Vespa GTS Supersport Blue Vivace
Vespa GTS Supersport 300 HPE E5 Blue Vivace mat blauw
1 Reviews | Review toevoegen

De vernieuwde Vespa GTS 300 HPE in een geweldige mat blauwe kleur! Deze Vespa GTS 300 SuperSport heeft nu nog meer kracht dankzij de HPE-techniek

€ 6.899,00
Prijs per stuk

 

Variatie: Vespa GTS Supersport 300 HPE E5 Blue Vivace mat blauw
Aantal: 
Bestellen
Vespa GTS Supersport 300 HPE E5 Matblauw Motorscooter
Qua techniek is de Vespa GTS Supersport 300 HPE Matblauw hetzelfde als de andere uitvoeringen van de GTS 300 Supersport HPE. HPE staat voor High Performance Engine. Echter verschillen de GTS 300 modellen wel veel qua uiterlijk. Wil je de verschillen zien? Kom dan naar de showroom van Scooterspot. Wij hebben verschillende modellen staan. Je bent altijd welkom voor een proefrit!
Pluspunten Vespa GTS Supersport 300 HPE
+ Geschikt voor twee personen
+ Bergruimte voor twee jethelmen
+ USB oplader
+ Veel accessoires mogelijk
Led koplamp en achterlicht
+ Richtingaanwijzers voorzien dagrijverlichting
+ Topsnelheid ca. 130km per uur
+ Lage service interval 10.000km

Minpunten Vespa GTS Supersport 300 HPE
Diefstal gevoelig (advies koop er een GPS tracker bij t.w.v. € 130,-)
Technische verbeteringen Vespa GTS Supersport 300 HPE
Ten opzichte van het vorige model is de GTS Supersport 300 HPE wel veel verbeterd. Vooral op technisch vlak zijn er veranderingen die de prestaties flink verbeteren. Dit komt door de nieuwe HPE-motor. Deze nieuwe motor zorgt ervoor dat deze Vespa motorscooter zuiniger is geworden, namelijk van 1 op 29,4 naar 1 op 31,2. Ook is het onderhoudsinterval verdubbeld, van om de 5.000 km naar om de 10.000km. Dit zijn 2 mooie voordelen die lief zijn voor de portemonnee!

Nu de rijeigenschappen… wat denk je van 12% meer vermogen en 18% meer koppel voor de GTS Supersport 300 HPE ten opzichte van het oude model? Dat is echt lekker met snel optrekken en goed meekomen in het overige verkeer! De topsnelheid van de Vespa GTS Supersport 300 HPE is 130 km/u. Kortom, deze Vespa motorscooter heeft de krachtigste motor ooit gemaakt. Dit vraagt echt om een proefrit toch? We zien je graag in onze showroom!

Veiligheid en comfort Vespa GTS Supersport 300 HPE Matblauw
Aan je veiligheid heeft Vespa ook gedacht. Ook dit nieuwe model heeft ABS en ASR. ABS ondersteunt je bij krachtig remmen en ASR helpt je als je grip verliest. Daarnaast is de Vespa GTS Supersport 300 HPE Matblauw voorzien van ledverlichting en ook led-dagrijverlichting. Led heeft een betere lichtopbrengst. Daardoor ben je beter zichtbaar voor het overige verkeer. Wel zo veilig als je je met deze snelle Vespa motorscooter door de files rijdt en als het donker of somber weer is.

Ben je heel lang of juist heel klein? En vraag je je af of je wel goed kunt zitten op deze Vespa motorscooter? Dit heeft Scooterspot getest met een dame van 1.60m en een heer van bijna 2.00m. We kunnen je vertellen…. Dit gaat perfect! Achter de heer van 2.00m is er zelfs nog voldoende ruimte om als passagier goed te zitten. Kom proef zitten in onze showroom! En als je er dan toch bent…. Neem hem dan gelijk mee om een rondje proef te rijden.

Kleuren Vespa GTS Supersport 300 HPE
 • Grigio Titanio (Matgrijs)
 • Bianco (Wit)
 • Blue Vivace (Matblauw)
Velgen zijn zwart kleurig. 
Specificaties
 • HPE Injectiemotor 4 takt
 • Tankinhoud 8,5 liter (max. 265km actieradius. ca. 1 liter op 30km)
 • Benzine Euro 98 / E5
 • Afmetingen 75,5 cm breed x 195 cm lang
 • Zadelhoogte 79 cm
 • Wielbasis 137,5 cm
 • Topsnelheid 130km
 • 2 jaar fabrieksgarantie (optioneel met 1 of 2 jaar te verlengen)

> ga terug naar boven

> ga naar de homepage

SCOOTERS /VESPA /VESPA MOTORSCOOTERS /VESPA GTS 300

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Scooterspot - 08-02-2021 11:05

Mooie motorscooter en rijd erg lekker! Heeft veel meer vermogen dan het vorige model.

Laatst bekeken producten