Waarom een elektrische fiets, e-Bike of FAT bike? 
Elektrische fietsen zijn op dit moment razend populair en worden als maar populairder. Hier zijn een aantal redenen voor. Zo hoef je namelijk géén helm op bij het rijden van een elektrische fiets met een maximale snelheid van 25km/u. Handig hé? Vooral met de landelijke helmplicht die vanaf 1 januari 2023 geldt. Daarnaast heb je géén rijbewijs nodig en maakt het niet uit hoe oud je bent. Het verzekeren van de fiets is overigens niet verplicht, maar raden we natuurlijk wel aan! 

Kobra Bike
Één van de meest verkochte fietsen in ons assortiment is momenteel de Kobra Bike. Deze prachtige en sportieve elektrische fiets is standaard uitgerust met veel opties. De fiets heeft onder andere een lang zadel met luxe patroon en aan beide kanten uitklapbare voetsteunen. Kobra onderscheid zich in tegen stelling tot de meeste andere e-bikes enorm door het gebruiken van velgen in plaats van spaken. Dit geeft niet alleen een stoerder karakter, maar is daarnaast ook veel functioneler. Daarnaast wordt de Kobra Bike altijd geleverd met een enorm grote accu, de grootste in tegenstelling tot zijn concurrenten.


Phatfour e-Bike
Super functioneel in zijn klasse. De Phatfour FLS+ of FLB+. Deze elektrische fiets wordt onder andere veel gebruikt voor jonge gezinnen. Het aanbod aan accessoires is hierin namelijk enorm groot! Denk aan kinderzitjes, slotbakken, dragers, mandjes, zelfs surfboardrekken en side cars! Een heerlijke, maar vooral mooie elektrische fiets voor woon werk verkeer, maar ook voor vrije tijd. Deze elektrische fiets is leverbaar in 2 kleuren en heeft daarnaast nog 4 custom kleuren in beperkte oplage. Neem een kijkje op onze webshop of kom langs voor een proefrit.

diabloDiablo e-Bike
De Diablo e-bikes zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Bij Diablo e-bikes staat de combinatie van modern en comfort centraal. Met de dikke banden voelt het veilig om op de nederlandse fietspaden te rijden en wordt je bij het trappen heerlijk ondersteund door de ingebouwde motor. Wij verkopen vier verschillende modellen van de Diablo e-bikes. Zo hebben wij de Diablo XR1, de Diablo RKS, de Diablo X1 en de Diablo Troy. De XR1 komt in 4 kleuren (Zwart, Grijs, Blauw en groen), de RKS komt in 3 kleuren (Zwart, Grijs en Blauw), de X1 komt in 3 kleuren (Zwart, Grijs en Groen) en met 2 verschillende accu’s en de Troy komt in 2 kleuren (Zwart en Groen).


Super 7
Wellicht de bekendste van allemaal! Wie kent ze niet? Super 73. Paar jaar geleden onwijs populair in de Verenigde Staten en heeft eindelijk zijn importeur gevonden in Europa. Misschien wel de mooiste elektrische fiets als je het ons vraagt. Er zijn zó veel modellen van Super 73 en de keuzes hierin zijn ruim! Denk aan de Super 73 ZG, Super 73 ZX, Super 73 S2 of Super 73 RX. Het kan allemaal en zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasses. Neem telefonisch contact met ons op voor de levertijd. Dit verschilt namelijk per model.

Ga terug naar boven...

Ga terug naar Home...


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.