Vespa Sprint S Matzwart E5 I-Get 2021 nieuwe editie
1 Reviews | Review toevoegen

De nieuwe matzwarte Vespa Sprint S E5. Dit is de opvolger van de succesvolle Vespa Sprint Notte. De meest populaire Vespa.

Gemiddelde levertijd

Indien op voorraad 1 week. Anders 4 a 6 weken.

€ 4.099,00
€ 3.549,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Waarom de Vespa Sprint S Matzwart?
De Vespa Sprint S matzwart E5 is de opvolger van de Vespa Sprint Notte, de meest populaire Vespa ooit gemaakt. Los van het uiterlijk staat Vespa natuurlijk bekend om een zeer hoge kwaliteit. Zowel motor technisch als het materiaalgebruik is over alles heel goed nagedacht. Dit hebben zij ook op de Vespa Sprint S E5 matzwart toegepast. Daarnaast is de Vespa Sprint Matzwart ook nog een zeer geschikt om om te bouwen naar een Custom scooter. 

Vespa Sprint Matzwart leasen
Kun jij de Vespa Sprint Matzwart niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Sprint Matzwart maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Sprint Matzwart te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Zowel telefonisch als fysiek zijn wij 7 dagen per week bereikbaar!

Vespa Sprint Matzwart in 3 termijnen betalen zonder rente!
Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Sprint Matzwart in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Sprint Matzwart in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Test de Vespa Sprint Matzwart nu!
Wil jij eerst heel graag deze Vespa Sprint Matzwart testen? Dat kan! In onze showroom van 1000m2 staat er altijd één waar jij een proefrit op kunt maken. Wij zullen jou helpen en instructies geven bij het testrijden van de Vespa Sprint Matzwart, ook als het je eerste keer is. Ben jij gelijk geïnteresseerd? Laat dan een offerte maken voor de Vespa Sprint Matzwart om te kijken wat deze scooter jou gaat kosten met eventuele extra accessoires.


  in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

dennis - 13-12-2020 12:29

De opvolger van de Vespa Sprint Notte, de meest verkochte scooter van Vespa in 2020, 2019 & 2018. Nieuw gasklephuis, nieuwe uitlaat en nieuwe rode accenten. Tevens voldoet de nieuwe Vespa Sprint E5 matzwart aan alle nieuwe milieu eisen van 2021. De E5 staat voor de Euro5 emissienorm die per 01-01-2021 in gaat. We hebben het hier dus over de allernieuwste Vespa Sprint-S Iget E5 Nero matt. Kom hem nu bekijken in de showroom of maak een gratis proefrit. Niet blij met alle chrome accenten? Wij leveren een Black Ops pakket, waarmee alle chrome accenten vervangen kunnen worden door een Black Ops pakket matzwart of glans zwart!

Laatst bekeken producten