Niu elektrische scootersNIU ELEKTRISCHE SCOOTERS

Niu is een van de grootste aanbieders van elektrische scooters ter wereld. Inmiddels rijden er meer dan 500.000 rond. In totaal hebben deze Niu elektrische scooters meerdan 7.500.000.000km afgelegd. Het is maar dat je weet... Niu is bekend als de hoofdleverancier van Felyx scooter sharing. Dit zijn de groene elektrische scooters die je in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag per minuut kan huren, naar lang je gebruik. Voor ondernemers zijn diverse subsidie mogelijkheden. De KIA, MIA en VAMIL. De verkoopadviseurs van Scooterspot vertellen je graag alle mogelijkheden en vooral ook alle financiele voordelen :)

Niu NQi serie elektrische scooters

Dit is de meest verkochte scooter van Niu. Geschikt voor twee personen en dankzij de modelveranderingen vanaf 2021 nu ook geschikt voor iets langere bestuurders. Het zadel is namelijk aangepast en de bergruimte is ook iets toegenomen. De Niu NQI elektrische scooter heeft een uitneembare accu van Panasonic® of een merk accu (EVE accu). De Niu NQI elektrische scooter is voorzien van een Bosch ® 1600W motor. Optioneel is een twee accu mogelijk en er is een Niu NQi GT die standaard voorzien is van een dubbel accupakket. 

Niu NQi Lite elektrische scooter
Dé prijsvechter van Niu met eigen merk accu (Niu EVE) in plaats van een hoogwaardige Panasonic® accu.

Niu NQi Sport elektrische scooter 
De opvolger van de Niu N1 die al een paar jaar rond rijdt en zich bewezen heeft. Duizenden Niu scooters rijden in de Felyx sharing pool. Het verschil zit hem in de accu. De Niu NQi Sport heeft een duurdere Panasonic accu en heeft een grotere actieradius. De actie radius bedraagt bij de 45km versie (geel kenteken) ca. maximaal 55km. Bij de 25km versie (blauw kenteken) bedraagt de actieradieradius maximaal 77km.

Niu NQi GT elektrische scooter met twee accu'sNiu NQi GT elektrische scooter
Eigenlijk is dit dezelfde scooter als de Niu NQi maar.. hij heeft een groter beeldscherm en standaard twee accu's. Voorheen werd dit model verkocht onder de naam Niu NQi Pro.
De NQi GT is alleen leverbaar als 45km versie (gele kentekenplaat) en in slechts twee kleuren. Zwart met rode of wit met rode accenten. De actieradius bedraagt bij 45km maximaal 110km.

Niu NQi GTS elektrische motorscooter
Een klasse apart is een elektrische scooter die ruim 70km per uur kan rijden. De Niu NQi valt daarmee binnen de categorie lichte motorfiets. Een motorrijbewijs is dus noodzakelijk. Lekker toeren over B-wegen of lekker vlot in stedelijk verkeer.Niu NQi Cargo elektrische bezorgscooter
De motor is ook van Bosch en levert 3100W. De actieradius bij 70km per uur topsnelheid bedraagt maximaal 70km.

Niu NQi Cargo elektrische bezorgscooter
Voor bezorgdiensten zoals bijv. Thuisbezorgd is er ook een bezorgscooter. In de basis een Niu NQi Sport met Panasonic accu, maar dan extra beveiligd rondom met stootstrips ter bescherming van de kapdelen. De actie radius bedraagt bij de 45km versie (geel kenteken) ca. maximaal 45km.

Niu MQi serie elektrische scooters

De leukste Niu om te zien, heeft diverse design awards gewonnen.

Niu MQi elektrische scooterNiu MQi eletrische scooter
Echt een leuk model, helaas iets minder geschikt voor mensen met een Nederlands postuur. Als je niet al te groot bent en je niet met twee personen wilt kunnen rijden, daarom is de Niu MQi een uitlopend model. De MQi+ is een iets groter en blijft in het assortiment.

Niu MQi + Lite elektrische scooter
Er is gelukkig een Niu MQi +, die is ietsje groter, maar ook niet echt geschikt voor twee volwassenen. met een Nederlands postuur. Een volwassen en een kind gaat bijvoorbeeld wel prima. De Niu MQi + Lite wordt geleverd met een goedkopere eigen merk accu (Niu EVE).  De actie radius bedraagt bij de 45km versie (geel kenteken) maximaal 45km. Bij de 25km versie (blauw kenteken) bedraagt de actieradius maximaal 65km. De Niu MQi + Lite is voorzien van een 1400W Bosch® motor. Het gewicht bedraagt slechts 72kg en de zithoogte is 75cm.

Niu MQi + Sport elektrische scooterNiu MQi Sport elektrische scooter
Sport heeft in plaats van de EVE accu (eigen merk Niu), een Panasonic® accu met een grotere actieradius. De actie radius bedraagt bij de 45km versie (geel kenteken) maximaal 60km. Bij de 25km versie (blauw kenteken) bedraagt de actieradieradius maximaal 80km. De Niu MQi + Sport is voorzien van een 1400W Bosch® motor. Het gewicht bedraagt slechts 72kg en de zithoogte is 75cm.


Niu MQi GT elektrische scooterNiu MQi GT elektrische scooter

Omdat de standaard Niu MQi en MQi+ niet geschikt zijn voor twee personen, heeft Niu dit model in 2021 geintroduceerd. Het lijkt een slimme zet. De eerste ervaringen van klanten zijn heel positief. Bewust hebben wij deze elektrische scooter apart gezet, omdat de GT totaal niet lijkt op de andere Niu MQi modellen. Zien de Niu MQi GT als een apart model.

Niu UQi serie elektrische scootersNiu UQi elektrische scooter

Het design doet denken aan een brommer, maar dan in een nieuw jasje. Het formaat kun je het beste vergelijken met een ouderwetse Tomos brommer.

Niu UQi Sport elektrische scooter
Wederom voorzien van de gerenommeerde Panasonic® accu en Bosch® 1200w elektro motor. De actie radius bedraagt bij de 40km versie (geel kenteken) maximaal 29km. Bij de 25km versie (blauw kenteken) bedraagt de actieradieradius maximaal 37km.

Niu UQi GT elektrische scooterNiu UQi GT elektrische scooter

Niu UQi GT is wederom, ondanks dat de naam doet vermoeden, een compleet ander en nieuw model dan de UQi. De Niu elektrische scooter, de Niu UQi GT is namelijk een heel stuk groter en is geschikt voor twee personen. Ook is dit nieuwe model voorzien van een hoogwaardige motor (1500w Bosch®) en een Panasonic® accu. De actie radius bedraagt bij de 45km versie (geel kenteken) maximaal 55km.

Scooterspot Amsterdam heeft alle Niu scooters in de showroom

In onze showroom staan alle Niu scooters! Ook geven wij je graag advies en mag je een gratis proefrit maken! Tot snel.

> Ga terug naar boven

> Ga terug naar de homepage

 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.