Horwin elektrische scootersHorwin Logo

Het bedrijf Horwin komt met een enorme collectie aan elektrische scooters. Horwin zit gevestigd in het midden van Europa, namelijk in Oostenrijk. Dit bedrijf heeft al meer dan 10 jaar aan ervaring opgebouwd en zijn van plan nog succesvoller te worden. Verder heeft Horwin meer dan 200 Europese dealers en meer dan 10.000 tevreden klanten. De Horwin e-scooters zijn vanaf NU te bestellen bij Scooterspot met een ruim assortiment aan accessoires.

Horwin EK1 elektrische scooter € 3399,-

De Horwin EK1 is designed voor iedereen. Door z’n moderne design is deze scooter populair onder zowel jongeren als ouderen. De Horwin EK1 wordt ook wel het broertje van de Horwin EK3 genoemd. Deze prachtige e-scooter komt in 2 varianten, namelijk de blauw kenteken (25km/u) en de geel kenteken (45km/u) variant. De keuze tussen de rijmodus, kleuren, accu’s en aantal accu’s is reuze! Lees via de link hieronder veel meer over deze elektrische scooter!
Lees meer over de Horwin EK1 elektrische scooters...

Horwin SK1 elektrische scooter € 3399,-

De Horwin SK1 is een elektrische scooter waar je elke seconde van geniet! De strakke lijnen en het mooie design maakt het een plaatje op de openbare weg. Deze e-scooter komt, net als de Horwin EK1, in 2 varianten; de 25km/u en de 45km/u variant. Deze scooter komt in 3 verschillende kleuren: Wit, Grijs en Blauw. Deze Horwin SK1 beschikt over nog veel meer interessante functies. Klik hieronder voor meer informatie over de Horwin SK1!
Lees meer over de Horwin SK1 elektrische scooters…

Horwin EK3 elektrische scooter € 4790,-

De Horwin EK3 is de grote broer van de Horwin EK1. De Horwin EK3 heeft namelijk veel meer power en hierbij ligt de maximale snelheid ook een stuk hoger, namelijk 95km/u. LET OP! Er zit wel een nadeel aan deze e-motorscooter en dat is dat je in het bezit moet zijn van minimaal een A1 rijbewijs. Heb je deze niet? Dan mag jij helaas deze Horwin EK3 niet rijden. Over het uiterlijk van de Horwin EK3 is veel te vertellen waaronder de verlichting, die geheel LED is. Verder is deze e-motorscooter voorzien van een alarmsysteem, een keyless go, een touch-start display en cruise control. Ook is het mogelijk om gemakkelijk een helm op te bergen onder het zadel. Er is ook nog keuze voor een Horwin EK3 Deluxe Edition. Inhoudelijk is deze precies hetzelfde als de standaard Horwin EK3, maar de Deluxe Edition komt met een metalic paint in de kleuren Blauw en Grijs. Naast deze 2 andere kleuren heeft het zadel ook een bruine kleur in plaats van zwart.
Lees meer over de Horwin EK3 elektrische scooters…

Horwin CR6 elektrische scooter € 7199,-  

De Horwin CR6 is totaal anders dan de bovenstaande e-(motor)scooters. Deze e-motorscooter haalt snelheden tot wel 110km/u en is een parel op de weg. Ondanks dat deze motorscooter geheel elektrisch is heeft deze motorscooter ook echt de looks van een motor! Hoe vet is dat. Ook deze Horwin CR6 is voorzien van complete LED-verlichting. Moet je deze e-motorscooter veel opladen? Nee, zeker niet! Je hoeft dit prachtige voertuig pas op te laden na ongeveer 142 km gereden te hebben. Verder laadt je deze Horwin CR6 al op tot 80% in maar liefst 3 uurtjes. Sneller hebben wij het nog niet gezien! Deze Horwin CR6 bevat nog veel meer interessante functies. Lees hieronder meer over deze Horwin CR6 e-motorscooter!
Lees meer over de Horwin CR6 elektrische scooters…

 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.