Ontvang nu een GRATIS slotbak bij aankoop van een Phatfour.
Deze aanbieding is geldig tot 28-02-2021 en niet te combineren met andere acties. Bel voor meer info.

Bezig met laden...
visibility

Phatfour Turquoise

De Phatfour is verkrijgbaar in twee verschillende zithoogtes. Een van de beste elektrische fietsen. Maak een proefrit bij ons in de winkel!

2299,00

visibility

Phatfour Zwart

De Phatfour is verkrijgbaar in twee verschillende zithoogtes. Een van de beste elektrische fietsen. Maak een proefrit bij ons in de winkel!

2299,00

Phatfour elektrische fiets
De Phatfour is gemaakt uit hoogwaardig Nederlands staal van Tatasteel, bewerkt met moderne buigmachines en gemaakt door echte Nederlandse vakmannen. Met een achterwielmotor van Bafang met maar liefst 250 Watt ben je een van de snelste bij een stoplicht. De Phatfour komt standaard met een 470Wh accu waar je maximaal 75km mee kan fietsen. Je hebt ook de mogelijkheid om bij aankoop de accu in te ruilen voor een 630Wh batterij waar je maximaal 100km mee kan fietsen.

Modellen Phatfour
Als het gaat om de Phatfour elektrische fiets kennen wij die in 2 verschillende soorten kleuren en series. Zo heb je de FLB-serie die een zithoogte biedt van 87cm en de FLS-serie met een zithoogte van 83cm. De Phatfour komt in de meest neutrale kleur zwart en voor de mensen die van een kleurtje houden is er ook Turquoise.

Phatfour specificaties
De Phatfour is veel meer dan alleen hoogwaardig Nederlands staal op wielen. Zoals je eerder hebt gelezen wordt de Phatfour uitgevoerd met zijn krachtige 250 Watt motor waarmee je tot 25km/u kan fietsen. Daarnaast heeft de Phatfour een standaard 470Wh uitneembare batterij. Met Shimano versnellingen kies je er zelf voor met welke weerstand je fietst. Heb je een sportief karakter? Dan kun je de weerstand verhogen tot maar liefst de 7e versnelling.

De Phatfour leasen of in termijnen betalen
Lukt het niet om de nieuwe Phatfour in 1x te betalen? Of hou je liever nog wat centen over voor andere dingen? Geen enkel probleem! Betaal de fiets in 3 termijnen met In3 of kies voor onze Private Financial Lease met Santander. Meer lezen over In3? Klik hier. Wil je meer lezen over Santander? Klik dan hier.

 


Scooterspot valt buiten de lockdown en blijft open!
Wij zijn essentieel in het verzorgen van mobiliteit. Ook voor alle zorgmedewerkers en mindervaliden!
De werkplaats blijft gewoon open. De showroom bezoeken en/of proefrit maken, kan op afspraak.
Scooters zijn ook telefonisch te bestellen, per email of via de webshop.
Zondag van 12:00 - 18:00 en maandag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00.
Bel om te bestellen, advies of een afspraak Tel 020-4080850.

Bedankt voor uw begrip!
Team Scooterspot BV.