Vespa Primavera 50 Color Vibe Arancio
Vespa Primavera 50 Color Vibe Arancio
De nieuwe editie Vespa Primavera Color Vibe nu bij ons in de showroom. Kom langs in ons winkel en neem een proefrit of een vrijblijvend offerte.
€ 4.359,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom de Vespa Primavera 50 Color Vibe?

Dit is een nieuwe editie van de Vespa Primavera. Los van het uiterlijk staat Vespa natuurlijk bekend om een zeer hoge kwaliteit. Zowel motor technisch als het materiaalgebruik is over alles heel goed nagedacht. Dit hebben zij ook op de Vespa Primavera Color Vibe toegepast.

Vespa Primavera Color Vibe leasen

Kun jij de Vespa Primavera Color Vibe niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Primavera Color Vibe maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Primavera Color Vibe te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Vespa Primavera Color Vibe in 3 termijnen betalen zonder rente!

Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Primavera Color Vibe in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Primavera Color Vibe in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Test de Vespa Primavera Color Vibe nu!

Wil jij eerst heel graag deze Vespa Primavera Color Vibe testen? Dat kan! In onze showroom staat er altijd één waar jij een proefrit op kunt maken. Wij zullen jou helpen en instructies geven bij het testrijden van de Vespa Primavera Color Vibe, ook als het je eerste keer is. Ben jij gelijk geïnteresseerd? Laat dan een offerte maken voor de Vespa Primavera Color Vibe om te kijken wat deze scooter jou gaat kosten met eventuele extra accessoires.

  in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!