Bezig met laden...
visibility

Kymco New Like Special Matblauw E5

De nieuwste Kymco New LIke in de kleur Matblauw!

2998,00

visibility

Kymco New Like Matzwart E5

Nieuw is de Kymco New Like matzwart special edition 2022. Kom naar de showroom 1000m2. 7 dagen per week open. Of bel om te bestellen /...

2998,00

visibility

Kymco New Like Matgrijs scooter E5

Maak een gratis proefrit op de nieuwe Kymco New Like scooter matgrijs model 2022. Open 7 dagen per week. Kom naar onze 1000m2 showroom.

2998,00

visibility

Kymco New Like Rood E5

Deze Kymco New Like is direct uit voorraad leverbaar, neem gerust contact op voor meer informatie of plan bij onze verkopers een proefrit...

2998,00

visibility

Kymco New Like Donkerblauw E5

Deze Kymco New Like is direct uit voorraad leverbaar, neem gerust contact op voor meer informatie of plan bij onze verkopers een proefrit...

2998,00

Kymco New Like E5 scooter

Kymco heeft de nieuwe Kymco New Like E5 injectiemotor geïntroduceerd. Dankzij de nieuwe motor voldoet de Kymco New Like scooter weer aan de nieuwe en strengere emissie eis Euro5. De nieuwe scooter is stiller, krachtiger en zuiniger dan zijn voorganger. Kom langs voor een gratis proefrit op de Kymco New Like. 7 dagen per week is de showroom open.Kymco New Like scooter E5

Voordelen van de Kymco New Like scooter

De Kymco New Like E5 scooter, is geschikt voor twee personen dankzij het grote zadel en de uitklapbare voetsteunen. Het frame is extra stevig, dat vergroot de stabiliteit en de wegligging. De benzinetank van de Kymco New Like E5 zit voorin en dat zorgt voor een betere gewichtsverdeling. Omdat de benzinetank niet onder het zadel zit, zoals bij de meeste scooters, blijft er veel bergruimte over voor bijvoorbeeld een helm. Ook voorkomt dit benzine lucht aan de spullen die je vervoert onder je zadel.

Veilige functies van de Kymco New Like scooter

Zowel de koplamp, de richtingaanwijzers (dagrijverlichting) en het achterlicht van de Kymco New Like scooter, zijn voorzien van LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat de weg voor je goed verlicht is, als je ’s avonds rijdt of als het donker weer is. Ook zorgt het ervoor dat andere weggebruikers jou goed kunnen zien en dat is een stuk veiliger! Omdat de Kymco New Like scooter voorzien is van een gangbare bandenmaat, zijn er ook vier seizoenenbanden van Michelin leverbaar. Helaas regent het soms in Nederland. Met Michelin vierseizoenen banden heb je ook grip als je over witte lijnen of haaientanden rijdt als het geregend heeft.

Praktische zaken voor de Kymco New Like scooter

Standaard is de Kymco New Like scooter uitgerust met een usb-oplader. Daarmee kun je tijdens het rijden je telefoon opladen. Met de optionele telefoonhouder kun je bijvoorbeeld navigatie tonen op je telefoon, zodat je weet waar je naar toe moet rijden. Voor de Kymco New Like is ook een beenkleed verkrijgbaar. Mocht het regenen of koud zijn, dan zit je heerlijk warm en kom je met een droge broek aan op bestemming. Ook kun je de geïntegreerde hoes over je zadel trekken, waardoor je niet op een nat zadel stapt. Voor extra comfort is een hoog windscherm leverbaar. Een helder of een Smoke (licht getint) windscherm is origineel beschikbaar voor de Kymco New Like scooter.

Valbeugels en dragers voor de Kymco New Like

Er zijn diverse extra beschermingsmogelijkheden voor de Kymco New Like. Zo zijn er beugels in drie kleuren leverbaar. Matzwarte valbeugels, glanszwarte beugels en ook verchroomde beugels. Beschikbaar is een spatbordbeugel, achtervalbeugel en een achterklapdrager (rekje). Mocht de scooter onverhoopt omvallen, kan dit schade aan de carrosserie voorkomen.

Kymco New Like modellen en kleuren

In de basis zijn er twee modellen van de Kymco New Like scooter. Het basismodel met verchroomde accenten is leverbaar in het helder rood en de donkerblauwe kleur Deep Ocean. Het sportievere model is de Kymco New Like Special. De laatste is leverbaar in drie sportieve kleuren. Matzwart, matgrijs en matblauw, waarbij de accenten zwart zijn in plaats van chroom. Denk hierbij aan zwarte spiegels, zwarte sierlijsten, volledig zwarte velgen, remhevels en zwarte omlijsting rond de koplamp en om het achterlicht van de Kymco New Like Special.

Prijzen Kymco New Like E5 scooters

De adviesprijzen bedragen per 07-09-2021. Prijswijzigingen voorbehouden.

Kymco New Like rood of blauw € 2548,- rijklaar en op geel kenteken 45km. 
Kymco New Like Special matzwart, matblauw of matgrijs € 2648,- rijklaar en op geel kenteken 45km.

De adviesprijs van de Kymco New Like is € 100,- hoger voor een Kymco New Like scooter 25km met blauw kenteken. Na navraag bij de importeur van Kymco scooters, is de uitleg dat de 25km versies specifiek voor Nederland gebouwd worden en dit extra kosten met zich meebrengt. Tevens fluctueren de prijzen, omdat de transportkosten van zeevracht affabriek naar Nederland hoog staan op het moment. Prijswijzigingen voorbehouden. Kijk op de productpagina’s op onze website voor de actuele prijzen en kortingsacties op de Kymco New Like scooters.

Beveilig en verzeker jouw Kymco New Like scooter goed!

Jouw nieuwe scooter wil je natuurlijk goed beveiligen tegen diefstal. Daarom levert Scooterspot voor de Kymco New Like scooter diverse beveiligingsopties. Naast een ART gekeurd kettingslot, waarmee je jouw Kymco kan verzekeren tegen diefstal, leveren wij ook een verzekering, stuurslot (anti-robos slot), alarm met startonderbreker, een muuranker of een GPS tracker tegen een optionele meerprijs. Met een GPS tracker wordt de scooter in 99% van de gevallen teruggevonden na diefstal. Wil je vooraf weten wat de verzekering kost op een Kymco New Like scooter? Kijk dan even op onze website bij het kopje verzekering. Hier kun je alvast zonder dat je een kenteken weet, uitrekenen en bekijken welke verzekeringsopties er allemaal zijn. 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.