Piaggio Zip E4 Matgroen Piaggio Zip Matgroen E4
Piaggio Zip E4 Matgroen Piaggio Zip Matgroen E4
Piaggio Zip S I-Get Matgroen E5
0 Reviews | Review toevoegen
De nieuwe Piaggio Zip MY2021 met injectie E5 motor. 1000m2 showroom. Open 7 dagen per week. Gratis proefrit.
€ 2.299,00
€ 2.149,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Piaggio Zip S Matgroen E5

Al eerder bekend was dat de Piaggio Zip in diverse kleuren beschikbaar was. Echter heeft Piaggio ervoor gekozen om de Piaggio Zip S uit te brengen in deze groene matte kleur! De Piaggio Zip S bevat tevens ook nieuwe rode stickers. Het 'S'je op de voorkap en de rode rand zorgen voor een zeer sportieve uitstraling. 

Waarom de Piaggio Zip S Mat groen E5?

De Piaggio Zip S bevat de nieuwe EURO5 injectiemotor met de nieuwste techniek van Piaggio. Een echte kostenbezuiniger, want deze Piaggio Zip S is niet alleen veel goedkoper in onderhoud, maar verbruikt tevens ook veel minder benzine. Zo heb je slechts om de 5000 km een onderhoudsbeurt nodig! Naast het feit dat de Piaggio Zip S onwijs zuinig rijdt, rijdt hij ook nog onwijs lekker. Stil, wendbaar en ook zeer toegankelijk voor kleinere personen. Op deze Piaggio Zip S zit je namelijk net wat lager bij de grond dan bij vele andere scooters. Ondanks dat de Piaggio Zip S een relatief kleine scooter is behoudt hij wel volledige buddyruimte. Zo past er nog steeds een helm in voor als je kiest voor een bromfiets.

Piaggio Zip S Matgroen E5 Leasen?

Betaal jij liever deze Piaggio Zip S in delen? Kies dan voor onze mogelijkheid om te leasen. Zo kun je via Santander een krediet afsluiten en per maand afbetalen op basis van een gekozen looptijd (tot 72 maanden). Kom langs in onze winkel, neem telefonisch contact op of klik hier voor meer informatie.

Specificaties Piaggio Zip S

Luchtgekoeld 
Euro 95 brandstof 
Benzinetank: 7.6 liter 
Versnellingen: Volautomaat 
Schijfrem voor 
Trommelrem achter 
Gewicht: 83 -80kg
Garantie: 2 jaar

in3Betaal in 3 termijnen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.