Bezig met laden...
visibility

VESPA UITVERKOOP! (Direct rijden)

Deze gloednieuwe Vespa Sprint Customs kunnen per direct opgehaald worden voor een scherpe prijs!

Op basis van offerte

visibility

Vespa custom scooters. Ontwerp jouw eigen Vespa !

Af fabriek niet mooi? Ontwerp jouw eigen Vespa! Scooterspot is gespecialiseerd in het customizen.

Op basis van offerte

12%
visibility

Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-Get 2022 nieuwe editie

De nieuwe matgrijs Vespa Sprint S E5. De meest populaire Vespa.

4339,00

3839,00

12%
visibility

Vespa Sprint S Matzwart E5 I-Get 2022 nieuwe editie

De nieuwe matzwarte Vespa Sprint S E5. Dit is de opvolger van de succesvolle Vespa Sprint Notte. De meest populaire Vespa.

4339,00

3839,00

12%
visibility

Vespa Sprint S Blue Vivace Matblauw E5 I-GET scooter

Vespa Sprint S Blue Vivace matblauw.

4339,00

3839,00

12%
visibility

Vespa Sprint Zwart Nero Lucido E5 I-GET scooter

De Vespa Sprint Zwart nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte.

4239,00

3739,00

12%
visibility

Vespa Sprint Montebianco Wit E5 I-GET scooter

De Vespa Sprint Wit nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte.

4239,00

3739,00

12%
visibility

Vespa Sprint Giallo Geel E5

Prachtige Vespa Sprint Giallo Geel. Interesse? Neem gerust contact met ons op of kom langs in ons winkel.

4239,00

3739,00

12%
visibility

Vespa Sprint Rood Rosso Dragon E5 I-Get

4239,00

3739,00

visibility

Vespa Sprint S X Justin Bieber

De nieuwe LIMITED EDITION Vespa Sprint S 45km/uur in samenwerking met Justin Bieber!

4839,00

visibility

Vespa Sprint BALR. X Scooterspot Edition

Vanaf nu leverbaar! De Vespa Sprint BALR. X Scooterspot. Life is a journey enjoy the ride!

7000,00

11%
visibility

Vespa Sprint Racing Sixties Wit E5 I-GET

Het allernieuwste model van Vespa. De Vespa Sprint Racing Sixties in de kleur wit. 7 dagen open! Betaal in 3 termijnen zonder rente!

4439,00

3939,00

Vespa en het merkVespa logo

Vespa is een merk dat geproduceerd wordt door het Italiaanse bedrijf Piaggio. Voordat Piaggio begon met scooters produceren, bouwde men vliegtuigen. Na de Tweede Wereldoorlog mochten ze dit niet meer doen en zijn ze overgestapt op scooters. De kennis dat Vespa van de vliegtuigen heeft opgedaan, hebben ze terug laten komen in de productie van de scooters. Ze hebben namelijk meerdere vliegtuigonderdelen verwerkt in de scooters. Vespa bestaat al heel lang en heeft veel verschillende modellen, maar de echte uitblinker is toch wel de Vespa Sprint. Vespa werd met dit model bekend in 1946.

vespa sprint foto 1Motor Vespa Sprint

De Vespa Sprint is voorzien van een Viertakt Euro 5 Injectie motor. Dit motorblok voldoet aan de Europese emissie eisen. Vanaf 2018 moesten nieuwe scooters voldoen aan de Euro 4 milieu eisen, maar vanaf 2021 ging dit een stapje verder met de Euro 5. Dit betekent eigenlijk dat de scooters die nu verkocht worden nog wat milieuvriendelijker zijn. Verder gelden milieuzones alleen voor scooters ouder dan 2011, dus heb jij een Euro 4 of 5 scooter? Geen zorgen!
De injectie motor zorgt ervoor dat de brandstof door middel van inspuiting direct in de verbrandingskamer komt. Ten opzichte van een carburateur haal je veel meer voordelen uit een injectie motor. Een injectie motor is efficienter, verbruikt minder benzine en levert schonere emissie waarden, versus een oude carbureteur motor. Is de Vespa Sprint met injectie motor wel iets op te voeren? Ja dat kan. Inmiddels zijn er voor de injectie motoren ook allerlei manieren om de scooter vlotter af te stellen. Meer info? Bel gerust.
 

Vespa Sprint foto 2Tankinhoud Vespa Sprint

Er gaat 7,5 Liter benzine in de Vespa Sprint. Deze scooter rijdt maximaal 1 op 40, dat wil zeggen dat je 1 Liter hebt verbruikt na het rijden van 40km. Je kunt met een volle tank dus ongeveer 300km rijden voordat deze leeg is. Veel andere scooters rijden ongeveer 1 op 30. Vergeleken met andere scooters is de Vespa Sprint dus best zuinig. Bij stadsverkeer neemt het verbruik toe en kan een ander verbruik ontstaan dan de fabrieksopgave.


 

vespa sprint foto 3De remmen van de Vespa Sprint

De Vespa Sprint is voorzien van een schijfrem aan de voorkant en een trommelrem aan de achterkant. Bij de schijfrem worden er via de remklauw remblokken tegen de schijf aangeduwd waardoor je afremt en kan stoppen. Bij een trommelrem bevinden zich remschoenen in de trommel die tijdens het afremmen tegen de binnenkant van de trommel worden gedrukt en dus snelheid verminderd en kan stoppen.vespa sprint foto 4Kleuren

Je kunt de Vespa Sprint in heel veel kleuren verkrijgen. Bijna alle kleuren zijn beschikbaar in zowel mat als in glans. De nieuwste kleuren zijn: Giallo (geel) en Nero Matt (matzwart). Veel kleuren staan op onze website en in onze showroom. Wil jij de kleuren in het echt bekijken? Kom dan gerust even langs bij ons in de winkel.


Let op
Op zondag zijn wij tijdelijk gesloten i.v.m. verbouwing.

Personele bezetting vakantie periode

Het kan soms iets langer duren voordat u geholpen wordt en u van ons gewend bent. Maakt u voor werkplaats bezoeken (service, reparatie e.d.) altijd een telefonische afspraak. Emails worden soms niet direct beantwoord en soms staat u even in de wacht aan de telefoon. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen. Bedankt voor uw begrip.


Cookies
Wij gebruiken cookies ter verbetering van onze website en voor marketing doeleinden.
Bel 020-4080850 voor meer informatie of klik op ga door naar onze website.