Een Piaggio MP3 kopen of leasen, wat een stoer monster! Je kunt er met je B-rijbewijs gewoon lekker op rijden. Zoeffff zo tussen de files door. Je moet wel je B-rijbewijs gehaald hebben vóór 19 januari 2013. Heb je dat? Dan zou je minimaal even een keer moeten komen proefrijden. Maar beter nog, is er gewoon 1 kopen. Wat een vrijheid heb je met deze driewielige motorscooter!
De Piaggio MP3 combineert de veiligheid van een auto, het gebruiksgemak van een scooter en de rijeigenschappen van een motor. Dat is toch tof!

Hij is er in veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Daarom is er voor iedereen een geschikt model en kleur. Onder het kopje uitvoeringen en kleuren staan alle kleuren en uitvoeringen van de Piaggio MP3 opgesomd. Lees sowieso verder onder de producten om meer te weten te komen over de Piaggio MP3 motorscooter.

Uiterlijk en comfort Piaggio MP3 HPE

Het grote voordeel van de MP3 zijn natuurlijk zijn 2 wielen aan de voorkant. Zo is hij lekker stabiel. De MP3 heeft een blokkeerstand, hierdoor kun je je voeten gewoon op de treeplank laten als je stilstaat. Zodra je gas geeft, gaat de blokkering er automatisch af. Superfijn als je bijvoorbeeld voor het stoplicht moet wachten! Je hebt hierdoor ook geen standaard nodig (deze heeft hij wel).
Schakelen is ook niet nodig, de Piaggio MP3 heeft een continue variabele transmissie (CVT).

De Piaggio heeft een windscherm voor de MP3 ontworpen wat de handen meer uit de wind houdt. In het dashboardkastje kun je een set handschoenen en een smartphone kwijt. Hij heeft ook een USB-poort voor opladen van je telefoon. Onder het zadel is ruimte voor 2 jet helmen. Als optie zijn er zijkoffers en een topkoffer leverbaar.
De Piaggio MP3 heeft een elektronisch zadelslot. Deze open je met de afstandsbediening.

Veiligheid Piaggio MP3 HPE

De Piaggio MP3 heeft ABS en ASR. ASR voorkomt dat het achterwiel doorslipt wanneer er geen grip meer is op het wegdek. ABS ondersteunt het remsysteem en voorkomt dat de wielen blokkeren tijdens krachtig remmen. Remmen kan met 2 remhendels op het stuur of met de voetrem.
De Piaggio MP3 heeft overal LED verlichting. Daardoor word je beter gezien dan andere weggebruikers in het licht en donker. LED verlichting biedt meer voordelen. Het is betrouwbaarder dan halogeen- en gloeilampen. Verbruikt minder energie, waardoor de Piaggio MP3 een nog lager brandstofverbruik heeft.

Motortechniek Piaggio MP3 HPE

HPE staat voor High performance engine. Het is een viertakt-eencilinder met vier kleppen, vloeistofkoeling en elektronische injectie. Dit zorgt voor hoge prestaties en controle over het brandstofverbruik. Door deze techniek is het vermogen en het koppel per model toegenomen! 

Accessoires Piaggio MP3 HPE

Er zijn voor de Piaggio MP3 verschillende accessoires beschikbaar. Bijvoorbeeld extra bagageruimte van 30, 37 of 50 liter en twee zijkoffers met een inhoud van in totaal 42 liter. Ook kun je kiezen voor een andere voorruit, diverse covers voor de benen, verwarmde handvatten, een diefstalalarm en een nog comfortabeler zadel.
Alleen voor de 500 cc-varianten zijn er instelbare Bitubo-schokdempers leverbaar.
Op de MP3 500 Business is TomTom Vio is standaard maar kan als optie worden toegevoegd aan alle andere MP3 modellen.
Op de MP3 HPE 300 sport zit standaard het Piaggio Multimedia Platform. Hiermee is het mogelijk om een mobiele telefoon aan de MP3 te koppelen. Die kan vervolgens informatie over de scooter laten zien. Hij kan gebruikt worden als multimediascherm hij kan je waarschuwen als het bandenprofiel niet meer goed is of de bandenspanning te laag is. Dit systeem kan ook als optie worden toegevoegd aan de andere MP3 modellen.

Piaggio MP3 motorscooter kopen bij Scooterspot

Scooterspot bestaat al meer dan 9 jaar. We hebben een megagrote showroom die 7 dagen per week open is. Onze verkopers zijn op de hoogte van alle nieuwste snufjes en mogelijkheden. Onze monteurs kennen alle hoekjes en gaatjes van alle soorten scooters en motorscooters. Dus ook van de Piaggio MP3. Je kunt daarom niet alleen je MP3 motorscooter bij ons kopen, voor een beurt en reparatie kun je ook zeker bij ons terecht.

Uitvoeringen en kleuren Piaggio MP3 HPE

MP3 300 HPE (Grigio en Nero)
MP3 300 HPE Sport (Bianco, Grigio en Nero)
MP3 350 Sport (Grigio Lucido, Nero Opaco, Verde en Bianco)
MP3 500 Business (Nero Universo, Bianco en Grigio)
MP3 500 Sport (Grigio Lucido, Nero Opaco, Bianco en Verde)
MP3 500 Sport advanced (Blue, Oro, Nero en Grigio)
MP3 530 Exclusive (Blu Oxygen Matt, Grigio Cloud Matt, Grigio Titano, Nero Meteora)

Video Piaggio MP3 300 HPE


 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.