Check nu waarom Will Smith, Jamie Foxx en Casey Neistat deze bike zo dope vinden.

Lees in deze blog waarom jij deze E-bike als een van de eerste in Nederland wilt bezitten. Je kan hem nu exclusief bij Scooterspot pre-orderen. Wees er snel bij: want ze gaan keihard. 

De super 73 is een ware rage in Amerika. Beroemdheden zoals Will Smith, Jamie Foxx en Casey Neistat hebben er allemaal één en zijn hier erg blij mee. Deze E-bike heeft een retro uitstraling en banden die geschikt zijn voor verschillende terreinen. Ook ideaal om mee te cruisen door de stad. Check hier alvast de review van een van de meest succesvolle bloggers wereldwijd, Casey Neistat. 

In het kort: waarom is de Super 73 zo relaxed?

De Super 73 is een echte eyecatcher, super licht en heeft een range van ruim 50KM. De banden maken het mogelijk om op een off-road avontuur te gaan en lekker door de stad cruisen kan natuurlijk ook. Aan de veiligheid is ook gedacht met remmen die van super kwaliteit zijn. Daarnaast zorgt de bagagedrager ervoor dat de Super 73 ook nog eens erg praktisch is. De Super 73 maakt gebruik van zowel een led koplamp als achterlamp. Dit zorgt voor een uitstekende verlichting waardoor de wegen ook in het donker goed zichtbaar zijn.

Will Smith kan deze bike in ieder geval ook waarderen:


Voor Amsterdammers komt de Super 73 in ieder geval op het juiste moment. Want vanaf 2019 moet de scooter waarschijnlijk van het fietspad af. Maar gelukkig maakt dat voor de toekomstige eigenaren van deze bike helemaal niets uit want op deze bike heb je geen blauw kenteken nodig om te cruisen. Helemaal top. 

3 redenen waarom je de Super 73 absoluut moet aanschaffen:

 Gruwelijke retro design: hier kan je mee thuis komen.
 Elektrisch cruisen door stad & land met dit off-road monster.
 Geen gedoe. Gewoon op het fietspad. Altijd. 

Bij Scooterspot hebben we een exclusieve deal met de producenten van deze bike waardoor we de enige in Nederland zijn die hem mogen importeren. En daar zijn we heel blij mee. Wil jij een van de eerste in Nederland zijn die hierop rijdt? Hoe eerder je pre-ordered, hoe groter de kans is dat jij deze zomer nog op een Super 73 kan cruisen. En wacht niet: de pre-orders gaan hard! 

 
    31-05-2018 14:03     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Daan -  28-06-2018

Allemaal leuk en aardig, maar dit zijn niet de volledige elektrische varianten. Moet je er wel even bijzetten he:)