Bezig met laden...
visibility

Piaggio 1 Forever Grey

Bekijk hier bij ons de nieuwe Piaggio 1 elektrische scooter.

2929,00

visibility

Piaggio 1 Forever White

Bekijk hier bij ons de nieuwe Piaggio 1 elektrische scooter.

2929,00

visibility

Piaggio 1 Matt Grey & Glossy Amber

Bekijk hier bij ons de nieuwe Piaggio 1 elektrische scooter.

2929,00

visibility

Piaggio 1 White & Aurora Blue

Bekijk hier bij ons de nieuwe Piaggio 1 elektrische scooter.

2929,00

visibility

Piaggio 1+ Forever Grey

Bekijk hier bij ons de nieuwe Piaggio 1+ elektrische scooter.

3429,00

visibility

Piaggio 1+ Forever White

Bekijk hier bij ons de nieuwe Piaggio 1+ elektrische scooter.

3429,00

visibility

Piaggio 1+ Matt Grey & Glossy Amber

Bekijk hier bij ons de nieuwe Piaggio 1+ elektrische scooter.

3429,00

visibility

Piaggio 1+ White & Aurora Blue

Bekijk hier bij ons de nieuwe Piaggio 1+ elektrische scooter.

3429,00

Piaggio 1 elektrische scooters

Je scooter opladen net zoals je smartphone? Dat kan! Eindelijk heeft Piaggio zijn eerste elektrische compacte en vooral betaalbare stadsscooter gepresenteerd. De Piaggio 1 is de elektrische versie van de Piaggio Zip, de beste verkocht scooter van Piaggio. Je vindt in deze scooter alle typische Piaggio premium functies. Er is aandacht voor detail en het verfijnde chassis zie je ook goed terug. Belangrijk voor een scooter, en aanwezig bij de Piaggio 1 Elektrisch, is voldoende zitruimte en laadvermogen. Kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor Piaggio, dat zie je bij de Piaggio 1 Elektrisch. Dit gecombineerd met het lichte gewicht en de verwijderbare accu maakt het een erg aantrekkelijke scooter.


Voordelen Piaggio 1 Elektrisch

Elektrisch rijden is helemaal van deze tijd, de voordelen zijn enorm groot. Deze voordelen zie je natuurlijk ook terug bij de Piaggio 1 Elektrisch. 

 • Geen dure brandstofkosten
 • Geen geluid van de motor 
 • Altijd klaar voor gebruik; je hoeft hem niet speciaal te starten
 • Je hoeft niet in te leveren op luxe en design
 • Minder onderhoud dan een verbrandingsmotor


Piaggio 1 Elektrisch leasen? Of in 3x betalen?

Liever de Piaggio 1 Elektrisch in termijnen betalen? Kies dan voor onze optie om een scooter te leasen. Zo kan je via Santander per maand betalen doormiddel van het afsluiten van een krediet. Je kan je eigen looptijd kiezen, met als maximum 72 maanden. Tussentijds meer aflossen kan ook, dit kan boete vrij. Je betaalt heel gunstig alleen rente over het openstaande saldo. Je kan ook in drie termijnen betalen tegen 0% rente, met enkel éénmalige administratiekosten. Dit is bij ons mogelijk doormiddel van de in3 regeling


De verschillende modellen 

Wij leveren de Piaggio 1 in twee verschillende modellen, die te leveren zijn in drie verschillende kleuren; Forever Grey, Forever White en Forever Black. Deze kleuren benadrukken het minimalistische en strakke design van de Piaggio 1 Elektrisch. De drie twee-kleuren designs Sunshine Mix,  Artic Mix en de Forest Mix staan symbool voor het jeugdige en frisse karakter van de scooter. Door de standaardkleuren te combineren met de twee-kleuren designs creeër je een prachtig contrast. Zo stel jij jou eigen, unieke scooter samen. Deze kleurencombinaties zijn mogelijk op alle drie de modellen. 


Piaggio 1 Elektrisch

De Piaggio 1 is door zijn lichte gewicht een ideale stadsscooter, hij weegt zonder batterij maar 75 kilo. Dit allemaal zonder in te leveren op het chassis en het design. Tevens bezit de Piaggio 1 dezelfde technische snufjes als de traditionele Piaggio scooters; 

 • Uitneembare batterij
 • USB-aansluiting
 • Sleutelloos startsysteem
 • Externe acculader
 • Ruim opbergvak onder het zadel
 • Digitaal instrumentenpaneel met uitstekende leesbaarheid in diverse omstandigheden
 • LED-verlichting
Naast deze handige technische snufjes zit de scooter ook gewoon goed in elkaar. De achterwielophanging is gemaakt uit een sterk stuk staal. Daardoor heb je een ijzersterke scooter. Tevens is er gedacht aan de veiligheid; de knipperlichten zitten onder het stuur waardoor het beter zichtbaar is voor de automobilist. De motor van de Piaggio 1 is een naafmotor die zich in het achterwiel bevindt. Dit wordt mogelijk gemaakt door het design en ontwerp van het frame. Beide modellen hebben een vermogen van 1,2kW. 


De actieradius Piaggio 1 Elektrisch
Wat ook belangrijk is voor een elektrische scooter is de actieradius, deze stelt je zeker niet teleur. Zeker door de verwisselbare accu, waarmee jij je actieradius makkelijk kan verdubbelen. Je neemt de extra accu gewoon mee naar je werk of je eindbestemming. 

 • De 25 km/h uitvoering heeft een actieradius tot 60km
 • De 45 km/h uitvoering heeft een actieradius tot 55km in de ECO modus, en tot 48km in de SPORT modus.


Verschillen tussen Piaggio 1 en Piaggio 1+

De Piaggio 1 komt in twee verschillende uitvoeringen, de Piaggio 1 en de Piaggio 1+. Maar wat is nou eigenlijk het verschil? Een van de verschillen is dat de Piaggio 1+ alleen komt in de 45 km/h uitvoering, tevens heeft deze een flink grotere actieradius dan de Piaggio 1.

Actieradius Piaggio 1+
De Piaggio 1+ heeft namelijk een actieradius van 100km in de ECO modus en 68km in de SPORT modus. Dit is een enorme winst vergeleken met de 55km in ECO modus en de 48km in SPORT modus van de Piaggio 1. De Piaggio 1+ is dus zeker aan te raden wanneer je en bromscooter  wil én groter afstanden af gaat leggen met je scooter. Wil je een snorscooter? Dan kom je automatisch uit bij de Piaggio 1. 


Kijken en proberen? Kom bij Scooterspot langs! 

Scooterspot aan de Pilotenstraat 15 in Amsterdam is zeven dagen per week voor jou geopend. Wij hebben top adviseurs rondlopen die jou graag verder helpen. Wil je zeker weten of een bepaald type of kleur op voorraad is? Bel dan even! Wil je ervaren hoe het is om op een Piaggio 1 te rijden, dan raden wij aan om gewoon een afspraak te maken voor een proefrit. Je kunt ons bereiken op 020-4080850 of kom gewoon langs in onze winkel!


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.