NIU MQI+ SPORT WIT | NIEUWE EDITIE 2022
NIU MQI+ SPORT WIT | NIEUWE EDITIE 2022
0 Reviews | Review toevoegen
De allernieuwste Niu MQi+ Sport in het wit. Direct uit voorraad leverbaar!
€ 2.799,00
Prijs per stuk
Variatie: NIU MQI+ SPORT WIT | NIEUWE EDITIE 2022
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Niu MQi+ Sport Wit
De grote broer van de Niu MQi. Een hele kleine en fijne scooter, maar toch met een stoer en robuust karakter. Deze Niu MQi + wordt uitgevoerd met een iets ruimer zadel en 2 voetsteunen. Zo is het veel gemakkelijker om hier met z’n tweeën op te rijden. Daarnaast heeft de Niu MQi+ Sport een grotere actieradius van maximaal 100 km.

Functies Niu MQi+ Sport Wit
Voor wie Niu nog niet goed genoeg kent; Alle Niu scooters worden standaard uitgevoerd met een applicatie waarin je de scooter kunt koppelen. In de app kun je onder andere je routegeschiedenis bijhouden, maar ook je batterijstatus en je kan precies zien waar hij staat. De Niu rijdt onwijs lekker voor lange afstanden dankzij de cruise control optie. Het voordeel van de Niu MQi+ is dat hij een grotere uitneembare batterij heeft en zoals eerder gezegd een ruimer zadel en voetsteunen zowel links als rechts.

Niu MQi+ Sport Wit leasen?
Wist je dat je de Niu MQi+ Sport kan betalen in termijnen? Betaal bijvoorbeeld de scooter in 3 termijnen met In3 zonder rente! Of kies ervoor om de scooter te betalen in 6, 12, 18 of 36 maanden. Klik hier voor de mogelijkheden als het gaat om het leasen van deze scooter.

Uitvoeringen Niu MQi+ Sport
Alle modellen van de Niu MQi+ Sport zijn leverbaar als snorfiets (25km/u) of bromfiets (45km/u). De actuele kleuren van de Niu MQi+ Sport zijn op dit moment: Blauw, wit, zilver en zwart met rode strepen. Neem voor overige kleuren ook even een kijkje bij de MQi + of zijn allernieuwste uitvoering; de MQi GT.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.