Phatfour FLB+/FLS + Turquoise (Nieuwe Editie) Phatfour FLB+/FLS + Turquoise (Nieuwe Editie)
Phatfour FLB+/FLS + Turquoise (Nieuwe Editie) Phatfour FLB+/FLS + Turquoise (Nieuwe Editie)
Phatfour FLB+/FLS + Turquoise (Nieuwe Editie)
Dit is de doorontwikkelde versie van de normale FLB en FLS. Deze nieuwe uitvoering is voorzien van voorschokdemper en vernieuwd besturingssysteem. Kom langs voor een proefrit!
€ 2.490,00
Prijs per stuk
Variatie: Phatfour FLB+/FLS + Turquoise (Nieuwe Editie)
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Phatfour + Turquoise elektrische fiets phatfour logo
De Phatfour + Turquoise is gemaakt uit hoogwaardig Nederlands staal van Tatasteel, bewerkt met moderne buigmachines en gemaakt door echte Nederlandse vakmannen. Met een achterwielmotor van Bafang met maar liefst 250 Watt ben je een van de snelste bij een stoplicht. De Phatfour + Turquoise komt standaard met een 470Wh accu waar je maximaal 45km mee kan fietsen. Je hebt ook de mogelijkheid om bij aankoop de accu in te ruilen voor een 630Wh batterij waar je maximaal 65 km mee kan fietsen.

phatfour turquoiseModellen Phatfour + Turquoise 
Als het gaat om de Phatfour + Turquoise elektrische fiets kennen wij die in 2 verschillende soorten kleuren en series. Zo heb je de FLB-serie die een zithoogte biedt van 87cm en de FLS-serie met een zithoogte van 83cm. De Phatfour + komt in deze Turquoise kleur en voor de mensen die van een simpel kleurtje houden is er ook Zwart

Phatfour + Turquoise specificaties
De Phatfour + Turquoise is veel meer dan alleen hoogwaardig Nederlands staal op wielen. Zoals je eerder hebt gelezen wordt de Phatfour + Turquoise uitgevoerd met zijn krachtige 250 Watt motor waarmee je tot 25km/u kan fietsen. Daarnaast heeft de Phatfour + Turquoise een standaard 470Wh uitneembare batterij. Met Shimano versnellingen kies je er zelf voor met welke weerstand je fietst. Heb je een sportief karakter? Dan kun je de weerstand verhogen tot maar liefst de 7e versnelling. De nieuwe FLB+ en FLS+ hebben géén 5, maar 9 verschillende standen. Hierdoor heb je een betere controle over de elektrische fiets.

De Phatfour + Turquoise leasen of in termijnen betalensantander lease phatfour turquoise
Lukt het niet om de nieuwe Phatfour + Turquoise in 1x te betalen? Of hou je liever nog wat centen over voor andere dingen? Geen enkel probleem! Betaal de fiets in 3 termijnen met In3 of kies voor onze Private Financial Lease met Santander. Meer lezen over In3? Klik hier. Wil je meer lezen over Santander? Klik dan hier.


in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!
Kleur
Turquoise
Zithoogte
83cm / 87cm
Accu
470 watt / 630 watt
Oplaadtijd
5 uur
Actieradius
35 km / 65km
Snelheid
25km/uur
Verlichting
Ja
Spatborden
Ja
Aantal Versnellingen
7
App Connect
Nee
Navigatie
Nee
Draagvermogen
120kg
Motor
36V 250W
Frame
Staal
Garantie
5 jaar op Frame, 1 jaar op de rest