Bezig met laden...
11%
visibility

Kymco New Like E4 Special Matgrijs

De matgrijze Kymco New Like Direct leverbaar, selecteer uitvoering en rijklaar maken.

2199,00

1949,00

11%
visibility

Kymco New Like E4 Special Matzwart

De welbekende Kymco New Like in een stoer matzwart jasje. Direct leverbaar, selecteer uitvoering en rijklaar maken.

2199,00

1949,00

12%
visibility

Kymco New Like E4 Donkerblauw

Nieuwe retro scooter van Kymco in speciale lak kleur Deep Ocean Blue. Selecteer uitvoering en rijklaar maken!

2099,00

1849,00

12%
visibility

Kymco New Like E4 Rood

Nieuwe retro scooter van Kymco in speciale lak kleur rood. Selecteer uitvoering en rijklaar maken!

2099,00

1849,00

10%
visibility

Kymco New Like E4 Mat Metallic Zilver

Nieuwe retro scooter van Kymco in speciale lak kleur Mat Metallic Silver. Selecteer uitvoering en rijklaar maken!

1999,00

1799,00

12%
visibility

Kymco New Like E4 Wit

Nieuwe retro scooter van Kymco in speciale lak kleur Wit. Selecteer uitvoering en rijklaar maken!

2099,00

1849,00

De nieuwe Kymco New Like Euro 4 is een scooter met een prachtig retro en luxueuze design. Het zadel zorgt voor comfort en stabiliteit, hierdoor is het de ideale scooter om mee in de stad te cruisen. Daarnaast zorgt de nieuw ontworpen Euro-4 motor er voor dat de ritjes nagenoeg geruisloos en milieuvriendelij kunnen worden afgelegd.

Daarnaast is de scooter uitgerust met LED-verlichting rondom dit is een prachtige toevoeging aan het design, en zorgt bovendien voor verbeterde zichtbaarheid in het donker.

De voorkap van de Kymco New Like geeft zich weer met fraaie wervelingen, een kleine neusgril en zowel het achterlicht als het voorlicht kent LED verlichting. Er is zelfs aan gedacht om de stuurkap te verhogen. Hierdoor is de Kymco New Like ook gangbaar voor mensen van langere benen. Nu is er nog niet eens gesproken over de prachtige kleuren waarin de Kymco New Like leverbaar is. Om te beginnen bij stoere matte kleuren in combinatie met de volledig zwarte velgen, een zeer sportieve onderscheiding ten opzichte van andere varianten. Daarnaast is de Kymco New Like ook verkrijgbaar in 4 glanskleuren. Wit, zwart metallic, rood, en donkerblauw metallic.

Om verder te gaan naar de vernieuwingen die de Kymco New Like in haar bezit heeft, beschikt de ruimte binnen het dashboard over een USB aansluiting. De vulopening van de tank is door middel van een klepje bereikbaar. Een fraai en overzichtelijk dashboard is waar de Kymco New Like jou op trakteert. Een heel informatief en makkelijk te bedienen systeem wat zich weer geeft in de stuurkap. Aan buddy ruimte is geen gebrek. Ook hier is heel goed over nagedacht.

Na één druk op de knop zal deze EURO4 scooter ontwaakt worden, waarbij je door het draaien aan de gashendel op zeer stille wijze op de gewenste snelheid kunt komen. Heel rustig haalt dit de Kymco New Like de 50km/u, harder gaat zij helaas niet. De 12” wielen houden de Kymco New Like heel stabiel tijdens het rijden. De scooter stuurt gemakkelijk een bocht in, maar ook op een lang stuk rechtuit rijdt zij zeer prettig. De Kymco New Like zou zomaar eens andere scooterrijders richting de Kymco kunnen lokken. Missie geslaagd al zeggen wij het zelf!

 | Meer

Showroom
Wij zijn 7 dagen per week open!

Werkplaats en magazijn
Dinsdag t/m zaterdag

Onze COVID-19 maatregelen zijn: