Vespa Sprint Zwart Nero Lucido E5 I-GET scooter Vespa Sprint Zwart Nero Lucido E5 I-GET scooter Vespa Sprint Zwart Nero Lucido E5 I-GET scooter
Vespa Sprint Zwart Nero Lucido E5 I-GET scooter Vespa Sprint Zwart Nero Lucido E5 I-GET scooter Vespa Sprint Zwart Nero Lucido E5 I-GET scooter
Vespa Sprint Zwart Nero Lucido E5 I-GET scooter
2 Reviews | Review toevoegen
De Vespa Sprint Zwart nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte.
€ 4.139,00
€ 3.589,00
Prijs per stuk
Variatie: Vespa Sprint Zwart Nero Lucido E5 I-GET scooter
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Vespa Sprint Zwart
De Vespa Sprint Zwart is leverbaar in zowel snor als brom variant. Wat de Vespa Sprint Zwart uitvoering zo speciaal maakt is het chique karakter van deze scooter wat benadrukt wordt door alle chromen details. We kenden de Sprint al in de S uitvoering, in verschillende kleuren. Maar nu kiest Vespa er voor om zijn parade paardje om te dopen in ook velen andere kleuren dan alleen Zwart. Verder kun je een Vespa Sprint Zwart herkennen aan de zwarte velgen met chromen rand en een vlak zadel met witte bies.

Waarom de Vespa Sprint Zwart?
Los van het uiterlijk staat Vespa natuurlijk bekend om een zeer hoge kwaliteit. Zowel motor technisch als het materiaalgebruik is over alles heel goed nagedacht. Dit hebben zij ook op de Vespa Sprint Zwart toegepast. Daarnaast is de Vespa Sprint Zwart ook nog een zeer geschikt om om te bouwen naar een Custom scooter.

Vespa Sprint Zwart leasen
Kun jij de Vespa Sprint Zwart niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Sprint Zwart maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Sprint Zwart te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Zowel telefonisch als fysiek zijn wij 7 dagen per week bereikbaar!

Vespa Sprint Zwart in 3 termijnen betalen zonder rente!
Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Sprint Zwart in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Sprint Zwart in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Test de Vespa Sprint Zwart nu!
Wil jij eerst heel graag deze Vespa Sprint Zwart testen? Dat kan! In onze showroom van 1000m2 staat er altijd één waar jij een proefrit op kunt maken. Wij zullen jou helpen en instructies geven bij het testrijden van de Vespa Sprint Zwart, ook als het je eerste keer is. Ben jij gelijk geïnteresseerd? Laat dan een offerte maken voor de Vespa Sprint Zwart om te kijken wat deze scooter jou gaat kosten met eventuele extra accessoires.


in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!

Sorteren op:

Review toevoegen
barbara - 17-02-2020 14:50

oud zuid super duur

Jasper - 25-03-2014 22:37

Mooi!