Order nog wijzigbaar
Indien je een scooter of e-bike hebt besteld, dan is het in enkele gevallen nog mogelijk om de order te wijzigen. Bijvoorbeeld van type snor naar brom of kleur. Indien het nog mogelijk is om de order voor je te wijzigen, doen wij dat onder voorbehoud.

Let op: per wijziging brengen wij tenminste € 250,- administratie -en verwerkingskosten in rekening.
 

Order kan niet meer gewijzigd worden
Wij kunnen alleen jouw order wijzigen indien de order nog niet verwerkt is.
Zodra je order bestelt is en/of verwerkt is bij de importeur of bij de fabrikant, kunnen wij je order niet meer wijzigen. De scooter is immers specifiek voor jou besteld en/of in productie genomen.


Annuleren nog mogelijk
Indien je een scooter hebt besteld,  is het in enkele gevallen nog mogelijk om de order te annuleren. Indien het nog mogelijk is om de order voor je te annuleren doen wij dat onder voorbehoud.

Let op: per annulering brengen wij tenminste € 250,- administratie -en verwerkingskosten in rekening en/of vervalt je aanbetaling van tenminste 15% procent. Dit is conform de BOVAG voorwaarden. Soms zijn wij genoodzaakt de BOVAG voorwaarden aan te houden als een scooter minder courant is.
 
Annuleren niet mogelijk
Wij kunnen alleen jouw order annuleren indien de order nog niet verwerkt is.
Zodra je order besteld is en/of verwerkt is bij de importeur of bij de fabrikant, kunnen wij je order niet meer wijzigen. De scooter is immers specifiek voor jou besteld en/of in productie genomen.