Vespa Sprint Nero Convinto Matzwart scooter Vespa Sprint scooter E5 matzwart Iget Vespa Sprint Nero Convinto Matzwart scooter2
Vespa Sprint Nero Convinto Matzwart scooter Vespa Sprint scooter E5 matzwart Iget Vespa Sprint Nero Convinto Matzwart scooter2
Vespa Sprint S Matzwart E5 I-Get 2023 nieuwe editie
De nieuwe matzwarte Vespa Sprint S E5. Dit is de opvolger van de succesvolle Vespa Sprint Notte. De meest populaire Vespa.

Gemiddelde levertijd

Indien op voorraad 1 week. Anders 4 a 6 weken.

€ 4.459,00
Prijs per stuk
Plus- en minpunten:
product pro icon
Kwaliteit
product pro icon
Rijcomfort
product pro icon
Veel accessoires
product con icon
Prijs
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom de Vespa Sprint S Matzwart?Vespa Sprint logo
De Vespa Sprint S matzwart E5 is de opvolger van de Vespa Sprint Notte, de meest populaire Vespa ooit gemaakt. Los van het uiterlijk staat Vespa natuurlijk bekend om een zeer hoge kwaliteit. Zowel motor technisch als het materiaalgebruik is over alles heel goed nagedacht. Dit hebben zij ook op de Vespa Sprint S E5 matzwart toegepast. Daarnaast is de Vespa Sprint Matzwart ook nog een zeer geschikt om om te bouwen naar een Custom scooter. 

Santander leaseVespa Sprint Matzwart leasen
Kun jij de Vespa Sprint Matzwart niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Sprint Matzwart maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Sprint Matzwart te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Zowel telefonisch als fysiek zijn wij 7 dagen per week bereikbaar!

Vespa Sprint Matzwart in 3 termijnen betalen zonder rente!In3
Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Sprint Matzwart in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Sprint Matzwart in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Scooterspot showroomTest de Vespa Sprint Matzwart nu!
Wil jij eerst heel graag deze Vespa Sprint Matzwart testen? Dat kan! In onze showroom van 1000m2 staat er altijd één waar jij een proefrit op kunt maken. Wij zullen jou helpen en instructies geven bij het testrijden van de Vespa Sprint Matzwart, ook als het je eerste keer is. Ben jij gelijk geïnteresseerd? Laat dan een offerte maken voor de Vespa Sprint Matzwart om te kijken wat deze scooter jou gaat kosten met eventuele extra accessoires.


  in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!
Type motor
Viertakt Euro 5
Cilinderinhoud
49cc
Koeling
Lucht
Brandstoftoevoer
Injectie
Versnellingsbak
Automatische CVT
Voorrem
Schijf
Achterrem
Trommel
Band voor
110 / 70 - 12"
Band achter
120 / 70 - 12"
L / B / H (mm)
1870 x 735 x -
Wielbasis (mm)
1330
Gewicht (kg)
109
Tankinhoud (Liter)
7,5