Super 73 S2 Bone White

3.999,00
Prijs per stuk
Bel om te bestellen | Tel 020 - 4080850
 
Maak een proefritVragen over dit product?
DE GROOTSTE SCOOTERWINKEL VAN NEDERLAND
  • Mega scooter en e-bike showroom
  • Proefrit maken is gratis
  • Alle bekende merken inclusief elektrisch
  • Bezorging aan huis in NL / BE
  • Koop, lease of betaal in 3 termijnen!

Plus- en minpunten

product pro icon Koppelbaar met App
product pro icon Actieradius van 120km
product pro icon Verschillende snelheidsstanden
product con icon Geen passagiersvoetsteunen (wel optioneel)

Productomschrijving

Super 73 S2 Bone White
Super 73 S2 Zwart. Wees één van de eerste met deze elektrische fiets. Ben jij geïnteresseerd, wil je dat wij contact met je opnemen zodra een proefrit mogelijk is of wil je graag meer info? Neem dan even telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@scooterspot.nl

Kleuren Super 73 S2
Zoals je zelf al hebt gezien is de Super 73 S2 natuurlijk leverbaar in het zwart. Welke wij ook kenden van de Super 73 SG(1). De bekende witte kleur zal ook blijven bestaan, maar waar de meeste ogen waarschijnlijk op gericht zijn zijn de nieuwe kleuren genaamd ‘Hudson Blue’ en 'Flannel Green'. Deze Blauwe Super 73 S2 is gemaakt van een zachte donkerblauwe kleur en beschikt over een bruin leder zadel. Een plaatje om naar te kijken! De Groene Super 73 S2 is gemaakt van een donkergroene kleur en beschikt over een mooi zwart zadel. Om het even samen te vatten komt de Super 73 S2 dus in het Zwart, Wit en Blauw en Groen.

Nieuwe functies van de Super 73 S2 Bone White
Met de Super 73 app kun je de fiets nu koppelen aan elke iOS of Android telefoon. In de app kun je onder andere je batterijpercentage van jouw Super 73 S2 in de gaten houden, je lichten besturen en gebruik maken van de routeplanner. De routeplanner geeft zich weer op het nieuwe LCD Display, zodat je makkelijk naar huis of andere bestemmingen kan fietsen met jouw Super 73 S2 Zwart. In deze nieuwe functie van de Super 73 S2 Zwart is het ook mogelijk om de maximumsnelheid aan te passen.

Modes Super 73 S2 Bone White
Met de nieuwe Super 73 S2 Zwart heb je nu 4 verschillende standen. In stand 1 rij je 25km/u, in stand 2 rij je 35km/u en in stand 3 rij je 45km/u. Stand 4 is voor de zogenaamde “off-road” fietser. Deze stand geeft je de mogelijkheid in combinatie met een throttle de maximumsnelheid van maar liefst 50km/u te ontgrendelen. Let op! Deze stand is dus alleen toegestaan voor op bijvoorbeeld eigen terrein.

Super 73 S2 Bone White leasen of in termijnen betalen
Lukt het niet om de nieuwe Super 73 S2 Zwart in 1x te betalen? Of hou je liever nog wat centen over voor andere dingen? Geen enkel probleem! Betaal de fiets in 3 termijnen met In3 of kies voor onze Private Financial Lease met Santander. Meer lezen over In3? Klik hier. Wil je meer lezen over Santander? Klik dan hier.

in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!

Sluiten

Producteigenschappen

Specificaties elektrische fiets

Kleur Zwart
Zithoogte 78cm
Accu 960 watt
Oplaadtijd 6-7 uur
Actieradius 120km
Snelheid 25km/uur
Verlichting Ja
Spatborden Ja
Aantal Versnellingen 10
App Connect Ja
Navigatie Ja
Draagvermogen 150kg
Motor 48V 250W
Frame Aluminium
Garantie 2 jaar
Sluiten