NIU-e-scooter

Niu Scooters                                       

Niu levert elektrische scooters vol met geavanceerde technologie. Niu is een jong en vooruitstrevend scootermerk. De e-scooters van Niu kenmerken zich door hun moderne en unieke uitstraling. De Niu scooters worden gratis bezorgd. Hieronder is een overzicht met de beschikbare modellen.

 Gratis levering door heel Nederland
 Portable battery
 Garantie van 2 jaar op de accu

Bezig met laden...
21%
visibility

Niu U1 Wit 25km/u Ex Demo

De Niu U1 is een prachtige moderne en tegelijkertijd retro scooter. Dit is onze ex-demo met slechts 8km op de teller. De scooter is in...

1899,00

1499,00

Technologie

De scooters zitten vol met moderne snufjes die van toegevoegde waarde voor de consumenten zijn. Denk hierbij aan een handige app die in verbinding met de scooter staat. De app geeft onder andere aan hoeveel km je nog kan rijden en waar de scooter zich bevindt. Daarnaast zijn de scooters voorzien van een digitaal dashboard waarop behalve de snelheid het stroomverbruik en de actieradius valt af te lezen. 
 

Kwaliteit

De Niu is voorzien van kwalitatief hoogwaardige onderdelen. De elektromotor is van Bosch en de accu's worden geproduceerd door Panasonic. Daarnaast zijn de schijfremmen uitgerust met ABS. Bovendien is de Niu zeer gebruiksvriendelijk, de accu kan uit de scooter worden gehaald en kan binnen worden opgeladen. De Niu is ook nog is in te stellen in drie verschillende standen, in de hoogste stand is de scooter het felst en zit hij het snelst op zijn topsnelheid. 


 | MeerLet op! Wij blijven 7 dagen per week geopend. Onze Coronamaatregelen zijn:

- Houd 1,5 meter afstand van elkaar (ook van ons personeel)
- Gelieve niet met meer dan 3 mensen onze winkel betreden
- Wacht bij de ingang tot je wordt aangesproken 

Geopend 
Maandag t/m zaterdag: 9:00-18:00
Zondag: 12:00-18:00