Piaggio scootersPiaggio scooters

De scooters van Piaggio kenmerken zich door een combinatie van rijcomfort en een prachtig design. Bij Scooterspot, dé scooterwinkel van Amsterdam, hebben we diverse Piaggio modellen op voorraad. De Piaggio scooters variëren in prijs, kleur en uitstraling. In ons aanbod vind je de populaire Piaggio MP3, Zip, Liberty, Beverly en Medley. Bekijk onze producten online of kom langs in onze scooterwinkel.
 


Ga voor een Piaggio scooter naar Scooterspot en profiteer van:

  •  Officiële Piaggio dealer
  •  Showroom en werkplaats
  •  Reparatie en onderhoud van je scooter
  •  Bezorging in heel Nederland

 

Kenmerken Piaggio scooters

Piaggio is wereldwijd een van de grootste producenten van scooters. Als je voor kwaliteit kiest, kies je een Piaggio scooter. De betrouwbare scooters van het Italiaanse merk zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Je herkent de scooters van Piaggio aan een kunststof constructie in combinatie met een stalen frame. Daarnaast zien alle scooters er stijlvol uit. De tijdloze scooters zijn zeer wendbaar en dus ideaal voor een ritje door de stad.
 


Piaggio Zip

De Piaggio Zip is verkrijgbaar als snorscooter (max. 25 km per uur) en als bromscooter (max. 45 km per uur). De Piaggio Zip is een populaire, tijdloze stadscooter van hoge kwaliteit. De Zip is al jaren een van de betrouwbaarste scooters.
Ga hier naar de Piaggio Zip...
 


Piaggio Liberty

De Piaggio Liberty is verkrijgbaar als snorscooter (max. 25 km per uur) en als bromscooter (max. 45 km per uur). Kenmerkend voor de Piaggio Liberty zijn de grote wielen, die een goede wegligging en wendbaarheid als voordeel heeft. Met deze ruime, lichte scooter rijd je snel even de stad in, maar leg je ook comfortabel lange afstanden af.
Ga hier naar de Piaggio Liberty...
 


Piaggio MP3

De Piaggio MP3 is stoer, veilig en biedt veel comfort. Je profiteert van de veiligheid van een auto, het gebruiksgemak van een scooter en de rijeigenschappen van een motor. Beter kan niet. De Piaggio MP3 is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo is er altijd wel een model dat helemaal bij jou past.
Ga hier naar de Piaggio MP3...
 


Piaggio Beverly 

De Piaggio Beverly is een van de beste motorscooters van het bekende merk Piaggio. Ben jij bereid om op een Motorscooter te gaan rijden? kies dan voor dit monster!
Ga hier naar de Piaggio Beverly...
 

Piaggio Medley

De Piaggio Medley is uitgevoerd met een IGet motor wat zorgt voor een laag verbruik en goede prestaties. De motorscooter is voorzien van een 16 inch voorwiel en weegt slecht 132 kg.
Het laaggeplaatste zadel in combinatie met het lage gewicht en de grote wielen zorgt voor uitstekende rijeigenschappen bij zowel hoge als lage snelheden. Dit maakt de Medley bijzonder geschikt voor stadsgebruik. De Piaggio Medley is voorzien van een Start/stop systeem wat het brandstof verbruik binnen de stad flink beperkt.
Ga hier naar de Piaggio Medley...
 

Piaggio 1 - Elektrische scooter

Je scooter opladen net zoals je smartphone? Dat kan! Eindelijk heeft Piaggio zijn eerste elektrische compacte en vooral betaalbare stadsscooter gepresenteerd. De Piaggio 1 is de elektrische versie van de Piaggio Zip, de beste verkocht scooter van Piaggio. Je vindt in deze scooter alle typische Piaggio premium functies. Er is aandacht voor detail en het verfijnde chassis zie je ook goed terug. Belangrijk voor een scooter, en aanwezig bij de Piaggio 1 Elektrisch, is voldoende zitruimte en laadvermogen. Kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor Piaggio, dat zie je bij de Piaggio 1 Elektrisch. Dit gecombineerd met het lichte gewicht en de verwijderbare accu maakt het een erg aantrekkelijke scooter.
Ga hier naar de Piaggio 1...

> Ga terug naar boven

> Ga naar de homepage
 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.