Niu UQI wit Niu UQI wit achterkant Niu UQI wit voorkant boven Niu UQI wit pov Niu UQI wit zadel Niu UQI wit + afstandsbediening Niu UQI alle
Niu UQI wit Niu UQI wit achterkant Niu UQI wit voorkant boven Niu UQI wit pov Niu UQI wit zadel Niu UQI wit + afstandsbediening Niu UQI alle
NIU UQI SPORT WIT | NIEUWE EDITIE 2022
0 Reviews | Review toevoegen
De nieuwste Niu UQi Sport in het wit. Direct leverbaar uit voorraad!
€ 2.099,00
Prijs per stuk
Variatie: NIU UQI SPORT WIT | NIEUWE EDITIE 2022
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Niu UQi Sport Wit
Dit is het kleine broertje van de Niu UQi GT. Deze elektrische scooter is voorzien van 10 inch wielen. Een hele kleine en fijne scooter, maar toch met een stoer en robuust karakter. Deze Niu UQi Sport is makkelijk op te bergen vanwege zijn kleine formaat. De scooter heeft een beperkt actieradius van maximaal 50 km.

Functies Niu UQi Sport Wit
Voor wie Niu nog niet goed genoeg kent; Alle Niu scooters worden standaard uitgevoerd met een applicatie waarin je de scooter kunt koppelen. In de app kun je onder andere je routegeschiedenis bijhouden, maar ook je batterijstatus en je kan precies zien waar hij staat. De Niu UQi Sport rijdt onwijs lekker voor lange afstanden dankzij de cruise control optie. Het voordeel van de Niu UQi Sport is dat hij een uitneembare batterij heeft. Wel zit deze onder je zadel en hou je daarom weinig bergruimte over.

Niu UQi Sport Wit leasen?
Wist je dat je de Niu UQi Wit kan betalen in termijnen? Betaal bijvoorbeeld de scooter in 3 termijnen met In3 zonder rente! Of kies ervoor om de scooter te betalen in 6, 12, 18 of 36 maanden. Klik hier voor de mogelijkheden als het gaat om het leasen van deze scooter.

Uitvoeringen Niu UQi Sport
Alle modellen van de Niu UQi Sport zijn leverbaar als snorfiets (25km/u) of bromfiets (45km/u). De actuele kleuren van de Niu UQi Sport zijn op dit moment: Wit, rood, lichtblauw en zwart met rode strepen. Zijn grotere broer de Niu UQi GT is leverbaar in het Blauw, matzwart, wit, rood en grijs!

  in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.