Bezig met laden...
visibility

Kobra Bike V1 Zwart

De Kobra Bike V1 Zwart is dè e-Bike van dit moment. Deze elektrische fiets is standaard rijk uitgerust en wordt geleverd met veel opties....

2699,00

visibility

Kobra Bike V1 Chalk Grey

De Kobra Bike V1 Chalk Grey is dè e-Bike van dit moment. Deze elektrische fiets is standaard rijk uitgerust en wordt geleverd met veel...

2799,00

visibility

Kobra Bike V1 Kobra Grey

De Kobra Bike V1 Kobra Grey is dè e-Bike van dit moment. Deze elektrische fiets is standaard rijk uitgerust en wordt geleverd met veel...

2799,00

visibility

Kobra Accessoires

Bekijk hier alle accessoires voor de Kobra e-bikes.

Op basis van offerte

Kobra ebikeKobra FAT BikesKobra logo

+ 768wh afneembare accu
+ Voorschokbreker
+ Aluminium wielen
+ Tweepersoonszadel + voetsteps
+ Verlichting en spatbordset
+ KleurendisplayKobra e-Bike

Wat maakt deze Kobra FAT Bikes zo onderscheidend ten opzichte van de rest? De fietsspecialisten van Scooterspot beoordeeld en alles is hoogwaardig. Van het frame, de remmen, de accu, de versnellingen en tot en met de banden. Deze FAT e-bike zit gewoon technisch heel goed in elkaar. Bij het fietsen op deze FAT bike heb je als bestuurder een keuze tussen 5 standen. Op stand 1 ondersteund de fiets het minst bij het trappen en op stand 5 ondersteund de fiets het meest bij het trappen. Naast deze standen beschikt deze fat e-bike over een walk assist. Deze walk assist is natuurlijk erg handig voor als je met de fiets aan de hand moet lopen. De fiets wordt standaard geleverd met gemonteerde inklapbare voetsteuntjes en een luxe zadel. Dit is een groot pluspunt ten opzichte van bijvoorbeeld de Phatfour en Super73 fietsen. 

Kobra wielenAluminium wielen

De Kobra Bikes staan op 20 inch lichtmetalen wielen. Een groot verschil met veel traditionele fietswielen met spaken. Spaken moeten gesteld worden, kunnen los komen en de binnenband lek prikken. Dit probleem komt vaak voor bij andere e-bike merken zoals Phatfour en Super73. Dit is dus een groot voordeel van de nieuwe Kobra e-bikes! Aluminium wielen zie je niet voor niets terug in bijvoorbeeld motorscooters.
 


7 traps versnellingen

Het Shimano 7-speed derailleur met fast shift, is eenvoudig te bedienen. Het voorste 52T tandwiel, zorgt voor meer weerstand in een hogere snelheid en zorgt dat je niet in luchtledige trapt voor je gevoel.
 


Afneembare 768Wh accuKobra accu

De accu zorgt voor een actieradius van maximaal 120km trapondersteuning. Vergeleken met andere e-bikes is dit erg hoog. Ook is de accu afneembaar zodat je die binnen kan opladen. De laadtijd bedraagt 6uur. Van 5% naar 80% is de accu al in 3 uur geladen. Op de accu is een usb-lader aanwezig, zodat je jouw smartphone onderweg gemakkelijk kan opladen. Je hebt dus altijd je eigen powerbank bij je! Wie wilt dat nou niet?
 


Instelbare voorschokbreker

Met de draaiknop, kun je de mate van schokdemping instellen kleuren display, slotplaat voor vouwslot, twee persoonszadel en voetsteps standaard meegeleverd, hydraulische remmen voor-en achter!
 


Kleuren Kobra FAT Bikes

De Kobra e-bike komt in maarliefst 3 verschillende kleuren. De Zwarte, Chalk Grey en Kobra Grey. De zwarte is te verkrijgen voor een prijs van €2699,- en de andere twee kleuren voor €2799,-.

Kobra bike 1 Kobra bike 2 Kobra bike 3 Kobra bike 4 Kobra bike 5
 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.