Vespa Sprint Rood Rosso Dragon E5 I-Get
2 Reviews | Review toevoegen

Vespa Sprint Rood De Vespa Sprint Rood is leverbaar in zowel snor als brom variant. Wat de Vespa Sprint Rood uitvoering zo speciaal maakt is het chique karakter van deze scooter wat benadrukt wordt...

€ 3.999,00
€ 3.449,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Vespa Sprint Rood
De Vespa Sprint Rood is leverbaar in zowel snor als brom variant. Wat de Vespa Sprint Rood uitvoering zo speciaal maakt is het chique karakter van deze scooter wat benadrukt wordt door alle chromen details. We kenden de Sprint al in de S uitvoering, in verschillende kleuren. Maar nu kiest Vespa er voor om zijn parade paardje om te dopen in ook velen andere kleuren dan alleen Rood. Verder kun je een Vespa Sprint Rood herkennen aan de Zwarte velgen met chromen rand en een vlak zadel met witte bies.

Waarom de Vespa Sprint Rood?
Los van het uiterlijk staat Vespa natuurlijk bekend om een zeer hoge kwaliteit. Zowel motor technisch als het materiaalgebruik is over alles heel goed nagedacht. Dit hebben zij ook op de Vespa Sprint Rood toegepast. Daarnaast is de Vespa Sprint Rood ook nog een zeer geschikt om om te bouwen naar een Custom scooter.

Vespa Sprint Rood leasen
Kun jij de Vespa Sprint Rood niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Sprint Rood maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Sprint Rood te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Zowel telefonisch als fysiek zijn wij 7 dagen per week bereikbaar!

Vespa Sprint Rood in 3 termijnen betalen zonder rente!
Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Sprint Rood in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Sprint Rood in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Test de Vespa Sprint Rood nu!
Wil jij eerst heel graag deze Vespa Sprint Rood testen? Dat kan! In onze showroom van 1000m2 staat er altijd één waar jij een proefrit op kunt maken. Wij zullen jou helpen en instructies geven bij het testrijden van de Vespa Sprint Rood, ook als het je eerste keer is. Ben jij gelijk geïnteresseerd? Laat dan een offerte maken voor de Vespa Sprint Rood om te kijken wat deze scooter jou gaat kosten met eventuele extra accessoires.


  in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

roderick de derde - 17-02-2020 14:54

wat een goor kut ding

Vivianne - 26-03-2014 00:10

Wie wil mijn Vespa S kopen?

Laatst bekeken producten