Vespa-Primavera


Bezig met laden...
13%
visibility

Vespa Primavera 75th Anniversary Edition E5 GOLD

LIMITED EDITION

4499,00

3899,00

12%
visibility

Vespa Primavera Sean Wotherspoon E5 I-GET

Deze onwijs unieke Vespa Primavera Sean Wotherspoon is leverbaar! Voor meer informatie kun je even contact op nemen

4519,00

3969,00

12%
visibility

Vespa Primavera Touring Grigio Grijs G03 E5 Nieuwe Editie 2021

Een prachtige Vespa Primavera Touring Grigio Grijs G03 met 3 maanden dealergarantie. Graag meer info? Neem...

4099,00

3599,00

14%
visibility

Vespa Primavera Red Edition E5 I-GET

Deze onwijs unieke Vespa Primavera Red Edition is leverbaar! Voor meer informatie kun je even contact op nemen

4059,00

3499,00

13%
visibility

Vespa Primavera S Blue Blauw E5 Nieuwe Editie 2021

Nieuwe editie van de Vespa Primavera S Blue. Kom langs in ons winkel en neem een proefrit of een vrijblijvend offerte.

3999,00

3479,00

13%
visibility

Vespa Primavera S Grigio Matt Matgrijs G02 E5 Nieuwe Editie 2021

Nieuwe Editie van de Vespa Primavera S Grigio Matt Matgrijs G02. Graag meer info? Neem contact met ons op...

3999,00

3479,00

13%
visibility

Vespa Primavera S Nero Matt Matzwart E5 Nieuwe Editie 2021

Nieuwe editie Vespa Primavera S Nero Matt Matzwart. Graag meer info? Neem gerust contact met ons op of kom langs in ons winkel.

3999,00

3479,00

10%
visibility

Vespa Primavera Nero Vulcano scooter zwart E5 I-GET

De Vespa Primavera Zwart nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte.

3899,00

3499,00

10%
visibility

Vespa Primavera scooter Montebianco Wit E5 I-GET

De Vespa Primavera Wit nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte. RIJKLAAR INCL. KENTEKEN EN BIJKOMENDE...

3899,00

3499,00

10%
visibility

Vespa Primavera Arancio Oranje E5 Nieuwe Editie

Prachtige Vespa Primavera Arancio Oranje. Graag meer info? Neem contact met ons op of kom bij ons langs.

3899,00

3499,00

10%
visibility

Vespa Primavera Verde Relax scooter E5 I-GET Nieuwe Editie

De nieuwe editie Vespa Primavera Verde Relax nu bij ons in de showroom. Kom langs in ons winkel en neem een proefrit of een vrijblijvend...

3899,00

3499,00

visibility

Vespa Primavera Grigio G01 scooter E5 I-GET Nieuwe Editie

De nieuwe editie Vespa Primavera Grigio G01 nu bij ons in de showroom. Kom langs in ons winkel en neem een proefrit of een vrijblijvend...

3659,00

Vespa Primavera scooters


Wil je graag een Vespa Primavera kopen? In onze 1000 m2 grote showroom vind je alle Primavera modellen. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar. Naast de reguliere Vespa Primavera modellen kun je natuurlijk je custom Vespa Primavera samenstellen. Wij ontvangen je graag in onze scooterwinkel in Amsterdam die 7 dagen per week geopend is.

Vespa Primavera S scooter

Naast de gewone Vespa Primavera scooter, is er ook een Vespa Primavera S. Het verschil zit hem in de sportieve kleurstelling, andere wielen en in plaats van chrome sierlijsten, titanium sierlijsten. In 2021 is de Vespa Primvera S leverbaar in de kleur Azzurro. Dat is een heldere blauw metallic lak. Ook is de Grigio Matt G02 leverbaar. Dat is een matgrijze kleur met een hele lichte blauwtint erin. Als laatste is de Vespa Primavera S leverbaar in Nero Matt en dat is matzwart. Alle kleuren zijn te zien in onze showroom.

Vespa Primavera Touring scooter

Het tourmodel van de Vespa Primavera scooter. Standaard wordt de Vespa Primavera Touring uitgeleverd inclusief een chromen voorklapdrager, een donkerbruin kunstlederen zadel, een verchroomde achterklapdrager en een klein laag windscherm. Daarnaast is de lakkleur donkergrijs metallic (Grigio G03) heel mooi. Verder is de volledige afwerking in chroom. Motorisch is de Vespa Primavera Touring gelijk aan de andere Vespa Primavera en Vespa Sprint scooters. De Vespa Primavera Touring is ook voorzien van de moderne Euro5 injectiemotor. 

Vespa Primavera RED edition

Om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, heeft Vespa een goed doel gekozen. (RED). Een gedeelte van de opbrengsten van de verkopen van de Vespa Primavera RED edition, worden gedoneerd aan het goede doel. Hiermee vecht RED onderandere tegen AIDS en COVID. Diverse bedrijven hebben een product in haar collectie ter ondertseuning van dit mooie initiatief. Denk aan Apple, Starbucks, Microsoft, Dell, Hallmark, American Express en nog vele anderen. De Vespa Primavera RED edition is te herkennen aan de rode wielen, het rode zadel en de rode lakkleur voorzien van RED emblemen en logo's.

Vespa Primavera
De opvolger van de Vespa LX is de nieuwe Vespa Primavera. Een volledig nieuwe stalen carrosserie met stijl elementen van de fabelachtige 946.

Innovaties

Laten we beginnen met de grotere wielbasis, die meer afstand tussen de handvatten en het zadel biedt. Dankzij de extra ruimte en het hogere zadel, geeft de nieuwe Vespa Primavera meer ruimte aan langere bestuurders en de passagier. Meer comfort en meer stabiliteit. 


Het nieuwe zadel is hoger en comfortabeler. Onder het zadel is de buddybak enorm groot. Nieuw is dat de buddybak electronisch opent met een druk op de knop. Zelfs een flinke XXL jethelm past onder het zadel. Het handschoenenkastje is ruim en mooi afgewerkt.

Nieuwe LED dagrijverlichting en een nieuw LED achterlicht zorgen voor extra veiligheid in het verkeer en geven de Vespa Primavera een moderne uitstraling. Dit is wel alleen standaard ingebouwd op de motorversie. 

Het instrumentenpaneel en de kilometerteller zijn veranderd van analoog naar digitaal en zijn met helder blauwe verlichting duidelijk verlicht.

Nieuwe motoren zijn toegevoegd aan het gamma. U kunt nu kiezen tussen acceleratie, topsnelheid en een sportief of economisch verbruik. De keuze bestaat uit een 2 takt 50cc, 4 takt 4 kleppen 50cc, 125cc elektronische injectie 3 kleppenmotor of een 150cc 3 kleppen injectie motor. Het voorwiel en achterwiel zijn nu 11 inch geworden, de voorvering is aangepast en is direct aan de basis geplaats.
Affabriek is de Vespa Primavera in zes lakkleuren leverbaar. Azzurro Marechiaro blauw, Creta Senese bruin, Montebianco wit, Rosso Dragon rood, Blu Midnight blauw en Nero Vulcano zwart.

Kleding maakt de man, accessoires maken de scooter.
Vanaf de introductie datum zijn direct tal van bijpassende originele Vespa Primavera accessoires leverbaar. Een hoog -en een laag windscherm, verchroomde voor -en achterdrager, een topkoffer en binnenplatingset in kleur van de carrosserie.


 


Welkom bij Scooterspot Amsterdam
De showroom is 7 dagen per week open. Maandag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00 & zondag van 12:00 - 18:00.

Het onderdelen magazijn en de werkplaats, zijn uitsluitend open op afspraak van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00.

Om de website en marketing te verbeteren, plaatsen wij cookies. Door naar onze website te gaan, stem je hiermee in. 

Mvg. Team Scooterspot
Adres: Pilotenstraat 15 Amsterdam