Vespa Sprint Blue Vivace Matblauw scooter Vespa Sprint Blue Vivace Matblauw scooter voorkant Vespa Sprint Blue Vivace Matblauw scooter rechtsachter Vespa Sprint Blue Vivace Matblauw scooter linksachter Vespa Sprint Blue Vivace Matblauw scooter2
Vespa Sprint Blue Vivace Matblauw scooter Vespa Sprint Blue Vivace Matblauw scooter voorkant Vespa Sprint Blue Vivace Matblauw scooter rechtsachter Vespa Sprint Blue Vivace Matblauw scooter linksachter Vespa Sprint Blue Vivace Matblauw scooter2
Vespa Sprint S Blue Vivace Matblauw E5 I-GET scooter
Vespa Sprint S Blue Vivace matblauw.

Gemiddelde levertijd

Indien op voorraad 1 week. Anders 4 a 6 weken.

€ 4.459,00
Prijs per stuk
Plus- en minpunten:
product pro icon
Kwaliteit
product pro icon
Rijcomfort
product pro icon
Veel accessoires
product con icon
Prijs
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vespa Sprint MatblauwVespa Sprint logo

De Vespa Sprint Matblauw is leverbaar in zowel snor als brom variant. Wat de Vespa Sprint Matblauw uitvoering zo speciaal maakt is het chique karakter van deze scooter wat benadrukt wordt door alle chromen details. We kenden de Sprint al in de S uitvoering, in verschillende kleuren. Maar nu kiest Vespa er voor om zijn parade paardje om te dopen in dezelfde matgrijze kleur Verder kun je een Vespa Sprint Matblauw herkennen aan de Zwarte velgen, rode stickers een suede zadel met witte bies.

Waarom de Vespa Sprint Matblauw?

Los van het uiterlijk staat Vespa natuurlijk bekend om een zeer hoge kwaliteit. Zowel motor technisch als het materiaalgebruik is over alles heel goed nagedacht. Dit hebben zij ook op de Vespa Sprint Matblauw toegepast. Daarnaast is de Vespa Sprint Matblauw ook nog een zeer geschikt om om te bouwen naar een Custom scooter.

Santander leaseVespa Sprint Matblauw leasen

Kun jij de Vespa Sprint Matblauw niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Sprint Matblauw maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Sprint Matblauw te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Vespa Sprint Matblauw in 3 termijnen betalen zonder rente!In3 logo

Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Sprint Matblauw in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Sprint Matblauw in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Scooterspot showroomTest de Vespa Sprint Matblauw nu!

Wil jij eerst heel graag deze Vespa Sprint Matblauw testen? Dat kan! In onze showroom van staat er altijd één waar jij een proefrit op kunt maken. Wij zullen jou helpen en instructies geven bij het testrijden van de Vespa Sprint Matblauw, ook als het je eerste keer is. Ben jij gelijk geïnteresseerd? Laat dan een offerte maken voor de Vespa Sprint Matblauw om te kijken wat deze scooter jou gaat kosten met eventuele extra accessoires.

  in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!
Type motor
Viertakt Euro 5
Cilinderinhoud
49cc
Koeling
Lucht
Brandstoftoevoer
Injectie
Versnellingsbak
Automatische CVT
Voorrem
Schijf
Achterrem
Trommel
Band voor
110 / 70 - 12"
Band achter
120 / 70 - 12"
L / B / H (mm)
1870 x 735 x -
Wielbasis (mm)
1330
Gewicht (kg)
109
Tankinhoud (Liter)
7,5