Bezig met laden...
visibility

Sym Jet 14 Matzwart E5

Sym Jet 14 E5 scooter matzwart. Extra groot ingekocht. OP=OP. Scherpe prijzen.

2948,00

visibility

Sym Jet 14 Rood E5

De nieuwe Sym Jet 14 E5 scooter Red, in de sportieve fel rode kleur. Nu met injectiemotor euro5. Kom langs voor een proefrit.

2948,00

visibility

Sym Jet 14 Satin Submarine Blue E5

De nieuwe blauw Sym Jet 14 E5 scooter, in de sportieve matblauwe kleur. Nu met injectiemotor euro5. Kom langs voor een proefrit.

2948,00

Sym Jet 14 E5 scooters

Dé nieuwe Sym Jet14 E5 scooters ziin nu leverbaar. Een grote verandering is het nieuwe injectie motorblok. Het voorgaande model van de Sym Jet14 de E4, gebruikte nog het oude ECS systeem. De moderne injectiemotor is van de nieuwe Sym Jet14 E5 is veel stiller, zuiniger en loopt veel mooier. Scooterspot heeft de Sym Jet14 groot ingekocht en heeft een messcherpe aanbieding. Kom naar onze showroom, voor advies, een gratis proefrit of om de nieuwe Sym Jet14 live te zien.

Voordelen van de Sym Jet14 E5 scooter

Met de Sym Jet14 heeft Sym een grote scooter geïntroduceerd voor twee personen. Veel bergruimte onder het zadel, handige uitklapbare voetsteunen voor de passagier, een usb-oplader om je telefoon op te laden tijdens het rijden. De Sym Jet14 is leverbaar als 25km snorscooter met blauw kenteken of als bromscooter 45km met geel kenteken. Bij de introductie van nieuwe Sym Jet14, zijn er direct drie kleuren leverbaar. Rood, matzwart en satin submarine blue (donkerblauw mat). Onder het zadel is een startonderbrekerknop geplaatst. Zet je de schuif in lock-modus, dan kun je de scooter niet van buitenaf starten. Dit is een extra beveiliging. Ook is het contactslot voorzien van een draaischijf, waarmee je het contactslot kunt afschermen, zodat onverlaten, niet kunnen proberen er iets in te friemelen. De voorrem is voorzien van een mega remschijf met ventilatie gaten en dubbelzuigers, zodat je snel kan remmen als dat noodzakelijk is. Het robuste frame en schokbrekers zorgen ook in oude dorpsstraten met oneffenheden, voor een hoge mate van rijcomfort. De meest belangrijke aanpassing is de injectiemotor. De oude Sym Jet14 kwam vaak traag van zijn plaats en reed pas fijn als de motor warm was na zo'n 5 a 10 minuten rijden. Ook hield die vaak in en voelde je een dipje, als je snel op het gas ging bij het uitgaan van een bocht. Dat is allemaal opgelost. De nieuwe injectiemotor pakt direct op, is fluister stil en heel zuinig. Omdat Sym echt overtuigd is van de kwaliteit ontvang je maarliefst 36 maanden fabrieksgarantie op de motor tot 30.000km.

Nadelen van de Sym Jet14 E5 scooter

Niet iedereen spreekt het eigenzinnige model aan en hij is behoorlijk gestegen in de prijs door de nieuwe injectiemotor. Er zijn in dit prijssegment veel alternatieve scooters. Ook hele goede elektrische scooters zoals bijvoorbeeld een Segway scooter. Daarnaast is het zadel van de Sym Jet14 aan de voorkant lager en aan de achterkant hoger. Lange bestuurders, zitten daarom soms net met de billen op de overgang, tussen het lage en het hoge gedeelte. Het zadel had aan de voorzijde hoger mogen zijn en vlakker mogen doorlopen naar achteren. De afwijkende wielmaat, beperkt de banden keuze in het aftermarket segment. De verlichting en het dashboard zijn iets gedateerd. Tegenwoordig zien we vaker mooie hoge lichtopbrengst led verlichting, waarbij de Sym Jet14 het nog doet met een klassieke geel schijnde H4 koplamp en een dashboard met wijzers in plaats van een mooi digitaal dashboard. Desalniettemin is het een hele fijne socoter om mee te rijden en kunnen we zeggen dat de Sym Jet14 dankzij de moderne injectiemotor, technisch verder bij de tijd is.

Veel accessoires direct beschikbaar voor de Sym Jet14 E5

Voor het nieuwe model, zijn er direct voor accessoires leverbaar. Een telefoonhouder, een hoes, een beenkleed, een windscherm , een topkofferdrager voor een topkoffer, een alarm, een GPS tracker, vierseizoenenbanden en nog veel meer. Naast alle gangbare accessoires leveren wij ook maatwerk. Zo kun je bijvoorbeeld de scooter laten overspuiten in een andere kleur, het zadel laten bekleden of je Sym Jet14 laten voorzien van uniek stickers of bedrijfslogo's. Alles is mogelijk bij Scooterspot, 7 dagen per week in onze mega showroom.

Betaalmogelijkheden Sym Jet14 scooter

Naast kopen of leasen, is het ook mogelijk om de Sym Jet14 in drie termijnen te betalen. E.e.a. ondervoorbehoud goedkeuring van de geldverstrekker. Kom eens langs in de showroom, bel voor de mogelijkheden of kijk op de website bij lease of betalen in termijnen.

Kijk op de productpagina voor de messcherpe actieprijzen

Vaak hebben wij leuke acties.
Klik daarvoor bovenaan deze pagina op de afbeeldingen van de Sym Jet 14.

> Ga terug naar boven

> Ga terug naar de homepage


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.