Bezig met laden...
9%
visibility

Kymco New People S E4 Blauw Deep Ocean Blue

De Kymco New People S Donkerblauw metallic met 2 jaar garantie, bezorging door heel Nederland. Kom langs voor een proefrit. Wij zijn 7...

2699,00

2449,00

9%
visibility

Kymco New People S E4 Mat Bruin

Prachtige stadsscooter of voor woonwerkverkeer met 16 inch voorwielen en veel zitruimte.

2699,00

2449,00

9%
visibility

Kymco New People S E4 Matgrijs

De Kymco New People S Matgrijs met 2 jaar garantie, bezorging door heel Nederland. Kom langs voor een proefrit. Wij zijn 7 dagen per week...

2699,00

2449,00

De Kymco New People S laat zijn voorganger ver achter zich. Zowel op motorisch gebied en op basis van uitstraling.

De nieuwe zuinige EURO 4 motor zorgt ervoor dat je 1 op 45 rijdt en hierdoor zuinig en verantwoord flinke afstanden kunt maken. De benzinetank is verplaatst naar onder de treeplank  en de accu bevindt zich nu onder je voorscherm. Dit samen zorgt voor meer stabiliteit en ruimte. Mede door deze veranderingen is de wielbasis korter gemaakt waardoor het praktischer wordt om in de stad te rijden.

Ook heeft de Kymco New People S een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Zo heeft de People S standaard LED verlichting gekregen en heeft hij een sportievere uitstraling. Ook is de Kymco New People S uitgerust met standaard meegeleverde accessoires zoals een windscherm, handbeschermers, twee USB porten, LED verlichting voor- en achter en in de juiste kleur gespoten koffer.


Scooterspot BV valt buiten de lockdown en blijft open!

Wij zijn essentieel in het verzorgen van mobiliteit. Ook voor alle zorgmedewerkers en mindervaliden! De werkplaats blijft gewoon open. Helaas is onze showroom niet toegankelijk tot 9 februari. Een proefrit is mogelijk op afspraak. Scooters zijn telefonisch te bestellen, per email of via onze website. Bestellingen worden 7 dagen per week afgehandeld door onze verkoopmedewerkers. Zondag tussen 12:00 - 18:00 en maandag t/m zaterdag 9:00 - 18:00. Bel om te bestellen, advies of een afspraak Tel 020-4080850.


Bedankt voor uw begrip!
Team Scooterspot BV.