Bezig met laden...
visibility

Super 73 S2 Blauw

Super 73 S2 Blauw, momenteel nog uit voorraad leverbaar. Bel voor actuele voorraad!

3699,00

visibility

Super 73 S2 Wit

Super 73 S2 Wit, momenteel nog uit voorraad leverbaar. Bel voor actuele voorraad!

3699,00

visibility

Super 73 S2 Zwart

Super 73 S2 Zwart, momenteel nog uit voorraad leverbaar. Bel voor actuele voorraad!

3699,00

Super 73 S2
De nieuwe Super 73 S2 is de vervanger van de SG(1). De Super S2 is vanaf oktober leverbaar in de kleuren: Zwart, Wit en Blauw. De blauwe kleur wordt standaard uitgevoerd met een bruin zadel om zo een klassieke stijl te genereren. Onder andere vanwege een 'reversed front suspension' en de mogelijkheid om de Super 73 S2 te koppelen met je telefoon, zijn deze nieuwe modellen echt een voorruitgang ten opzichte van het oudere model. Een must have als wij het zeggen!

Nieuwe functies van de Super 73 S2
Met de Super 73 app kun je de fiets nu koppelen aan elke iOS of Android telefoon. In de app kun je onder andere je batterijpercentage in de gaten houden, je lichten besturen en gebruik maken van de routeplanner. De navigatie geeft zich weer op het nieuwe LCD Display, zodat je makkelijk naar huis of andere bestemmingen kan fietsen.

Modes Super 73 S2
In de Super 73 app is het nu mogelijk om de maximumsnelheid van de fiets te verzetten. Zo heb je namelijk nu 4 verschillende standen. In stand 1 rij je 25km/u, in stand 2 rij je 35km/u en in stand 3 rij je 45km/u. Stand 4 is voor de zogenaamde “off-road” fietser. Deze stand geeft je de mogelijkheid in combinatie met een throttle de maximumsnelheid van maar liefst 50km/u te ontgrendelen. Let op! Deze stand is dus alleen toegestaan voor op bijvoorbeeld eigen terrein.

Super 73 S2 leasen of in termijnen betalen
Lukt het niet om de nieuwe Super 73 S2 in 1x te betalen? Of hou je liever nog wat centen over voor andere dingen? Geen enkel probleem! Betaal de fiets in 3 termijnen met In3 of kies voor onze Private Financial Lease met Santander. Meer lezen over In3? Klik hier. Wil je meer lezen over Santander? Klik dan hier.


Scooterspot valt buiten de lockdown en blijft open!

Scooters zijn nu ook telefonisch, per e-mail of via onze website te bestellen. 
De showroom is gewoon open zonder afspraak. 7 dagen per week.
Bel ons vooraf liever wel even, zodat er niet te veel mensen te gelijk komen.
De werkplaats blijft open voor servicebeurten, schadeherstel of reparaties.

Voor bestellingen, advies of een (proefrit) afspraak bel Tel 020-4080850

Om de website en marketing te verbeteren, plaatsen wij cookies.
Door naar onze website te gaan, stem je hiermee in.