Elektrische scooter kopen

Wil je milieubewuster scooter rijden? Bij Scooterspot hebben we een breed assortiment aan elektrische scooters. We bieden merken als NIU en Vespa aan. Dankzij nieuwe accu-technologie en draagbare (verwisselbare) accu's is de actieradius zeer hoog, dit betekent dat je op 1 accu tussen de 120 en 200 km kunt rijden. De prijzen zijn onder andere afhankelijk van het type accu. Voor meer informatie neem je contact met ons op, zodat wij je goed kunnen voorlichten. Een elektrische scooter is ideaal voor de overheid en voor bedrijven die zich graag als groen willen promoten of de belasting op het milieu willen reduceren.

Elektrische scooter modellen

Bekijk ons aanbod elektrische scooters online of kom gezellig langs in onze showroom in Amsterdam. 

Wat is een elektrische scooter?

Een elektrische scooter is scooter waarbij het benzine motorblok vervangen is door een elektrische motor. Je hoeft met een elektrische scooter dus niet naar een benzinepomp. Je laadt de accu simpelweg op en bespaart daarmee ook nog eens op je kosten. De elektrische scooter is er zowel als snorscooter en als bromscooter. Met een snorscooter rij je maximaal 25 km/u en met een bromscooter rij je tot 45 km/u.
 

Voordelen elektrische scooter

De elektrische scooter heeft ten opzichte van de gewone scooter een aantal voordelen. We sommen ze hieronder voor je op:
  • Geen startproblemen meer
  • Goedkoper scooter rijden
  • 95% minder onderhoud
  • 95% minder storingen
  • Stiller dan een gewone scooter
  • Milieuvriendelijker

Naast deze voordelen heeft de elektrische scooter ook een aantal kanttekeningen. Je bent namelijk afhankelijk van stroom. Je zult je routes dus vaak moeten plannen om te voorkomen dat je niet onderweg stilt komt te staan. Wanneer je eenmaal weet hoe ver je kunt rijden met de scooter, houd je hier automatisch rekening mee. De tweede kanttekening is dat het opladen van de accu relatief veel tijd kost ten opzichte van het voltanken van een gewone scooter. De meeste mensen tackelen dit probleem en laden hun elektrische scooter ’s nachts op, waardoor ze er de volgende dag gewoon weer mee kunnen rijden.
 

Elektrische scooter kopen bij Scooterspot

Heb je de keuze gemaakt en wil je een elektrische scooter kopen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. We vertellen je alles over onze scooters en voorzien je graag van passend advies. Daarnaast kun je bij ons altijd een proefrit maken, zo weet je precies hoe de scooter rijdt en aanvoelt op de weg.
 

Contact opnemen met Scooterspot

Heb je vragen over ons aanbod of weet je nog niet zeker welke scooter voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op via 020 – 4080850 of vul ons contactformulier in.
 

Contact

Pilotenstraat 15
1059 CH, Amsterdam
020 - 04080850
info@scooterspot.nl

Maandag t/m zaterdag
09:00 - 18:00

Zondag
12:00 - 18:00

 

 


Let op
Op zondag zijn wij tijdelijk gesloten i.v.m. verbouwing.

Personele bezetting vakantie periode

Het kan soms iets langer duren voordat u geholpen wordt en u van ons gewend bent. Maakt u voor werkplaats bezoeken (service, reparatie e.d.) altijd een telefonische afspraak. Emails worden soms niet direct beantwoord en soms staat u even in de wacht aan de telefoon. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen. Bedankt voor uw begrip.


Cookies
Wij gebruiken cookies ter verbetering van onze website en voor marketing doeleinden.
Bel 020-4080850 voor meer informatie of klik op ga door naar onze website.