Mate X Fat e-bikesMate X logo

Om te kunnen rijden op deze Mate X e-bike heb je geen helm en rijbewijs nodig en kun je gewoon lekker op het fietspad rijden. Het enige wat je hoeft te doen is de pedalen in beweging houden en de elektro motor duwt je vooruit.

Voordelen Mate X Fat e-bikes?

De Mate X is een krachtige elektrisch aangedreven e-bike met stoere looks. Daarnaast brengt de Mate X vele voordelen met zich mee:
Mate X Jet Grey
  • Geen kenteken nodig
  • Stuur en Frame zijn inklapbaar
  • Je mag op alle fietspaden rijden
  • Geen rijbewijs nodig
  • Geen verzekeringsplicht
  • Geen helmplicht

​Een proefrit maken op de Mate X?

Je kunt bij ons in de showroom terecht om deze prachtige Mate X e-bike te testen. Wij hebben verschillende varianten staan waar jij een proefrit op kunt maken. Onze verkoopmedewerkers zullen je de benodigde instructies, informatie en tips geven.

Mate X leasen of in 3x betalen?

Betaal jij liever deze Mate X in delen? Kies dan voor onze mogelijkheid om te leasen. Zo kun je via Santander een krediet afsluiten en per maand afbetalen op basis van een gekozen looptijd (tot 72 maanden). Je mag tussentijds boete vrij ook meer aflossen en betaald alleen rente over het openstaande saldo. Of betaal in 3 termijnen tegen 0% rente, alleen éénmalig administratiekosten. Dat kan via in3. Kom langs in onze winkel, neem telefonisch contact op of klik hier voor meer informatie.

Mate X met persoon buitenMate X 250W € 2999,-

Deze stoere e-bike is voorzien van een 250watt motor. Deze 250watt motor zorgt ervoor dat jij met 25km/u over de fietspaden kunt scheuren. De accu van deze e-bike zit verwerkt in het frame en is ook uitneembaar. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk deze accu kunt opladen in huis. Ook wordt deze fiets standaard geleverd met voorvering en achtervering. Daarnaast is het stuur en aluminium frame inklapbaar en kun je de fiets dus makkelijk opbergen in kleine ruimtes. De accu heb je van 0-100% in 6 uurtjes opgeladen. De actieradius bedraagt maximaal 70km (praktijkbereik). Lees hier meer over de Mate X 250W

Mate X 750W € 3099,-Mate X 5

Deze e-bike is qua looks precies hetzelfde als de Mate X 250W. De enige verschillen zijn: een krachtigere motor van 750watt, een hogere actieradius van 120km (praktijkbereik) en een gashendel (een gashendel is verboden op de openbare weg). Deze super krachtige 750watt motor zorgt ervoor dat de maximale snelheid van deze e-bike geen 25km/u is, maar 32km/u. Ook deze fiets is inklapbaar en volledig op te laden in maar liefst 6 uurtjes. Lees hier meer over de Mate X 750W

Showroom in Amsterdam met alle Mate X e-bikes? Ja!

Bij Scooterspot in Amsterdam aan de Pilotenstraat vind je alle Mate X e-bikes. Hier kun je ze gratis proefrijden en testen. Onze adviseurs helpen je graag verder. Gezien de enorme populariteit van de Mate X, kan het zijn dat een specifiek model of kleur uitverkocht is. Bel altijd even vooraf voor het plannen van een proefrit. Is het product niet op voorraad? Pre-order dan jouw Mate X. Zodra de nieuwe zendingen arriveren, dan zit jouw bestelling daarbij en kan die niet verkocht worden aan iemand anders. Bel snel voor een proefrit Tel 020-4080850 of kom langs in onze winkel.

Ga terug naar boven

Ga terug naar onze home page


 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.