Piaggio Zip I-GET Zwart E5
Piaggio Zip I-GET Zwart E5
Piaggio Zip I-GET Zwart E5
0 Reviews | Review toevoegen
Binnekort leverbaar! Piaggio Zip E5. Neem contact op voor de exacte levertijd of eventueel het pre orderen van de nieuwe Piaggio Zip.
€ 2.199,00
€ 2.049,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom de Piaggio Zwart E5?
De Piaggio Zip bevat de nieuwe EURO5 injectiemotor met de nieuwste i-get techniek van Piaggio. Een echte kostenbezuiniger, want deze Piaggio Zip S is niet alleen veel goedkoper in onderhoud, maar verbruikt tevens ook veel minder benzine. Zo heb je slechts om de 5000 km een onderhoudsbeurt nodig! Naast het feit dat de Piaggio Zip onwijs zuinig rijdt, rijdt hij ook nog onwijs lekker. Stil, wendbaar en ook zeer toegankelijk voor kleinere personen. Op deze Piaggio Zip zit je namelijk net wat lager bij de grond dan bij vele andere scooters. Ondanks dat de Piaggio Zip een relatief kleine scooter is behoudt hij wel volledige buddyruimte. Zo past er nog steeds een helm in voor als je kiest voor een bromfiets.

Piaggio Zip Zwart E5 Leasen?
Betaal jij liever deze Piaggio Zip in delen? Kies dan voor onze mogelijkheid om te leasen. Zo kun je via Santander een krediet afsluiten en per maand afbetalen op basis van een gekozen looptijd (tot 72 maanden). Kom langs in onze winkel, neem telefonisch contact op of klik hier voor meer informatie.
 

in3Betaal in 3 termijnen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.