Niu Scooters                                       

Niu levert elektrische scooters vol met geavanceerde technologie. Niu is een jong en vooruitstrevend scootermerk. De e-scooters van Niu kenmerken zich door hun moderne en unieke uitstraling. De Niu scooters worden gratis bezorgd. Hieronder is een overzicht met de beschikbare modellen.

 Gratis levering door heel Nederland
 Portable battery
 Garantie van 2 jaar op de accu

Bezig met laden...
visibility

Niu Project X

De Niu Project X motorscooter. Dit betreft nog een concept, maar we verwachten dat Niu deze motorscooter spoedig zal uitbrengen.

Op basis van offerte

Technologie

De scooters zitten vol met moderne snufjes die van toegevoegde waarde voor de consumenten zijn. Denk hierbij aan een handige app die in verbinding met de scooter staat. De app geeft onder andere aan hoeveel km je nog kan rijden en waar de scooter zich bevindt. Daarnaast zijn de scooters voorzien van een digitaal dashboard waarop behalve de snelheid het stroomverbruik en de actieradius valt af te lezen. 
 

Kwaliteit

De Niu is voorzien van kwalitatief hoogwaardige onderdelen. De elektromotor is van Bosch en de accu's worden geproduceerd door Panasonic. Daarnaast zijn de schijfremmen uitgerust met ABS. Bovendien is de Niu zeer gebruiksvriendelijk, de accu kan uit de scooter worden gehaald en kan binnen worden opgeladen. De Niu is ook nog is in te stellen in drie verschillende standen, in de hoogste stand is de scooter het felst en zit hij het snelst op zijn topsnelheid. 


 | Meer