Kymco Agility FR Tecno Grey Lang Zadel E5
Kymco Agility FR Tecno Grey Lang Zadel E5
0 Review | Review toevoegen
Deze Kymco Agility E5 is vanaf nu leverbaar! Meer info? Neem gerust telefonisch contact op!
€ 2.348,00
Prijs per stuk
Variatie: Kymco Agility FR Tecno Grey Lang Zadel E5
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

kymco agility fr tecno greyKymco Agility scooter Tecno Grey E5

De Kymco Agility FR in de kleur Tecno Grey inclusief langzadel met Euro5 motor. De fabrikant heeft een kleine aanpassing gedaan in het motorblok waardoor deze Kymco Agility scooter net iets zuiniger is dan zijn voorganger, de Kymco Agility E4. Hiermee voldoet de nieuwe Kymco Agility FR weer helemaal aan de nieuwe Euro5 emissie eisen. De Kymco Agility FR is een grote scooter, ook voor lange bestuurders of als je lekker met twee personen wilt rijden. Wil je meer weten? Kom naar de winkel en probeer de scooter zelf eens.

Waarom Scooterspot?

Je vraagt je nu af waarom Scooterspot? Je krijgt bij ons namelijk twee jaar fabrieksgarantie op de Kymco Agility Tecno Grey E5 en je kunt langs komen voor een gratis proefritje. Ook helpen we je graag met een vrijblijvende offerte en proberen wij er alles aan te doen om je te helpen bij jouw aankoop. Parkeren voor de deur is gratis, proefrijden is gratis, advies is gratis, dus wat wil je nog meer? 

Accessoires Kymco Agility FR

Voor de Kymco Agility scooter zijn diverse accessoires leverbaar. Denk aan een windscherm, 4 seizoenenbanden, beugels, rekjes, koffers, beenkleden etc. Voor meer info bel of kom langs.

De Kymco Agility Tecno Grey E5 leasen

Wist je dat je de Kymco Agility Tecno Grey E5 ook kan leasen zodra deze beschikbaar is? Je sluit heel gemakkelijk online of in onze winkel een lease overeenkomst af. Kom je langs in onze winkel? Neem dan je laatste twee loonstroken, bewijs van inkomsten en uitgaven, rijbewijs en paspoort/ID mee. Nu al meer weten, online afsluiten of een proefberekening doen? Klik dan hier.

in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Type motor
Viertakt Euro 5
Cilinderinhoud
49,5cc
Koeling
Lucht
Brandstoftoevoer
Injectie
Versnellingsbak
Volautomaat
Voorrem
Schijf
Achterrem
Trommel
Band voor
120 / 70 - 12"
Band achter
120 / 70 - 12"
L / B / H (mm)
1830 x 690 x 1130
Wielbasis (mm)
1325
Gewicht (kg)
92,5
Tankinhoud (Liter)
5