Een scooter kopen in Amsterdam

Ben je woonachtig in de regio Amsterdam en ben je op zoek naar een scooterwinkel waar je een ruim assortiment aantreft aan kwalitatieve scooters van diverse A-merken? Scooterspot is dé scooterwinkel voor jouw nieuwe scooter in Amsterdam.  Na je aankoop kun je vrijwel direct wegrijden op jouw nieuwe scooter.

Ben je er nog niet over uit voor welke scooter je moet kiezen?

Ons enthousiaste personeel staat voor je klaar om allereerst jouw wensen in kaart te brengen. Hierbij houden wij rekening met je budget, de grootte van de scooter, de kleur of eventueel de voorkeur voor het scootermerk.

Bestel jouw scooter snel en gemakkelijk in onze webshop

Omdat een scooter geen dagelijkse uitgave is ben je op zoek naar een webshop waarbij je gegarandeerd bent van veilige betaalmethodes en een uitstekende service. Scooterspot beschikt al geruime tijd over thuiswinkel keurmerk waardoor je verzekerd bent van een veilige bestelling. Daarnaast geeft het keurmerk aan dat wij uitsluitend duidelijke en betrouwbare informatie verstrekken over onze scooters.

Heb je vragen over één van onze modellen?

Onze medewerkers staan graag voor je klaar om je te voorzien van een passend antwoord. Je kunt ons bereiken op 020 – 4080850 of via het contactformulier rechts bovenaan de pagina.

Is een helm verplicht?

Sta je op het punt om een scooter aan te schaffen, dan is het verstandig om ook gelijk te kijken voor een passende helm. Volgens de wet is het verplicht om een helm te dragen wanneer je de weg op gaat met een scooter. Een scooter met helm herken je aan een gele kentekenaanduiding. Bij snorscooters geldt geen helmplicht, met uitzondering van sommige delen van Amsterdam. Snorscooters kun je herkennen aan een blauwe kentekenaanduiding en bereiken een snelheid van 25 - 30 km per uur.

Heeft mijn scooter na aankoop een garantietermijn?

Na de aankoop van je scooter in Amsterdam heb je één of twee jaar garantie van de importeur op motorische onderdelen. Indien je beroep wilt doen dan kun je in contact treden met Scooterspot. Hiervoor kun je gebruik maken van het contactformulier rechts bovenaan de website.

Kan ik mijn scooter bij Scooterspot verzekeren?

Ja, dat kan. Scooterspot.nl biedt de Nationale bromfiets verzekering van ENRA verzekeringen. Hieronder vallen uitstekende all-risk of wa-verzekeringen die tegen een lage prijs worden aangeboden.

Heb je vragen of wil je graag meer te weten komen over onze scooters in Amsterdam? Vul dan ons contactformulier in of neem contact op via 020 – 4080850.


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.