Kymco New People S Matbruin E5
Kymco New People S Matbruin E5
Deze Kymco New People S E5 kan direct worden besteld voor u! Meer info? Neem gerust telefonisch contact op!
€ 3.349,00
Prijs per stuk
Variatie: Kymco New People S Matbruin E5
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Kymco New People S Matbruin E5
Direct beschikbaar! De Kymco New People S Matbruin E5. De fabrikant heeft een kleine aanpassing gedaan in het motorblok waardoor deze Kymco scooter net iets zuiniger is dan zijn voorganger. Tevens zijn de transport en materiaalkosten in 2021 een stuk hoger, vandaar dat de adviesprijs ook hoger gaat zijn. Mede door deze reden zijn alle huidige E4 modellen in prijs verlaagd en alleen nog verkrijgbaar indien op voorraad. OP = OP!

Waarom Scooterspot?
Je vraagt je nu af waarom Scooterspot? Je krijgt bij ons namelijk twee jaar fabrieksgarantie op de Kymco New People S Matbruin E5 en je kunt langs komen voor een gratis proefritje. Ook helpen we je graag met een vrijblijvende offerte en proberen wij er alles aan te doen om je te helpen bij jouw aankoop. Parkeren voor de deur is gratis, proefrijden is gratis, advies is gratis, dus wat wil je nog meer?

De Kymco New People S Matbruin E5 leasen
Wist je dat je de Kymco New People S Matbruin E5 ook kan leasen zodra deze beschikbaar is? Je sluit heel gemakkelijk online of in onze winkel een lease overeenkomst af. Kom je langs in onze winkel? Neem dan je laatste twee loonstroken, bewijs van inkomsten en uitgaven, rijbewijs en paspoort/ID mee. Nu al meer weten, online afsluiten of een proefberekening doen? Klik dan hier.

in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!
Type motor
Viertakt Euro 5
Cilinderinhoud
49,5cc
Koeling
Lucht
Brandstoftoevoer
Injectie
Versnellingsbak
Volautomaat
Voorrem
Schijf
Achterrem
Trommel
Band voor
100 / 80 - 16"
Band achter
120 / 80 - 14"
L / B / H (mm)
2085 x 770 x 1174
Wielbasis (mm)
1385
Gewicht (kg)
124
Tankinhoud (Liter)
6,2