Vespa scooters

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands Vespa scooter? Scooterspot is dé scooterwinkel in Amsterdam met een 1000m2 showroom vol met diverse Vespa scooters en motorscooters. Je hebt zelfs de mogelijkheid om je Vespa scooter zelf te ontwerpen. Kies een custom kleur en ontwerp zelf je eigen zadel.
 

Vespa modellen

Naast de welbekende Vespa Primavera heeft Vespa verschillende types in zijn assortiment. Bekijk hieronder een overzicht van de huidige Vespa modellen.
Tweedehands Vespa. Bij Scooterspot koop je tweedehands Vespa’s tegen aantrekkelijke prijzen. Staat je gewenste occasion er niet tussen? Geen paniek, bij Scooterspot krijgen we elke dag nieuwe occasion scooters binnen. Hou de pagina dus zeker in de gaten. Je kunt een tweedehands Vespa eenvoudig reserveren door te bellen naar 020 – 4080850. Of stuur een e-mail naar info@scooterspot.nl.
 

Vespa accessoires

Naast complete scooters verkoopt Scooterspot ook verschillende Vespa accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een officieel Vespa windscherm, kenmerkende witte banden, een topkoffer en chromen beugels. Bekijk de accessoires online of kom langs in onze showroom.
 

Het merk Vespa

Vespa heeft een rijke historie en produceert scooters van extreem hoge kwaliteit. Van ontwerp, materiaal keuze en afwerking tot aan de constructieve perfectie.
 

Scooterspot is de officiële Vespa dealer in Amsterdam

Scooterspot heeft een enorme showroom in Amsterdam Oud-Zuid. Momenteel hebben we meer dan 150 Vespa’s voor je op voorraad. Hierbij is het maken van een proefrit gelijk mogelijk. Op deze manier kun je zelf het rijgedrag en comfort ervaren terwijl je door hartje Amsterdam rijdt. Daarnaast hoef je bij ons niet lang te wachten op jouw scooter. Door ons ruime assortiment kun je na de aankoop snel wegrijden met je gloednieuwe Vespa. Kom gerust langs om ons aanbod eens te bekijken of voor een vrijblijvende offerte!
 

Ontwerp je eigen Vespa

Wil jij een Vespa met eigen, unieke karakter die helemaal is afgestemd op jouw wensen? Scooterspot biedt jou de mogelijkheid om je eigen scooter te ontwerpen. Hierbij kan je zelf je de kleur, het zadel of de velgen laten ontwerpen. Wij garanderen dat je jouw eigen Vespa nergens anders goedkoper kan laten ontwerpen dan bij Scooterspot in Amsterdam!
 

Vragen over onze modellen?

Ben je op zoek naar een gloednieuwe Vespa in Amsterdam of heb je een vraag over onze modellen? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 4080850 of vul ons contactformulier in.

 

Contact

Pilotenstraat 15
1059 CH, Amsterdam
020 - 4080850
info@scooterspot.nl

Maandag t/m zaterdag
09:00 - 18:00

Zondag
12:00 - 18:00

 

 


Showroom 7 dagen per week open!
De showroom is open van maandag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00 en op zondag van 12:00 -18:00.

De werkplaats en ons magazijn voor onderdelen zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00. Voor onderhoud of het afhalen van losse onderdelen, adviseren wij om vooraf een afspraak te maken.

Cookies
Wij gebruiken cookies ter verbetering van onze website en voor marketing doeleinden.
Bel 020-4080850 voor meer info of om een afspraak te maken.