Bezig met laden...
visibility

Kymco VP50 E4 Techo Silver

2096,60

visibility

Kymco VP50 Oak metallic scooter

2096,60

visibility

Kymco VP50 Renault bruin scooter

2096,60

De Kymco VP50 is een no-nonsens scooter voor dagelijks gebruik. Ook geschikt voor twee personen. Dankzij het ruime zadel en voetsteunen voor een passagier. De Kymco VP50 heeft een zuinige viertakt motor en is geassembleerd uit kwalitatief hoogwaardige delen. Geef de scooter extra stijl, comfort of bagageruimte met originele Kymco VP50 accessoires.

Productbeschrijving Kymco VP50 scooter

Zuinig en geruisloos rijden op de Kymco VP50
De nieuwe Kymco VP50 is voorzien van een zuinige viertakt motor. Kymco bewijst wederom voor een zachte prijs een topproduct te leveren. Zo is de carburateur van het Japanse topmerk Keihin type CVK. De Kymco VP50 voorzien van tubeless banden in de maat 10x100/80 met een lage rolweerstand. Zelfs een katalysator is ingebouwd en zorgt voor een minimale emissie.
 
Over de veiligheid van de Kymco VP50 is ook goed nagedacht.
Standaard is de lichtbundel goed helder dankzij halogeen verlichting. Optionele LED-dagrijverlichting zorgt ervoor dat u goed zichtbaar bent. De remmen zijn van hoge kwaliteit materialen en voorzien van een 160 mm schijfrem voor en een trommelrem achter.
 
Ideale scooter voor twee personen.
Op het ruime zadel van de Kymco VP50 is de zit ergonomisch voor zelfs twee personen. Voor de passagier zijn speciale uitklapbare voetsteuntjes geïntegreerd.
 
Goed afleesbaar digitaal dashboard
Het nieuw ontworpen digitale dashboard van de Kymco VP50 is goed verlicht en verschaft duidelijk de benodigde informatie. Toeren, kilometers en de inhoud van de benzinetank worden nauwkeurig gemeten en doorgegeven aan de bestuurder.
 
Moderne kleuren Kymco VP50 scooters
Drie kleuren zijn beschikbaar: 
- Techno Silver
- Oak Metallic
- Brown

Gratis proefrijden met een Kymco VP50?
Kom langs bij Scooterspot Amsterdam voor een gratis proefrit.


Scooterspot BV valt buiten de lockdown en blijft open!

Wij zijn essentieel in het verzorgen van mobiliteit. Ook voor alle zorgmedewerkers en mindervaliden! De werkplaats blijft gewoon open. Helaas is onze showroom niet toegankelijk tot 9 februari. Een proefrit is mogelijk op afspraak. Scooters zijn telefonisch te bestellen, per email of via onze website. Bestellingen worden 7 dagen per week afgehandeld door onze verkoopmedewerkers. Zondag tussen 12:00 - 18:00 en maandag t/m zaterdag 9:00 - 18:00. Bel om te bestellen, advies of een afspraak Tel 020-4080850.


Bedankt voor uw begrip!
Team Scooterspot BV.