Piaggio 1+ Forever White
0 Reviews | Review toevoegen

Bekijk hier bij ons de nieuwe Piaggio 1+ elektrische scooter.

€ 3.299,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Piaggio heeft zichzelf weer op de kaart gezet door een nieuwe elektrische variant op de markt te zetten genaamd de Piaggio 1. Deze elektrische scooter komt uit in 6 kleuren en is te bestellen in 3 verschillende varianten. Wat de Piaggio 1 allemaal kan gaan wij beschrijven hieronder.

Uitvoeringen:

Piaggio 1:
De 25 km/h uitvoering heeft een actieradius tot 60km
De 45 km/h uitvoering heeft een actieradius tot 55km in ECO, en tot 48km in de SPORT modus.
Piaggio 1+:
De + versie komt alleen in een 45 km/h uitvoering en heeft een actieradius tot 100km in ECO, tot 68 km in de SPORT modus. 
Piaggio 1 Active: 
De Active variant van Piaggio gaat 60 km/h en heeft een actieradius van 85 km in ECO, tot 66km in SPORT.

De Piaggio 1 en 1+ hebben een accu capaciteit van 1,4 kWh en een gewicht van 10 kg. De Piaggio 1 Active heeft een grotere accu capaciteit van 2,3 kWh en weegt 15 kg.

Accu & Opladen:
De Piaggio 1 heeft zoals de meeste elektrische scooters een accu die je gemakkelijk uit de scooter kan halen en deze thuis, op werk of waar je je op dat moment bevindt kan opladen. Houd er rekening mee dat de accu van de Piaggio 1 Active 5 kg zwaarder is dan de andere modellen.

Motor:
De modellen hebben alle 3 een naafmotor in het achterwiel zitten die mogelijk wordt gemaakt door het design en ontwerp van het frame. De Piaggio 1 en 1+ hebben een afgegeven vermogen van 1,2 kW en de Active heeft een afgegeven vermogen van 2 kW. Bij alle 3 de versies kun je rekenen op voldoende actieradius om je naar de gewenste locaties te bewegen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten