Bezig met laden...
visibility

Sym E-Fiddle IV Matzwart

De Sym Fiddle IV, maar dan Elektrisch! NIEUW bij Scooterspot. Bekijk hem hier!

3799,00

visibility

Sym E-Fiddle IV Matblauw

De Sym Fiddle IV, maar dan Elektrisch! NIEUW bij Scooterspot. Bekijk hem hier!

3799,00

visibility

Sym E-Fiddle IV Matgroen

De Sym Fiddle IV, maar dan Elektrisch! NIEUW bij Scooterspot. Bekijk hem hier!

3799,00

De Sym E-Fiddle IV

De Sym Fiddle IV is nu ook verkrijgbaar in de elektrische variant, DE Sym E-Fiddle IV! Ervaar het compleet zorgeloos rijden met deze NIEUWE elektrische Sym Fiddle. De Sym E-Fiddle IV is niet de eerste elektrische scooter van Sym… Sym bracht namelijk de Sym Symmetry uit in 2011. Deze scooter had een gewicht van maar liefst 57kg en motor van 900W In 2011 stond deze markt nog in de kinderschoenen en zijn ze er daarom ook niet meer mee doorgegaan.

Styling

Deze onwijs mooie Sym E-Fiddle IV heeft de looks van de normale Fiddle IV behouden, maar dan in een elektrische vorm. Dat maakt deze scooter ook zo speciaal. Zo komt deze Sym Fiddle IV met een LED-koplamp, LED-dagrijverlichting, LED-achterlicht. De rest van de verlichting heeft zijn ‘oude’ stijl behouden. Waar andere elektrische scooters gebruik maken van complete LED-verlichting, doet Sym dat niet helemaal. Verder is de achterbeugel in het matzwart gespoten en is er de mogelijkheid om er een topkoffer op te zetten. Verder is het dashboard volledig digitaal en zijn alle benodigde aanduidingen goed af te lezen.

Accu

Waar bijvoorbeeld Segway ervoor kiest om de accu’s onder de voeten te verwerken, kiest Sym ervoor om ze onder het zadel weg te werken. Standaard komt de Sym E-Fiddle IV geleverd met een 60V/35.2Ah Lithium accu, maar is er ook nog de ruimte voor eventueel een tweede accu. Beide accu’s zijn uitneembaar en het bereik van een enkele accu ligt rond de 60km. Verder is een accu op te laden in 5-6 uur.

Motor

De Sym Fiddle IV komt met een 1.500W borstelloze motor en deze start je gemakkelijk als van ouds, door middel van een sleutel in het sleutelgat.

Rijden

Bij het rijden van de Sym E-Fiddle IV kun je tussen 2 standen kiezen; de ‘Eco’ of ‘sport’ stand. Bij de sportstand behaalt deze scooter de maximale prestaties en zit je binnen een paar seconden al op de maximale snelheid.
 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.