NIU NQi Sport Rood NIU N1S schuin voor NIU N1S voorkant NIU N1S dashbord NIU N1S links NIU N1S rechts NIU N1S schuin achter NIU N1S koplamp
NIU NQi Sport Rood NIU N1S schuin voor NIU N1S voorkant NIU N1S dashbord NIU N1S links NIU N1S rechts NIU N1S schuin achter NIU N1S koplamp
NIU NQi Sport Rood
De nieuwste Niu NQi Sport in de kleur Rood. Direct uit voorraad leverbaar!
€ 3.374,00
Prijs per stuk
Variatie: NIU NQi Sport Rood
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Niu NQi Sport Rood Elektrisch
De elektrische Niu N1S heeft een nieuwe naam gekregen, namelijk de NQi Sport. Deze prachtige scooter behoud zijn huidige kleuren en uiterlijk. Enkel het zadel en de stickers zijn aangepast. Daarnaast heb je nu de mogelijkheid om te kiezen voor een 35ah accu (Sport) en een 26ah accu (Lite). Het actieradius van de Lite is overduidelijk een stuk kleiner dan die van de Sport. 

Functies Niu NQi Sport Rood
Voor wie Niu nog niet goed genoeg kent; Alle Niu scooters worden standaard uitgevoerd met een applicatie waarin je de scooter kunt koppelen. In de app kun je onder andere je routegeschiedenis bijhouden, maar ook je batterijstatus en je kan precies zien waar hij staat. De Niu NQi rijd onwijs lekker voor lange afstanden met de cruise control optie. Het voordeel van de Niu is ook wel dat de batterij uitneembaar is en onder je voeten is geplaatst. Hierdoor behoudt je veel ruimte onder je zadel voor bijvoorbeeld een helm, slot of andere spullen.

Niu NQi Sport Rood leasen?
Wist je dat je de Niu NQi Rood kan betalen in termijnen? Betaal bijvoorbeeld de scooter in 3 termijnen met In3 zonder rente! Of kies ervoor om de scooter te betalen in 6, 12, 18 of 36 maanden. Klik hier voor de mogelijkheden als het gaat om het leasen van deze scooter.

Uitvoeringen Niu NQi Sport
Alle modellen van de Niu zijn leverbaar als snorfiets (25km/u) of bromfiets (45km/u). De actuele kleuren van de Niu NQi Sport zijn op dit moment: Wit, matgrijs, blauw, matzwart en rood. Als het gaat om de Lite versie (kleinere batterij) is deze enkel leverbaar in het: Rood, wit en zwart. Vind je de Niu NQi net iets te groot en zoek je liever iets kleiners? Bekijk dan de andere modellen!

  in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!
Kleur
Rood
Zadelhoogte
74 cm
Accu
1500 watt
Oplaadtijd
8 uur
Actieradius
80 km
Gewicht
95 kg
Snelheid
25 km/uur, 45 km/uur
Vermogen
3,2 PK
Alarm
Ja
LCD Dashboard
Ja
LED Verlichting
Ja
Cruise control
Ja