Vespa Primavera Touring Grigio Grijs G03 E5 Nieuwe Editie 2021
1 Reviews | Review toevoegen

Een prachtige Vespa Primavera Touring Grigio Grijs G03 met 3 maanden dealergarantie. Graag meer info? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom.

€ 4.099,00
€ 3.599,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Vespa Primavera Touring Grigio G03 leasen
Kun jij de Vespa Primavera Touring Grigio G03 niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Primavera Touring Grigio G03 maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Primavera Touring Grigio G03 te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Zowel telefonisch als fysiek zijn wij 7 dagen per week bereikbaar!

Vespa Primavera Touring Grigio G03 in 3 termijnen betalen zonder rente!
Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Primavera Touring Grigio G03 in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Primavera Touring Grigio G03 in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Test de Vespa Primavera Touring Grigio G03 nu!
Wil jij eerst heel graag deze Vespa Primavera Touring Grigio G03 testen? Dat kan! In onze showroom van 1000m2 staat er altijd één waar jij een proefrit op kunt maken. Wij zullen jou helpen en instructies geven bij het testrijden van de Vespa Primavera Touring Grigio G03, ook als het je eerste keer is. Ben jij gelijk geïnteresseerd? Laat dan een offerte maken voor de Vespa Primavera Touring Grigio G03om te kijken wat deze scooter jou gaat kosten met eventuele extra accessoires.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Pascal Scooterspot - 20-12-2020 13:21

Bekijk deze schitterende Vespa Primavera nu bij ons in de showroom!

Laatst bekeken producten