Segway Ninebot elektrische scooters en elektrische brommersSegway elektrische scooters

High-tech bedrijf, bekend van self-balancing producten, zoals de Segway, kleine elektrische auto's, robots, go-karts en meer, lanceert (eindelijk...) zijn elektrische scooters in Nederland! Het meest aantrekkelijke model is de Segway E110S elektrische scooter. Dit is niet het enigste aantrekkelijke model van segway, het andere model is de Segway E125s. Alle Segway elektrische scooters zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en kunnen tegen een stootje, zoals wij van de overige producten van Segway gewend zijn! De elektrische scooters worden door Segway Ninebot geproduceerd en geassembleerd, volgens een hele hoge kwaliteit. Een groot voordeel is ook de hoge mate van waterbestendigheid van IPX5, tot wel IPX7. De Segway elektrische scooter en de accu kunnen tegen een typisch Nederlands regenbuitje. In de grote steden, zoals Amsterdam, heeft niet iedereen de luxe van een berging en zal de elektrische scooter dag - en nacht buiten staan. Naast de introductie van de Segway elektrische scooters, introduceert Segway direct bij aanvang een complete accessoire lijn voor de scooters. Denk aan een hoog windscherm, achterklapdrager, rugsteun/kussen voor passagier en nog veel meer... Scooterspot is de eerste officiële Segway dealer van Europa geworden en daar zijn wij heel erg trots op. Waarom? Ervaar het zelf en kom snel naar onze 1000m2 showroom in Amsterdam voor een proefrit op de beste elektrische scooter anno 2023!

Segway E110S elektrische scooter € 2299,-

De Segway E110s is het meest verkochte model van Segway. Waarom? Allereerst passen onder het zadel twee jethelmen, de accu is uitneembaar en zit in de voetplaat. Ook is dit model voorzien van handige functies zoals Airlock®, zodra je met je telefoon in de buurt van de scooter komt gaat die automatisch van zijn slot (mits je de Segway app hebt geinstalleerd) en kun je de sleutel gewoon in je zak houden. Wat betreft beveiliging is de scooter standaard al voorzien van een alarm en een GPS-tracker. De bergruimte onder het zadel bedraagt 27liter. De accu's worden door Samsung vervaardigd en de motor is samen met QS ontwikkeld. De Segway is de beste keuze wat betreft bouwkwaliteit, praktijkbereik in stedelijk verkeer en functionaliteit. 

Lees meer over de Segway E110s elektrische scooters...

Segway E110SE Launch Edition elektrische scooter € 2499,-Segway E110 elektrische scooter

De Segway E110SE elektrische scooter, is geschikt voor twee personen, heeft een 27 liter bergruimte onder het zadel (geschikt voor maximaal twee jet helmen) en een ingebouwde GPS tracker waarmee je de locatie kan zien op een app in je smartphone. De Segway E110SE haalt een flinke actie radius tot zo'n 97km (fabrieksopgave) dankzij de vernuftige accu's met cellen van Samsung. Wij zijn benieuwd naar het praktijkbereik in stadsverkeer. Zo is de Segway E110SE elektrische scooter, voorzien van diverse slimme functies, zoals Segway Airlock® waarmee de scooter automatisch ontgrendeld. Volledig key-less als je in de buurt van de scooter komt. Dankzij ingebouwde NFC en de app op jouw smartphone, herkent de Segway Ninebot E110SE elektrische scooter jou als de eigenaar en kun je direct wegrijden volgens het Segway Ridey-go ® principe. Helaas is de Segway E110se niet meer nieuw leverbaar, soms ruilen we ze wel in. Kijk hiervoor op onze occasion pagina!

Lees meer over de Segway E110SE elektrische scooters...

Segway E125S elektrische scooter € 3599,-Segway elektrische scooter E110s

De Segway E125 is de tweede elektrische scooter met een groot potentieel voor de veeleisende en vooral lange Nederlander. De Segway E125s volgt later in 2021 en is niet voorzien van één, maar van twee uitneembare Lithium ION accu's met Samsung cellen. De functies zijn verder min of meer gelijk aan de Segway E110/E110SE. Het voornaamste verschil, is de actie radius dankzij het dubbele accupakket, de lakkleur en de chrome afwerking in plaats van zwart en het ABS remsysteem. Segway laat met de E125s elektrische scooter zien, een antwoord te hebben voor de veelseisende gebruiker die lange afstanden wil kunnen rijden of geen zin heeft om regelmatig de accu's te laden. De Segway E125s Elektrische scooter concurreert in het segment van de NIU GT (voorheen de NIU Pro) en deze twee elektrische scooters zijn dan ook aan elkaar gewaagd.

Lees meer over de Segway E125s elektrische scooters...

Segway E300SE elektrische scooter € 4799,-Segway elektrische scooter E110s

De Segway E300SE is de eerste elektrische motorscooter van het merk Segway. Deze moderne motorscooter heeft enorm veel power en rijdt heerlijk! Het is niet te vergelijken met een normale segway escooter... deze motorscooter heeft namelijk een topsnelheid van 105 km/u! Wederom is ook dit model van Segway te koppelen aan de Segway app, zodat je van alles en nog wat kunt veranderen en personaliseren. De actieradius van deze Segway is 130km* (fabrieksopgave) en heeft een acceleratie van 0 - 50 km/u in 2,9 seconden. De maximale oplaadtijd bedraagt 3 uur voor een batterij en 5,5 uur voor twee batterijen.

Lees meer over de Segway E300SE elektrische motorscooters...

Segway B110s eMoped elektrische scooter € 1799,-Segway eMoped B110s

Dit model lijkt op een Tomos brommer in een moderne jas. Dat is de reden dat Segway de B110s, een eMoped noemt. Ondanks zijn kleine formaat, kun je ook als lange bestuurder prima zitten, dankzij de zadelhoogte. Helaas kun je op deze scooter niet met twee personen rijden en is de opbergruimte beperkt. De prijs/prestatie is wel subliem. De actieradius bedraagt maarliefst 105km (fabrieksopgave). Dat is heel flink voor een scooter van deze prijsklasse. Meestal ligt het praktijkbereik behoorlijk lager bij stedelijkverkeer en koude weersomstandigheden. Maar ook al trek je er 30% vanaf, dan is het bereik nog ruim 70km. Wij kunnen niet wachten om de nieuwe Segway B110s in de praktijk te gaan testen. Ook alle slimme functies van Segway zijn aanwezig, zoals smartphone connect. Segway Airlock® (ontgrendeling als je in de buurt bent met je telefoon), Segway Ridey-Go!® (keyless start),  Segway OTA® (over the air updates), Segway Seat® (sensor in het zadel die bestuurder registreert en anders niet rijdt), Segway GPS Track&Trace, Segway AHRS® (accu antidiefstal systeem) enz. enz. enz.

Lees meer over de Segway B110s elektrische scooters...


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.