Let op: Sym rekent tijdelijk een transporttoeslag van € 100,- omdat zeevracht vanuit de fabriek uit Azie heel hoog is op het moment. Wij hebben deze kosten daarom opgenomen in de prijzen op onze website.
Bezig met laden...
visibility

Sym Symphony ST Rich Grey E5

De vernieuwde Sym Symphony E5 met injectiemotor! Neem contact op of kom langs in onze 1000m2 showroom.

3198,00

visibility

Sym Symphony ST Wit E5

De vernieuwde Sym Symphony E5 met injectiemotor! Neem contact op of kom langs in onze 1000m2 showroom.

3198,00

visibility

Sym Symphony ST Satin Submarine Blue Blauw E5

De vernieuwde Sym Symphony E5 met injectiemotor! Neem contact op of kom langs in onze 1000m2 showroom.

3198,00

Sym Symphony ST scooter kopen of leasen

Een van de meest verkochte scooters van het moment is toch wel de Sym. En de Sym Symphony voelt zich helemaal thuis in diverse steden. Door specifieke eigenschappen en een uniek ontwerp kan de Sym Symphony alle wegtypen aan. Met behulp van 16 inch wielen kan je bijna gene beter gevoel ervaren. Bij ons is het mogelijk om de Sym Symphony te kopen of te leasen.

Specificaties Sym Symphony ST

De Sym Symphony ST voldoet aan de laatste norm dankzij zijn EURO5 injectiemotor. Naast een laag verbruik heeft de Sym Symphony ook een ontzettend schone en milieuvriendelijke uitstoot. Bij de Sym Symphony ST staat wendbaarheid, comfort, veiligheid en zuinigheid vooraan. De Sym Symphony ST wordt geleverd met een hoog zadel, 16 inch wielen en een 7,5 liter tank wat zorgt dat de scooter zeer geschikt is voor lange afstanden.

Kleuren van de Sym Symphony ST

De Sym Symphony ST is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Namelijk Rich Grey, Satin Submarine Blue en Wit. Alle vier de kleuren zorgen voor een mooie samenstelling. Hou je van mat? Dan is de Sym Symphony Satin Submarine Blue misschien wel wat voor jou! Of ben je iemand die wel houdt van een gewaagde kleur? Probeer dan de Sym Symphony ST Rich Grey. De Sym Symphony ST Wit doet het natuurlijk altijd goed! Ben je er niet helemaal over uit? Kom langs in onze winkel en laat je betoveren door de mogelijkheden.

Sym Symphony ST leasen?

Lease de Sym Symphony ST al vanaf €50,- per maand! Bij ons kun je terecht voor een leaseovereenkomst. Koop je scooter op afbetaling d.m.v. een gekozen looptijd (tot 72 maanden). Kom langs in onze showroom, neem telefonisch contact op of klik hier voor meer informatie. Vanuit huis weten of jij in aanmerking komt voor leasen? Vul het formulier dan hier in.
 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.