NIU MQI Blauw Nieuwe Editie 2021
NIU MQI Blauw Nieuwe Editie 2021
0 Reviews | Review toevoegen
De nieuwe NIU MQI met de blauw kleur is helemaal netjes afgewerkt.
€ 1.999,00
Prijs per stuk
Variatie: NIU MQI Blauw Nieuwe Editie 2021
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Niu MQi Blauw
Dit is het kleine broertje van de Niu NQi serie. Deze elektrische scooter is voorzien van 10 inch wielen. Een hele kleine en fijne scooter, maar toch met een stoer en robuust karakter. Deze Niu MQi is makkelijk op te bergen vanwege zijn kleine formaat, toch heeft de scooter een maximaal bereik van maar liefst 65 km. Liever een elektrische scooter die meer geschikt is voor 2 personen? Neem dan een kijkje bij de MQi+.

Functies Niu MQi Blauw
Voor wie Niu nog niet goed genoeg kent; Alle Niu scooters worden standaard uitgevoerd met een applicatie waarin je de scooter kunt koppelen. In de app kun je onder andere je routegeschiedenis bijhouden, maar ook je batterijstatus en je kan precies zien waar hij staat. De Niu rijdt onwijs lekker voor lange afstanden dankzij de cruise control optie. Het voordeel van de Niu MQi is dat hij een uitneembare batterij heeft. Wel zit deze onder je zadel en hou je daarom weinig bergruimte over.

Niu MQi Blauw leasen?
Wist je dat je de Niu MQi kan betalen in termijnen? Betaal bijvoorbeeld de scooter in 3 termijnen met In3 zonder rente! Of kies ervoor om de scooter te betalen in 6, 12, 18 of 36 maanden. Klik hier voor de mogelijkheden als het gaat om het leasen van deze scooter.

Uitvoeringen Niu MQi
Alle modellen van de Niu MQi zijn leverbaar als snorfiets (25km/u) of bromfiets (45km/u). De actuele kleuren van de Niu MQi zijn op dit moment: Wit, rood en blauw. Neem voor overige kleuren ook even een kijkje bij de MQi + of zijn allernieuwste uitvoering; de MQi GT.

  in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.