Bezig met laden...
visibility

Vespa Sprint Matzwart Notte E4 I-GET scooter

De best verkochte Vespa Sprint van Nederland, is de Vespa Sprint Notte Matzwart! Kom naar onze 1000m2 showroom voor een proefrit.

3709,00

visibility

Vespa Sprint S Matgrijs E4 I-GET scooter

De Vespa Sprint S Matgrijs nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte. RIJKLAAR INCL. KENTEKEN EN BIJKOMENDE...

3659,00

visibility

Vespa Sprint S Nardo Grey Grigio Lucido E4 I-GET scooter

De Vespa Sprint S Nardo Grey nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte. RIJKLAAR INCL. KENTEKEN EN...

3659,00

visibility

Vespa Sprint S Blue Vivace E4 I-GET scooter

De Vespa Sprint S Blue Vivace nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte. RIJKLAAR INCL. KENTEKEN EN...

3659,00

visibility

Vespa Sprint Zwart Nero Lucido E4 I-GET scooter

De Vespa Sprint Zwart nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte. RIJKLAAR INCL. KENTEKEN EN BIJKOMENDE...

3609,00

visibility

Vespa Sprint Montebianco Wit E4 I-GET scooter

De Vespa Sprint Wit nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte. RIJKLAAR INCL. KENTEKEN EN BIJKOMENDE KOSTEN...

3609,00

visibility

Vespa Sprint Rood Rosso Dragon E4 I-Get

De Vespa Sprint Zwart nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte. RIJKLAAR INCL. KENTEKEN EN BIJKOMENDE...

3609,00

visibility

Vespa Sprint BALR. X Scooterspot Edition

Vanaf nu leverbaar! De Vespa Sprint BALR. X Scooterspot. Life is a journey enjoy the ride!

7000,00

visibility

Vespa Sprint Racing Sixties Wit E4 I-GET

Het allernieuwste model van Vespa. De Vespa Sprint Racing Sixties in de kleur wit. Ook de prijs is inmiddels bekend! Kom langs voor meer...

3759,00

visibility

Vespa Sprint Racing Sixties Groen E4 I-GET

Vespa Sprint Racing Sixties, het broertje van de GTS Racing Sixties. Ook de prijs is bekend! Kom langs in onze mega showroom of neem...

3759,00

Vespa Sprint Scooters

Je zelf samengestelde Vespa Sprint kopen? Scooterspot Amsterdam biedt de laagste prijsgarantie. Daarnaast is je Vespa Sprint direct leverbaar en uiteraard kun je gratis een proefrit maken.

De Vespa Sprint is het gloednieuwe model van Vespa en is direct leverbaar bij Scooterspot. Door het strakke design en de verbeteringen ten opzichte van het oude model, is de nieuwe Vespa Sprint nu al een groot succes.
 

Nieuwe kenmerken Vespa Sprint 
Scooterspot zet de kenmerken van de vernieuwde Vespa Sprint scooter op een rij:

  • Authentieke vorm koplamp
  • 12’’ inch velgen
  • Multi spoke wiel
  • Standaard tweepersoons buddy
  • Buddygrip
  • Stel eigen ontwerp samen

Veranderingen van de Vespa Sprint
De Vespa Sprint is de officiële opvolger van de Vespa S. De nieuwe Vespa Sprint is gebaseerd op de moderne stalen carrosserie en het productieplatform van de eerder geïntroduceerde Vespa Primavera. De koplamp van de nieuwe Vespa Sprint scooter heeft de herkenbare vormen van de klassieke Vespa Sprint uit de zeventiger jaren, de Vespa Sporty Vespino.
Aangezien het beenschild van de Vespa Sprint geen haakje meer heeft, zoals bij de Vespa S wel het geval was, heeft de Vespa Sprint een geïntegreerd en uitschuifbaar haakje in de voorkant van het zadel.

De Vespa Sprint is voorzien van 12 inch wielen. Het wiel is een multi-spoke wiel met 14 spaken. Behalve dat het wiel groter is in diameter dan de Primavera zijn de banden ook breder. Dit geeft de Vespa Sprint het kenmerkende sportieve karakter.

Luxe extra's
In tegenstelling tot de Vespa S is de Vespa Sprint standaard uitgerust met een sportief gestyleerd tweepersoons zadel en een verchroomde buddygrip. Ook is de Sprint uitgerust met een afsluitbaar handschoenenkastje.
De Vespa Sprint heeft een volledige lijn aan accessoire mogelijkheden. Zoals een hoog - en laag origineel Sprint windscherm, diverse verchroomde valbeugels en dragers, een origineel en bijpassend stuur, anti-robosslot en een alarm. 

Uiterlijke kenmerken
Het zadel zal, net als we kennen van bijvoorbeeld de sportieve Piaggio Beverly 350, bestaan uit een overgang halverwege het zadel. Hierdoor kunnen bestuurder en passagier gescheiden zitten.
De ergonomisch gevormde uitsparing in het voorste deel van het Vespa Sprint zadel, zorgt ervoor dat de bestuurder op zijn plaats blijft. Ook bij het sportievere bochtenwerk.
Type en merk aanduiding op het voorscherm en op de achterschermen zijn voorzien van een sportief Vespa Sprint embleem met rode accenten.
Af fabriek zal de nieuwe Vespa Sprint als 50cc al direct zijn voorzien van een beenschild, handschoenenkastje en treeplank gespoten in kleur van de carrosserie. Dus zonder meerprijs!
Verdere uiterlijke kenmerken zien we terug in de vorm van de verchroomde spiegels van de nieuwe Vespa Sprint. In plaats van ronde spiegels is de Vespa Sprint voorzien van spiegels met een ovaal en puntig aflopende vorm.

De Vespa Sprint heeft een andere claxonneus. Deze is namelijk voorzien van rode accenten en er is geen neusdruppel op het voorspatbord geplaatst. De nieuwe digitale tellerunit is sportief rood en wordt verlicht door middel van led. De tellerunit is voorzien van een zonneschermspoiler en benadrukt de extra sportiviteit door de vorm en het kleurgebruik.

Beschikbare kleuren
De Vespa Sprint is standaard in vijf kleuren leverbaar. Namelijk, de drie bekende kleuren: Nero Lucido zwart, Montebianco wit en Rosso Dragon rood. Daar zijn nog drie kleuren aan toegevoegd, Grigio Titanio, Verde Met en Orange Pastello. Deze laatste drie verwijzen naar de historisch sportieve modellen van de Vespa Sprint.

Bestel je Vespa Sprint direct bij Scooterspot
Bij Scooterspot Customs Amsterdam kun je direct vanaf de introductie de Vespa Sprint in custom paint en met custom seats en grips bestellen.
Kies je eigen kleur scooter en kies je eigen zadel en grips. De Vespa Sprint Scooterspot Customs zijn direct beschikbaar in onder andere: Guerrilla Green, Opaco Blu Scuro, Army, Opaco Cioccolato, Gun Metal Grey en nog veel meer kleuren.| Meer

Showroom
Wij zijn 7 dagen per week open!

Werkplaats en magazijn
Dinsdag t/m zaterdag

Onze COVID-19 maatregelen zijn: