De nieuwe Kymco Like Euro 4 is een scooter met een prachtig retro en luxueuze design. Het zadel zorgt voor comfort en stabiliteit, hierdoor is het de ideale scooter om mee in de stad te cruisen. Daarnaast zorgt de nieuw ontworpen Euro-4 motor er voor dat de ritjes nagenoeg geruisloos en milieuvriendelij kunnen worden afgelegd.

Daarnaast is de scooter uitgerust met LED-verlichting rondom dit is een prachtige toevoeging aan het design, en zorgt bovendien voor verbeterde zichtbaarheid in het donker. De Kymco Like Euro 4 zal eind april 2018 leverbaar zijn.
Bezig met laden...
visibility

Kymco Like E4 Donker Blauw

Nieuwe retro scooter van Kymco in speciale lak kleur Deep Ocean Blue. Netjes afgewerkt zwart zadel en mat zwarte velgen. LED-verlichting...

2398,00

visibility

Kymco Like E4 Helder Rood

Nieuwe retro scooter van Kymco in speciale lak kleur Helder Rood. Netjes afgewerkt zwart zadel en mat zwarte velgen. LED-verlichting rondom.

2398,00

visibility

Kymco Like E4 Mat Metallic Zilver

Nieuwe retro scooter van Kymco in speciale lak kleur Mat Metallic Silver. Netjes afgewerkt zwart zadel en mat zwarte velgen....

2398,00

visibility

Kymco Like E4 Wit

Nieuwe retro scooter van Kymco in speciale lak kleur Wit. Netjes afgewerkt zwart zadel en mat zwarte velgen. LED-verlichting rondom.

2398,00

visibility

Kymco Like E4 Zwart

Nieuwe retro scooter van Kymco in speciale lak kleur Zwart. Netjes afgewerkt zwart zadel en mat zwarte velgen. LED-verlichting rondom.

2498,00| Meer