NIU MQI GT Nardo Grey LITE | NIEUWE EDITIE 2022
NIU MQI GT Nardo Grey LITE | NIEUWE EDITIE 2022
0 Reviews | Review toevoegen
De nieuwste Niu MQi GT in het nardogrijs. Direct uit voorraad leverbaar!
€ 3.824,00
Prijs per stuk
Variatie: NIU MQI GT Nardo Grey LITE | NIEUWE EDITIE 2022
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Niu MQi GT Nardo Grey
De vernieuwde Niu MQi GT. Deze elektrische scooter is het kleinere broertje van de NQi GT. Deze Niu MQi GT is iets kleiner en daardoor makkelijk op te bergen. De MQi GT wordt geleverd met 2 batterijen en heeft daardoor een actieradius van maximaal 80 km. Dit is een hele fijne en compacte elektrische scooter, neem voor andere modellen even contact op voor meer informatie. 

Functies Niu MQi GT Nardo Grey
Voor wie Niu nog niet goed genoeg kent; Alle Niu scooters worden standaard uitgevoerd met een applicatie waarin je de scooter kunt koppelen. In de app kun je onder andere je routegeschiedenis bijhouden, maar ook je batterijstatus en je kan precies zien waar hij staat. Het voordeel van de Niu MQi GT is dat hij twee uitneembare batterijen heeft. Wel zitten deze onder je zadel en hou je daarom weinig bergruimte over.

Niu MQi GT Nardo Grey leasen?
Wist je dat je de elektrische motorscooter Niu MQi GT kan betalen in termijnen? Betaal bijvoorbeeld de scooter in 3 termijnen met In3 zonder rente! Of kies ervoor om de scooter te betalen in 6, 12, 18 of 36 maanden. Klik hier voor de mogelijkheden als het gaat om het leasen van deze scooter.

Uitvoeringen Niu MQi GT
De Niu MQi GT Blauw en Nardo Grey zijn enkel leverbaar als bromscooter (45 km/u). De MQi GT Zwart óók  De actuele kleuren van de Niu MQi GT zijn op dit moment: Blauw, nardogrijs en zwart.

in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.