Vespa Sprint Giallo Estate Geel scooter Vespa Sprint Scooter E5 Geel Rechtsvoor Vespa Sprint Scooter E5 Geel Links Zijkant
Vespa Sprint Giallo Estate Geel scooter Vespa Sprint Scooter E5 Geel Rechtsvoor Vespa Sprint Scooter E5 Geel Links Zijkant
Vespa Sprint Giallo Geel E5
Prachtige Vespa Sprint Giallo Geel. Interesse? Neem gerust contact met ons op of kom langs in ons winkel.
€ 4.359,00
Prijs per stuk
Plus- en minpunten:
product pro icon
Veel accessoires
product pro icon
Mooiste scooter om te zien
product con icon
Prijs
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom de Vespa Sprint Giallo Geel?vespa logo

Los van het uiterlijk staat Vespa natuurlijk bekend om een zeer hoge kwaliteit. Zowel motor technisch als het materiaalgebruik is over alles heel goed nagedacht. Dit hebben zij ook op de Vespa Sprint Giallo Geel toegepast. Daarnaast is de Vespa Sprint Giallo Geel ook nog een zeer geschikt om om te bouwen naar een Custom scooter.

Santander leaseVespa Sprint Giallo Geel leasen

Kun jij de Vespa Sprint Giallo Geel niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Sprint Giallo Geel maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Sprint Giallo Geel te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Zowel telefonisch als fysiek zijn wij 7 dagen per week bereikbaar!

Vespa Sprint Giallo Geel in 3 termijnen betalen zonder rente!In3 logo

Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Sprint Giallo Geel in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Sprint Giallo Geel in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Scooterspot showroomTest de Vespa Sprint Giallo Geel

Scooterspot heeft een enorme showroom in Amsterdam Oud-Zuid. Momenteel hebben we meer dan 150 Vespa’s voor je op voorraad. Hierbij is het maken van een proefrit gelijk mogelijk. Op deze manier kun je zelf het rijgedrag en comfort ervaren terwijl je door hartje Amsterdam rijdt. Daarnaast hoef je bij ons niet lang te wachten op jouw scooter. Door ons ruime assortiment kun je na de aankoop snel wegrijden met je gloednieuwe Vespa. Kom gerust langs om ons aanbod eens te bekijken of voor een vrijblijvende offerte!
Type motor
Viertakt Euro 5
Cilinderinhoud
49cc
Koeling
Lucht
Brandstoftoevoer
Injectie
Versnellingsbak
Automatische CVT
Voorrem
Schijf
Achterrem
Trommel
Band voor
110 / 70 - 12"
Band achter
120 / 70 - 12"
L / B / H (mm)
1870 x 735 x -
Wielbasis (mm)
1330
Gewicht (kg)
109
Tankinhoud (Liter)
7,5