Vespa Sprint scooter wit Vespa Sprint wit Vespa Sprint Iget wit
Vespa Sprint scooter wit Vespa Sprint wit Vespa Sprint Iget wit
Vespa Sprint Montebianco Wit E5 I-GET scooter
0 Reviews | Review toevoegen
De Vespa Sprint Wit nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte.
€ 4.139,00
€ 3.589,00
Prijs per stuk
Variatie: Vespa Sprint Montebianco Wit E5 I-GET scooter
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vespa Sprint Wit
De Vespa Sprint Wit is leverbaar in zowel snor als brom variant. Wat de Vespa Sprint Wit uitvoering zo speciaal maakt is het chique karakter van deze scooter wat benadrukt wordt door alle chromen details. We kenden de Sprint al in de S uitvoering, in verschillende kleuren. Maar nu kiest Vespa er voor om zijn parade paardje om te dopen in ook velen andere kleuren dan alleen Wit. Verder kun je een Vespa Sprint Wit herkennen aan de Zwartee velgen met chromen rand en een vlak zadel met witte bies.

Waarom de Vespa Sprint Wit?
Los van het uiterlijk staat Vespa natuurlijk bekend om een zeer hoge kwaliteit. Zowel motor technisch als het materiaalgebruik is over alles heel goed nagedacht. Dit hebben zij ook op de Vespa Sprint Wit toegepast. Daarnaast is de Vespa Sprint Wit ook nog een zeer geschikt om om te bouwen naar een Custom scooter.

Vespa Sprint Wit leasen
Kun jij de Vespa Sprint Wit niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Sprint Wit maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Sprint Wit te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Zowel telefonisch als fysiek zijn wij 7 dagen per week bereikbaar!

Vespa Sprint Wit in 3 termijnen betalen zonder rente!
Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Sprint Wit in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Sprint Wit in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Test de Vespa Sprint Wit nu!
Wil jij eerst heel graag deze Vespa Sprint Wit testen? Dat kan! In onze showroom van 1000m2 staat er altijd één waar jij een proefrit op kunt maken. Wij zullen jou helpen en instructies geven bij het testrijden van de Vespa Sprint Wit, ook als het je eerste keer is. Ben jij gelijk geïnteresseerd? Laat dan een offerte maken voor de Vespa Sprint Wit om te kijken wat deze scooter jou gaat kosten met eventuele extra accessoires.


  in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.