Aprilia
Gratis accessoires t.w.v. €200,-

Alleen deze maand! Ontvang tot €200,- gratis accessoires bij aankoop van een van onze nieuwe benzine scooters, elektrische scooters of e-bikes. Kom langs in onze winkel van dinsdag t/m zaterdag of bel voor meer informatie. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen en is alleen geldig t/m 31 maart.


Aprilia scooters en motorscootersAprilia logo

Ben jij op zoek naar een nieuwe Aprilia scooter? Scooterspot is dé scooterwinkel in Amsterdam vol met diverse Aprilia scooters en motorscooters. De Aprilia scooters en motorscooters zijn beschikbaar in veel modellen en kleuren. Eerst even proberen? Maak een gratis proefrit en ervaar de kwaliteit van een Aprilia zelf!

Aprilia SXR 50 zwartAprilia SXR 50 scooter

Je herkent de Aprilia SXR 50 aan het strakke design en de looks van een motor. De Aprilia SXR 50 is voorzien van een moderne Viertakt Euro5 injectiemotor, een USB aansluiting, veel ruimte in de buddybak en nog veel meer. De Aprilia SXR 50 heeft een cilinderinhoud van 50cc en mag dus gewoon gereden worden met een AM (scooter) rijbewijs.

Aprilia SR GT MotorscooterAprilia SR GT zwart

De Aprilia SR GT bestaat uit de modellen: 125, 125 Sport, 200 en 200 Sport. Er zit weinig verschil in de looks tussen deze modellen, maar technisch zit er wel degelijk verschil in. Zo is het grote verschil tussen de 125 en de 200 bijvoorbeeld dat de 125 een cilinderinhoud van 125cc heeft en de 200 een cilinderinhoud van 174cc. Een groot verschil tussen de normale SR GT modellen en de SR GT Sport modellen is dat de Sport modellen een lichtere wave remschijf hebben, die makkelijker de warmte afvoert om betere prestaties te behalen.

Waarom koop je een Aprilia (motor)scooter bij Scooterspot?

Met een Aprilia scooter of motorscooter ben je verzekerd van een kwalitatief goede en betrouwbare (motor)scooter. Zo geniet je van vele fijne ritten. Bij Scooterspot, dé scooterwinkel van Amsterdam, vind je een groot aanbod variërend in model, prijs en kleur. Ontdek onze scooters online of kom langs in onze scooterwinkel. Ons adres is Pilotenstraat 16-18, Amsterdam. Bij ons is het gratis parkeren voor de deur. De koffie staat klaar en een proefrit maken is mogelijk.

Kies voor een Aprilia Scooter of Motorscooter van ScooterspotShowroom Scooterspot

  • Alle Aprilia modellen beschikbaar

  • Showroom en Werkplaats

  • Maak een gratis proefrit!

  • Naast kopen, is het ook mogelijk om in termijnen te betalen


Personele bezetting lager dan gebruikelijk
Maakt u voor werkplaats bezoeken altijd een telefonische afspraak vooraf. Kijk voor onze actuele openingstijden op onze website. Excuus voor het ongemak.

Cookies
Wij gebruiken cookies ter verbetering van onze website en voor marketing doeleinden. Bel 020-4080850 voor meer informatie of klik op ga door naar onze website.