Vespa Sprint Giallo Geel E5 Nieuwe Editie 2021
0 Reviews | Review toevoegen

Prachtige Vespa Sprint Giallo Geel. Interesse? Neem gerust contact met ons op of kom langs in ons winkel.

€ 3.999,00
€ 3.449,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Waarom de Vespa Sprint Giallo Geel?
Los van het uiterlijk staat Vespa natuurlijk bekend om een zeer hoge kwaliteit. Zowel motor technisch als het materiaalgebruik is over alles heel goed nagedacht. Dit hebben zij ook op de Vespa Sprint Giallo Geel toegepast. Daarnaast is de Vespa Sprint Giallo Geel ook nog een zeer geschikt om om te bouwen naar een Custom scooter.

Vespa Sprint Giallo Geel leasen
Kun jij de Vespa Sprint Giallo Geel niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Sprint Giallo Geel maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Sprint Giallo Geel te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Zowel telefonisch als fysiek zijn wij 7 dagen per week bereikbaar!

Vespa Sprint Giallo Geel in 3 termijnen betalen zonder rente!
Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Sprint Giallo Geel in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Sprint Giallo Geel in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Test de Vespa Sprint Giallo Geel
Scooterspot heeft een enorme showroom in Amsterdam Oud-Zuid. Momenteel hebben we meer dan 150 Vespa’s voor je op voorraad. Hierbij is het maken van een proefrit gelijk mogelijk. Op deze manier kun je zelf het rijgedrag en comfort ervaren terwijl je door hartje Amsterdam rijdt. Daarnaast hoef je bij ons niet lang te wachten op jouw scooter. Door ons ruime assortiment kun je na de aankoop snel wegrijden met je gloednieuwe Vespa. Kom gerust langs om ons aanbod eens te bekijken of voor een vrijblijvende offerte!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten