Piaggio MP3 LT 300 HPE Grigio E5
0 Reviews | Review toevoegen

Deze grijze MP3 300 vervangt de Yourban versie. En hoe! Lees meer hierover in onze uitgebreide productomschrijving.

€ 8.099,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
De MP3 300 HPE is de opvolger van de MP3 Yourban. Piaggio heeft flink uitgepakt met de nieuwe HPE-motor. Daardoor heeft de MP3 300 HPE 24% meer vermogen en 15% meer koppel dan de Yourban. Dat scheelt echt een hoop. Kom proefrijden en ervaar het verschil!
Je kunt er met je B-rijbewijs gewoon lekker op rijden. Zoeffff zo tussen de files door. Je moet wel je B-rijbewijs gehaald hebben vóór 19 januari 2013.

Uiterlijk en comfort Piaggio MP3 300 HPE Grigio

De MP3 300 HPE grijs is lekker stabiel, dat komt natuurlijk door zijn 2 wielen aan de voorkant. Je kunt tijdens het wachten voor een stoplicht je voeten op de treeplank laten. De MP3 heeft namelijk een blokkeerstand. Deze kun je ook gebruiken om te parkeren zonder standaard (deze heeft hij wel).
Je kunt de blokkeerstand opheffen door de knop nogmaals te gebruiken of je geeft gas, dan gaat de blokkering er automatisch af. Schakelen is ook niet nodig, de Piaggio MP3 300 HPE heeft een continue variabele transmissie (CTV).

Piaggio heeft het windscherm ook onder handen genomen voor de MP3 300 HPE. Hierdoor blijven je handen ook beter uit de wind. In het dashboardkastje wat achter het windscherm zit, kun je een set handschoenen en een smartphone kwijt. Hij heeft ook een USB-poort voor opladen van je telefoon. Onder het zadel is ruimte voor 2 jet helmen.

De Piaggio MP3 heeft een elektronisch zadelslot. Deze open je met de afstandsbediening.

Ten opzichte van de Yourban is het uiterlijk veel veranderd. Vanaf de zijkant is hij nog wel herkenbaar. Maar de neus compleet anders en de koplampunit is uit het stuur verdwenen. De MP3 300 HPE is voorzien van Led (dagrij)verlichting. De voetrem is anders vormgegeven waardoor de voetruimte beter is geworden. De MP3 300 heeft een mooi getint windscherm en sportieve spatborden boven de voorwielen.
De Piaggio MP3 300 HPE is lichter, compacter en slanker dan de MP3 350 en de MP3 500.

Motortechniek Piaggio MP3 300 HPE Grigio

HPE staat voor High performance engine. Het is een viertakt-eencilinder met vier kleppen, vloeistofkoeling en elektronische injectie. Dit zorgt voor hoge prestaties en controle over het brandstofverbruik. Door deze techniek is het vermogen met 24% toegenomen en het koppel met 15%. Hierdoor kun je lekker meekomen met het overige verkeer.

Veiligheid Piaggio MP3 300 HPE Grigio

De Piaggio MP3 300 HPE heeft ASR en ABS. ASR voorkomt dat het achterwiel doorslipt wanneer er geen grip meer is op het wegdek. ABS ondersteunt het remsysteem en voorkomt dat de wielen blokkeren tijdens krachtig remmen. Remmen kan met 2 remhendels op het stuur of met de voetrem.
Met de remhendels aan het stuur kun je zelf het remmen doseren. Met de voetrem werkt het hetzelfde als bij een auto. Dan pakt hij direct de voor en achterrem.
De Piaggio MP3 heeft overal ledverlichting. Daardoor word je beter gezien dan andere weggebruikers in het licht en donker. Ledverlichting biedt meer voordelen. Het is betrouwbaarder dan halogeen- en gloeilampen en verbruikt minder energie. Hierdoor heeft de Piaggio MP3 300 HPE een nog lager brandstofverbruik.

Waarom de Piaggio MP3 300 HPE Motorscooter kopen bij Scooterspot?

Scooterspot bestaat al meer dan 9 jaar. We hebben een megagrote showroom die 7 dagen per week open is. Onze verkopers zijn op de hoogte van alle nieuwste snufjes en mogelijkheden. Onze monteurs kennen alle hoekjes en gaatjes van alle soorten scooters en motorscooters. Dus ook van de Piaggio MP3 300 HPE. Je kunt daarom niet alleen je MP3 300 HPE Motorscooter bij ons kopen, voor een beurt en reparatie kun je ook zeker bij ons terecht. 
 

Kleuren Piaggio MP3 300 HPE

Grigio (grijs) en Nero (zwart)

Overige uitvoeringen en kleuren MP3 HPE

MP3 300 HPE Sport (Bianco, Grigrio en Nero)
MP3 350 HPE Sport (Grigio Lucido, Nero Opaco, Verde en Bianco)
MP3 500 HPE Business (Nero Universo, Bianco en Grigio)
MP3 500 HPE Sport (Grigio Lucido, Nero Opaco, Bianco en Verde)
MP3 500 HPE Sport Advanced (Blue, Oro, Nero en Grigio)

Technische specificaties MP3 300 HPE:

Motor: Piaggio HPE-eencilinder-viertakt
Cilinderinhoud: 278 cc
Maximaal vermogen: 19,3 kW (26,2pk) bij 7.750 t/min
Maximaal koppel: 26,0 Nm bij 6.500 t/min
Boring x slag: 75 mm x 63 mm
Brandstofsysteem: Elektronische injectie
Distributie: Enkele bovenliggende nokkenas (SOHC) met 4 kleppen en roltuimelaars
Ontsteking: Elektronische ontsteking waarbij inductiespanning en variabele vervroeging worden geregeld door injectie-ECU. Closed loop-systeem met lambdasonde voor de uitlaat. Elektronische startonderbreker die de injectiepomp blokkeert wanneer voertuig wordt opgetild.
Koeling: Vloeistof
Smering: Natte oliebak
Startsysteem: Elektrische startmotor
Transmissie: CVT met koppelomvormer
Koppeling: Automatische droge centrifugaalkoppeling
Emissienorm: Euro 4
Voorwielophanging: Vierpuntsgeleiding – Veerweg: 95 mm Elektro-hydraulische veringblokkering
Achterwielophanging: Dubbele hydraulische schokdempers met in vier standen instelbare veervoorspanning – Veerweg: 112 mm
Voorrem: Dubbele schijf 258 mm
Achterrem: Enkele schijf 240 mm
Velgen: Voorwielen: lichtmetaal 13x3,00 inch, Achterwiel: Lichtmetaal 14x4,50 inch
Remsysteem: ABS met integrale bediening met behoud van voetpedaal
Voorbanden: 110/70-13
Achterband: 140/70-14
Lengte/Breedte 2000 mm/800 mm
Wielbasis: 1450 mm
Zithoogte:780 mm
Tankinhoud: 11 liter
Gewicht: 222kg
Topsnelheid: 120km/u

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten