Vespa Sprint Scooters


"Je zelf samengestelde Vespa Sprint kopen? Scooterspot Amsterdam biedt de laagste prijsgarantie. Daarnaast is uw Vespa Sprint direct leverbaar en uiteraard kunt u gratis een proefrit maken.’’

De Vespa Sprint is het gloednieuwe model van Vespa en is direct leverbaar bij Scooterspot. Door het strakke design en de verbeteringen ten opzichte van het oude model, is de nieuwe Vespa Sprint nu al een groot succes. 

Bezig met laden...
visibility

Vespa Sprint Grigio Materia E4 I-GET

Leverbaar vanaf het voorjaar van 2019! De Vespa Sprint in de kleur Nardo Grey, ook wel Grigio Materia met nieuwe bestickering en dubbele...

Op basis van offerte

10%
visibility

Vespa Sprint IGET E4 45km Outlet

Vespa Sprint IGET E4 nu icm windscherm voor €3550! OP = OP

3925,00

3550,00

visibility

Vespa Sprint Montebianco Wit E4 I-GET

Vespa Sprint scooter in de kleur Montebianco wit. De Vespa Sprint is standaard voorzien van tweepersoonszadel, oppakbeugel, interieur op...

3806,60

visibility

Vespa Sprint Nero Lucido Zwart E4 I-GET

Vespa Sprint scooter in de strakke kleur Nero Lucido zwart. De Vespa Sprint voorzien van tweepersoonszadel, oppakbeugel, interieur op...

3806,60

visibility

Vespa Sprint Notte E4 I-GET

De Vespa Sprint Notte, ook wel ''De Nacht'' volgens de Italianen. Deze mooie zwart op zwart Vespa Sprint nu bij ons leverbaar! Kom gerust...

3906,60

visibility

Vespa Sprint Rosso Dragon Rood E4 I-GET

Vespa Sprint scooter in de sportieve kleur Rosso Dragon rood. De Vespa Sprint is standaard voorzien van een tweepersoonszadel,...

3806,60

visibility

Vespa Sprint S Grigio Titanio/ Mat grijs E4 I-GET

* Kosten scooter: €3659,- * Rijklaarmaakkosten: €120,- * Afleverkosten: €77,60 *Afleverkosten bevatten de kosten voor het kenteken en de...

3856,60

visibility

Vespa Sprint S Nardo Grey E4 I-GET

Leverbaar vanaf het voorjaar van 2018! De Vespa Sprint S in de prachtige kleur Nardo Grey.

3856,60

visibility

Vespa Sprint Verde Speranza Groen E4 I-GET

Vespa Sprint scooter in de sportieve kleur Verde Met. Nieuw in de collectie 2017. De Vespa Sprint voorzien van tweepersoonszadel,...

3806,60

Nieuwe kenmerken Vespa Sprint 


Scooterspot zet de kenmerken van de vernieuwde Vespa Sprint scooter op een rij:

  • Authentieke vorm koplamp
  • 12’’ inch velgen
  • Multi spoke wiel
  • Standaard tweepersoons buddy
  • Buddygrip
  • Stel eigen ontwerp samen

Veranderingen van de Vespa Sprint


De Vespa Sprint is de officiële opvolger van de Vespa S. De nieuwe Vespa Sprint is gebaseerd op de moderne stalen carrosserie en het productieplatform van de reeds geïntroduceerde Vespa Primavera. De koplamp van de nieuwe Vespa Sprint scooter heeft de herkenbare vormen van de klassieke Vespa Sprint uit de zeventiger jaren, de Vespa Sporty Vespino.


Aangezien het beenschild van de Vespa Sprint geen haakje meer heeft, zoals bij de Vespa S wel het geval was, heeft de Vespa Sprint een geïntegreerd en uitschuifbaar haakje in de voorkant van het zadel.

De Vespa Sprint is voorzien van 12 inch wielen. Het wiel is een multi-spoke wiel met 14 spaken. Behalve dat het wiel groter is in diameter dan de Primavera zijn de banden ook breder. Dit geeft de Vespa Sprint het kenmerkende sportieve karakter.


Luxe extra's


In tegenstelling tot de Vespa S is de Vespa Sprint standaard uitgerust met een sportief gestyleerd tweepersoons zadel en een verchroomde buddygrip. Tevens is de Sprint uitgerust met een afsluitbaar handschoenenkastje.

De Vespa Sprint heeft een volledige lijn aan accessoire mogelijkheden. Zoals een hoog - en laag origineel Sprint windscherm, diverse verchroomde valbeugels en dragers, een origineel en bijpassend stuur, anti-robosslot en een alarm. 


Uiterlijke kenmerken


Het zadel zal, net als we kennen van bijvoorbeeld de sportieve Piaggio Beverly 350, bestaan uit een overgang halverwege het zadel. Hierdoor kunnen bestuurder en passagier gescheiden zitten.

De ergonomisch gevormde uitsparing in het voorste deel van het Vespa Sprint zadel, zorgt ervoor dat de bestuurder op zijn plaats blijft. Ook bij het sportievere bochtenwerk. 

Type en merk aanduiding op het voorscherm en op de achterschermen zijn voorzien van een sportief Vespa Sprint embleem met rode accenten.


Af fabriek zal de nieuwe Vespa Sprint als 50cc al direct zijn voorzien van een beenschild, handschoenenkastje en treeplank gespoten in kleur van de carrosserie. Dus zonder meerprijs!

Verdere uiterlijke kenmerken zien we terug in de vorm van de verchroomde spiegels van de nieuwe Vespa Sprint. In plaats van ronde spiegels is de Vespa Sprint voorzien van spiegels met een ovaal en puntig aflopende vorm.

De Vespa Sprint heeft een andere claxonneus. Deze is namelijk voorzien van rode accenten en er is geen neusdruppel op het voorspatbord geplaatst. De nieuwe digitale tellerunit is sportief rood en wordt verlicht door middel van led. De tellerunit is voorzien van een zonneschermspoiler en benadrukt de extra sportiviteit door de vorm en het kleurgebruik.


Beschikbare kleuren


De Vespa Sprint is standaard in vijf kleuren leverbaar. Namelijk, de drie bekende kleuren: Nero Lucido zwart, Montebianco wit en Rosso Dragon rood. Daar zijn nog drie kleuren aan toegevoegd, Grigio Titanio, Verde Met en Orange Pastello. Deze laatste drie verwijzen naar de historisch sportieve modellen van de Vespa Sprint.


Bestel uw Vespa Sprint direct bij Scooterspot


Bij Scooterspot Customs Amsterdam kunt u direct vanaf de introductie de Vespa Sprint in custom paint en met custom seats en grips bestellen.

Kies uw eigen kleur scooter en kies uw eigen zadel en grips. De Vespa Sprint Scooterspot Customs zijn direct beschikbaar in onder andere: Guerrilla Green, Opaco Blu Scuro, Army, Opaco Cioccolato, Gun Metal Grey en nog veel meer kleuren.| Meer