Bezig met laden...
visibility

NIU NQI CARGO WIT BEZORGSCOOTER

De witte Niu NQi Cargo bezorgscooter! Zeer geschikt voor bedrijven die een bezorgoptie aanbieden in bijvoorbeeld Amsterdam

3349,00

Elektrische Bezorgscooter van Niu

De NIU NQi Cargo is de elektrische bezorgscooter van NIU. Met een topsnelheid van 45 kilometer per uur en een uitneembare Lithium accu is dit een perfecte milieubewuste bezorgscooter.

Milieu- en prijsbewust je goederen meenemen op de scooter? Dat kan met de 100% elektrische NIU NQi Cargo electrische scooter. De NIU NQi Cargo heeft een verstevigde beugel waarop veilig bezorgboxen kunnen worden gemonteerd. Net als de overige NIU elektrische scooters, is ook de NQi Cargo uitgerust met het modernste lithium-ion batterijpakket dat ontwikkeld werd door Panasonic. De accu is uitneembaar en door zijn lichte gewicht kan hij makkelijk worden meegenomen om op te laden. De accu is binnen zeven uur volledig opgeladen. De accu heeft met een oplaadbeurt een actieradius van 45 kilometer. Je kunt ook een tweede accu aan schaffen, hiermee wordt de actiradius maar liefst 90 kilometer.

Deze NIU e-scooter is voorzien van de nieuwste slimme technologie. Via de NIU App kan alles gemonitord worden, van batterij verbruik en rijgedrag tot een anti-diefstal systeem dat waarschuwt wanneer de NQi Cargo wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter realtime te volgen.

De NQi Cargo heeft schijfremmen voor en achter. Bij het remmen wordt de energie teruggevoerd naar de batterij. 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.