Phatfour elektrische fietsPhatfour logo
De Phatfour is gemaakt uit hoogwaardig Nederlands staal van Tatasteel, bewerkt met moderne buigmachines en gemaakt door echte Nederlandse vakmannen. Met een Phatfour ben je een van de snelste bij een stoplicht. De Phatfour komt standaard met een 470Wh, 500Wh of 750Wh accu. Phatfour e-bikeModellen Phatfour
Als het gaat om de Phatfour elektrische fiets kennen wij die in 3 verschillende soorten kleuren en series. Zo heb je de FLB-serie die een zithoogte biedt van 87cm en de FLS-serie met een zithoogte van 83cm. NIEUW is de Phatfour FLX. De Phatfour komt in veel verschillende kleuren.

Phatfour specificaties
De Phatfour is veel meer dan alleen hoogwaardig Nederlands staal op wielen. Zoals je eerder hebt gelezen wordt de Phatfour uitgevoerd met zijn krachtige motor waarmee je tot 25km/u kan fietsen. Daarnaast heeft de Phatfour een standaard 470Wh of 500Wh en als je een krachtigere accu zou willen kun je nog kiezen voor de 750Wh.  uitneembare batterij. Met Shimano versnellingen kies je er zelf voor met welke weerstand je fietst. Heb je een sportief karakter? Dan kun je de weerstand verhogen tot maar liefst de 7e versnelling.

De Phatfour leasen of in termijnen betalen
Lukt het niet om de nieuwe Phatfour in 1x te betalen? Of hou je liever nog wat centen over voor andere dingen? Geen enkel probleem! Betaal de fiets in 3 termijnen met In3 of kies voor onze Private Financial Lease met Santander. Meer lezen over In3? Klik hier. Wil je meer lezen over Santander? Klik dan hier.

 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.