Yamaha-Neos-scooter

Yamaha Neo's 4 scooter

Dit is de beste Yamaha Neo's scooter ooit gemaakt. Lees onderaan deze pagina waarom!
Of kom naar onze MEGA-showroom van 1000m2 in Amsterdam.
Bezig met laden...
visibility

Yamaha Neo's 4 Nimbus Grey (Nardo grey grijs) scooter

Yamaha Neo's Nimbus Grey is de allernieuwste kleur van Yamaha. Deze kleur lijkt op de Audi RS kleur. De Yamaha Neo's scooter kun je al...

2899,00

visibility

Yamaha Neo's 4 Competition White (Wit) scooter

Yamaha Neo's 4 Wit is dé scooter van Yamaha. Zuinige injectiemotor en gebouwd met Japanse perfectie. De Yamaha Neo's scooter kun je al...

2899,00

visibility

Yamaha Neo's 4 Black (Glanszwart) scooter

Yamaha Neo's 4 Black is dé scooter van Yamaha. Zuinige injectiemotor en gebouwd met Japanse perfectie. De Yamaha Neo's scooter kun je al...

2899,00

Modern digitaal display Yamaha Neo's scooter
Innovatief LCD instrumentenpaneel Je kunt vol vertrouwen rondrijden als je in één oogopslag alle informatie over de machine gemakkelijk kunt a ezen. Het digitale instrumentenpaneel met blauwe achtergrondverlichting is voorzien van een brandstofmeter, klok, snelheidsmeter en waarschuwingslampjes. Het is stijlvol, functioneel en uiterst betrouwbaar, net als de Neo's 4 zelf.

Uiterlijk Yamaha Neo's 4 scooter
Stijlvol design Door het elegant vormgegeven kuipwerk en het front met de kenmerkende 'twineye' koplampen ziet de ingetogen Neo's 4 er vanuit elke hoek goed uit. Verzonken knipperlichten aan de voor- en achterkant benadrukken de tijdloze stijl van deze scooter, en het is duidelijk te zien dat de Neo's 4 het product is van een van 's werelds toonaangevende scootermerken. Dus laat je niet verleiden door goedkope imitaties.

De meest comfortable Yamaha Neo's scooter ooit gemaakt
Gemak en comfort Je zult versteld staan van het hoge comfort voor bestuurder en passagier! Hoewel dit "slechts" een lichtgewicht 50cc scooter is, voelt hij door zijn ergonomische rijpositie en ruime interieur aan als een groter model. Maar ook de passagier hebben we niet vergeten! Want door de inklapbare voetsteunen, het comfortabele zadel en de handige handgrepen, genieten ook zij van elke rit.

De Yamaha Neo's 4 scooter is dynamisch voor in de stad
De meest handige stadsscooter Het elegante, vloeiende lijnenspel maakt van de Neo's 4 een unieke stadsscooter. Het tijdloze, individuele ontwerp zorgt voor bewonderende blikken, overal. Of je nu alleen of met een passagier onderweg bent, de Neo's 4 is de slimme manier om door de stad te komen.

Zuinige viertakt injectiemotor van de Yamaha Neo's 4 scooter
Stille en zuinige 50cc viertakt, conform EU4-regelgeving De Neo's 4 wordt aangedreven door een 50cc viertaktmotor, conform EU4- regelgeving, die schoon, stil en extreem zuinig is. Voor e ciënt woon-werkverkeer levert deze geavanceerde viertakt ruim voldoende vermogen. En dankzij de automatische transmissie biedt de Neo's 4 de eenvoudigste en prettigste manier om te pendelen.

Compact en toch voor tweepersonen? Koop de Yamaha Neo's 4 scooter.
Comfortabel en compact Het chassis van de Yamaha Neo's biedt meer dan voldoende ruimte voor twee personen en is daarnaast compact genoeg voor de drukke binnenstad. Er is voldoende beenruimte voor een ontspannende rit en de opbergruimte onder het zadel biedt ruimte voor een integraalhelm. Omdat deze lichtgewicht Yamaha Neo's scooter slechts 95 kg weegt, is hij zeer wendbaar waardoor parkeren nog nooit zo gemakkelijk is geweest!

 


Welkom bij Scooterspot Amsterdam
De showroom is 7 dagen per week open. Maandag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00 & zondag van 12:00 - 18:00.

Het onderdelen magazijn en de werkplaats, zijn uitsluitend open op afspraak van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00.

Om de website en marketing te verbeteren, plaatsen wij cookies. Door naar onze website te gaan, stem je hiermee in. 

Mvg. Team Scooterspot
Adres: Pilotenstraat 15 Amsterdam