Bezig met laden...
visibility

Vespa Primavera 50 Color Vibe Bianco

De nieuwe editie Vespa Primavera Color Vibe nu bij ons in de showroom. Kom langs in ons winkel en neem een proefrit of een vrijblijvend...

4359,00

visibility

Vespa Primavera 50 Color Vibe Arancio

De nieuwe editie Vespa Primavera Color Vibe nu bij ons in de showroom. Kom langs in ons winkel en neem een proefrit of een vrijblijvend...

4359,00

visibility

Vespa Primavera 50 Pic Nic Green Relax

De nieuwe editie Vespa Primavera Pic Nic Green Relax nu bij ons in de showroom. Kom langs in ons winkel en neem een proefrit of een...

5059,00

visibility

Vespa Primavera 75th Anniversary Edition E5 GOLD

LIMITED EDITION

5059,00

visibility

Vespa Primavera Touring Grigio Grijs G03 E5 Nieuwe Editie 2023

Een prachtige Vespa Primavera Touring Grigio Grijs G03 met 24 maanden fabrieksgarantie. Graag meer info?...

4559,00

visibility

Vespa Primavera Red Edition E5 I-GET

Deze onwijs unieke Vespa Primavera Red Edition is leverbaar! Voor meer informatie kun je even contact op nemen

4459,00

visibility

Vespa Primavera S Grigio Matt Matgrijs G02 E5 Nieuwe Editie 2023

Nieuwe Editie van de Vespa Primavera S Grigio Matt Matgrijs G02. Graag meer info? Neem contact met ons op...

4259,00

visibility

Vespa Primavera S Nero Matt Matzwart E5 Nieuwe Editie 2023

Nieuwe editie Vespa Primavera S Nero Matt Matzwart. Graag meer info? Neem gerust contact met ons op of kom langs in ons winkel.

4359,00

visibility

Vespa Primavera Nero Vulcano scooter zwart E5 I-GET

De Vespa Primavera Zwart nu bij ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte.

4259,00

visibility

Vespa Primavera scooter Montebianco Wit E5 I-GET

De Vespa Primavera Wit E5 incl. 24 maanden garantie.

4259,00

visibility

Vespa Primavera Verde Relax scooter E5 I-GET Nieuwe Editie

De nieuwe editie Vespa Primavera Verde Relax nu bij ons in de showroom. Kom langs in ons winkel en neem een proefrit of een vrijblijvend...

4259,00

visibility

Vespa Primavera Grigio G01 scooter E5 I-GET Nieuwe Editie

De nieuwe editie Vespa Primavera Grigio G01 nu bij ons in de showroom. Kom langs in ons winkel en neem een proefrit of een vrijblijvend...

4259,00

Vespa Primavera scootersVespa logo

Wil je graag een Vespa Primavera kopen? In onze grote showroom vind je alle Primavera modellen. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar. Naast de reguliere Vespa Primavera modellen kun je natuurlijk je custom Vespa Primavera samenstellen. Wij ontvangen je graag in onze showroom in Amsterdam.

Vespa Primavera ZwartVespa Primavera S scooter

Naast de gewone Vespa Primavera scooter, is er ook een Vespa Primavera S. Het verschil zit hem in de sportieve kleurstelling, andere wielen en in plaats van chrome sierlijsten, titanium sierlijsten. Sinds 2022 is de Grigio Matt G02 leverbaar. Dat is een matgrijze kleur met een hele lichte blauwtint erin. Als laatste is de Vespa Primavera S leverbaar in Nero Matt en dat is matzwart. Alle kleuren zijn te zien in onze showroom. 

Vespa Primavera Touring scooterVespa Primavera grijs

Het tourmodel van de Vespa Primavera scooter. Standaard wordt de Vespa Primavera Touring uitgeleverd inclusief een chromen voorklapdrager, een donkerbruin kunstlederen zadel, een verchroomde achterklapdrager en een klein laag windscherm. Daarnaast is de lakkleur donkergrijs metallic (Grigio G03) heel mooi. Verder is de volledige afwerking in chroom. Motorisch is de Vespa Primavera Touring gelijk aan de andere Vespa Primavera en Vespa Sprint scooters. De Vespa Primavera Touring is ook voorzien van de moderne Euro5 injectiemotor. 

Vespa Primavera roodVespa Primavera RED edition

Om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, heeft Vespa een goed doel gekozen. (RED). Een gedeelte van de opbrengsten van de verkopen van de Vespa Primavera RED edition, worden gedoneerd aan het goede doel. Hiermee vecht RED onderandere tegen AIDS en COVID. Diverse bedrijven hebben een product in haar collectie ter ondertseuning van dit mooie initiatief. Denk aan Apple, Starbucks, Microsoft, Dell, Hallmark, American Express en nog vele anderen. De Vespa Primavera RED edition is te herkennen aan de rode wielen, het rode zadel en de rode lakkleur voorzien van RED emblemen en logo's.

Innovaties

  • Meer afstand tussen de handvatten en het zadel, geeft de nieuwe Vespa Primavera meer ruimte aan langere bestuurders en de passagier.  
  • Het nieuwe zadel is hoger en comfortabeler. Onder het zadel is de buddybak enorm groot. Zelfs een flinke XXL jethelm past onder het zadel. Het handschoenenkastje is ruim en mooi afgewerkt.
  • Nieuwe LED koplamp en een nieuw LED achterlicht zorgen voor extra veiligheid in het verkeer en geven de Vespa Primavera een moderne uitstraling. Dit is wel alleen standaard ingebouwd op de motorversie.
  • Het instrumentenpaneel en de kilometerteller zijn veranderd van analoog naar digitaal en zijn met helder blauwe verlichting duidelijk verlicht.
  • Affabriek is de Vespa Primavera in zes lakkleuren leverbaar. Azzurro Marechiaro blauw, Creta Senese bruin, Montebianco wit, Rosso Dragon rood, Blu Midnight blauw en Nero Vulcano zwart. 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.