Vespa scooters

Bent u op zoek naar een scooterwinkel in Amsterdam met een breed assortiment aan Vespa scooters? Bij Scooterspot vindt u een groot aanbod aan Vespa scooters variërend in kleur, model en prijs. Er is zelfs de mogelijkheid om uw hele Vespa zelf te ontwerpen, door bijvoorbeeld hem in een custom kleur te laten spuiten en zelf uw zadel te ontwerpen. Het merk Vespa kenmerkt zich door zijn klassieke en eigentijdse uitstraling. Naast de klassieke uitstraling heeft het scootermerk altijd oog gehouden voor nieuwe trends en deze vervolgens doorgevoerd in de diverse scooterlijnen. Dit is zeker terug te zien in de nieuwe modellen: de Vespa Primavera & Vespa Sprint
Buiten de 50cc modellen, levert Scooterspot Amsterdam ook alle Vespa motorscooters

Vespa modellen

Hieronder vindt u een overzicht van de huidige Vespa modellen. Het merk Vespa


Vespa heeft een rijke historie en produceert scooters van een extreem hoge kwaliteit.
Van ontwerp, materiaal keuze, afwerking tot aan de constructieve perfectie.


 

Scooterspot is de officiële Vespa dealer in Amsterdam

Scooterspot heeft een enorme showroom in Amsterdam Oud-Zuid. Momenteel hebben wij meer dan 150 Vespa’s voor u op voorraad. Hierbij is het maken van een proefrit gelijk mogelijk. Op deze manier kunt u zelf het rijgedrag en comfort ervaren terwijl u door hartje Amsterdam rijdt. Daarnaast hoeft u bij ons niet lang te wachten op uw scooter. Door ons ruime assortiment kunt u na de aankoop snel wegrijden met uw gloednieuwe Vespa.

Kom gerust langs voor een vrijblijvende offerte!

Ontwerp je eigen Vespa

Wil jij een Vespa met eigen unieke karakter dat helemaal is afgestemd op jouw wens? Scooterspot biedt jou de mogelijkheid om je eigen scooter te ontwerpen. Hierbij kan je zelf je eigen kleur, zadel of velgen laten ontwerpen.

Wij garanderen dat je jouw eigen Vespa nergens anders goedkoper kan laten ontwerpen dan bij Scooterspot in Amsterdam!
 

Vragen over onze modellen?


Bent u op zoek naar een gloednieuwe Vespa in Amsterdam of heeft u een vraag over onze modellen? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 020 – 4080850 of vul ons contactformulier in.

 | Meer